The Budget Life | Blog over financiën en besparen: Contact & Adverteren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Contact & Adverteren


Samenwerken met The Budget Life?

Ben je werkzaam bij een bedrijf, webshop of merk en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met The Budget Life? Leuk! Je kunt direct contact met mij opnemen via info@thebudgetlife.nl. De afgelopen jaren werkte ik samen met diverse bedrijven (zie hieronder) in de vorm van bijvoorbeeld een advertorial, een artikel t.b.v. linkbuildingdoeleinden, een productreview of appreview.

Nicole van Roekel
The Budget Life
Veenendaal
info@thebudgetlife.nl
KvK-nummer: 63783878
BTW-nummer: NL002313980B56


Statistieken

Maandelijks bezoeken +/- 15.000 unieke bezoekers The Budget Life (juni 2020). Samen bekijken zij +/- 40.000 pagina's per maand.

Deze merken gingen je voor...

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met veel mooie merken in de vorm van een advertorial of productreview. Hieronder vind je een aantal van deze merken waar ik in 2019 en 2020 mee heb samengewerkt. Klik op de link om het betreffende artikel te lezen.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Leuke blog Nicole! Ik heb vaken spullen van de kringloop gebruikt in mijn interieurprojecten. Goed dat je zoveel mensen stimuleert om creatief te zijn met de middelen die ze hebben. Keep on shining!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyy, super leuke blog!! Vind het ook altijd leuk om leuke dingetjes te kopen voor weinig. Je artikelen zijn erg leuk geschreven en ga zo door!! :) Zou het heel leuk vinden als je misschien mijn blog op Facebook zou kunnen liken!? https://www.facebook.com/Isabellaschoice Fijne kerstdagen, Isabella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, wat een leuk blog heb !! hij staat alvast geparkeerd in mijn favorieten. ik heb veel gebruik gemaakt van uw tips. Maar zou ik nog om een tip mogen vragen ? Hoe gaat dit om jezelf voor te stellen, en dit recht in de hoek op u pagina te krijgen? het rondje met je foto en je naam er onder. ik zoek me kapot ;) supsporter.blogspot.com alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen