Contact

Zakelijk contact & samenwerkingen

Ben je werkzaam bij een bedrijf, webshop of merk en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met The Budget Life? Leuk! Je kunt direct contact met mij opnemen via info@thebudgetlife.nl.

Nicole van Roekel
The Budget Life
Veenendaal
info@thebudgetlife.nl
KvK-nummer: 63783878
BTW-nummer: NL217120702B01

Feitjes & Statistieken

Opgericht in 2011
1.500 blogartikelen online
8.500 unieke bezoekers per maand
Samenwerkingen met o.a. Kruidvat, Zeeman, Kwantum, Action en Karwei

Bezoekers

Heb je een vraag over mij, mijn website of over iets wat ik heb geschreven? Je kunt me altijd een mail sturen op: nicole@thebudgetlife.nl of een berichtje sturen via:

@nicolevanroekel
@nicolevanroekel

3 opmerkingen :

  1. Leuke blog Nicole! Ik heb vaken spullen van de kringloop gebruikt in mijn interieurprojecten. Goed dat je zoveel mensen stimuleert om creatief te zijn met de middelen die ze hebben. Keep on shining!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyy, super leuke blog!! Vind het ook altijd leuk om leuke dingetjes te kopen voor weinig. Je artikelen zijn erg leuk geschreven en ga zo door!! :) Zou het heel leuk vinden als je misschien mijn blog op Facebook zou kunnen liken!? https://www.facebook.com/Isabellaschoice Fijne kerstdagen, Isabella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, wat een leuk blog heb !! hij staat alvast geparkeerd in mijn favorieten. ik heb veel gebruik gemaakt van uw tips. Maar zou ik nog om een tip mogen vragen ? Hoe gaat dit om jezelf voor te stellen, en dit recht in de hoek op u pagina te krijgen? het rondje met je foto en je naam er onder. ik zoek me kapot ;) supsporter.blogspot.com alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life.