Contact

Samenwerken met The Budget Life?

Ben je werkzaam bij een bedrijf, webshop of merk en ben je geïnteresseerd in een samenwerking met The Budget Life? Leuk! Je kunt direct contact met mij opnemen via info@thebudgetlife.nl.

Nicole van Roekel
The Budget Life
Veenendaal
info@thebudgetlife.nl
KvK-nummer: 63783878
BTW-nummer: NL002313980B56


Statistieken

Maandelijks bezoeken +/- 10.000 unieke bezoekers The Budget Life (december 2019). Samen bekijken zij +/- 25.000 pagina's per maand.

Deze merken gingen je voor...

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met veel mooie merken in de vorm van een advertorial of productreview. Hieronder vind je een aantal van deze merken waar ik in 2018 en 2019 mee heb samengewerkt. Klik op de link om het betreffende artikel te lezen.

3 opmerkingen:

  1. Leuke blog Nicole! Ik heb vaken spullen van de kringloop gebruikt in mijn interieurprojecten. Goed dat je zoveel mensen stimuleert om creatief te zijn met de middelen die ze hebben. Keep on shining!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heyy, super leuke blog!! Vind het ook altijd leuk om leuke dingetjes te kopen voor weinig. Je artikelen zijn erg leuk geschreven en ga zo door!! :) Zou het heel leuk vinden als je misschien mijn blog op Facebook zou kunnen liken!? https://www.facebook.com/Isabellaschoice Fijne kerstdagen, Isabella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo, wat een leuk blog heb !! hij staat alvast geparkeerd in mijn favorieten. ik heb veel gebruik gemaakt van uw tips. Maar zou ik nog om een tip mogen vragen ? Hoe gaat dit om jezelf voor te stellen, en dit recht in de hoek op u pagina te krijgen? het rondje met je foto en je naam er onder. ik zoek me kapot ;) supsporter.blogspot.com alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen