The Budget Life | Blog over financiën en besparen: Over The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Over The Budget LifeIs jouw bankrekening aan het einde van de maand verdacht leeg? Geef je teveel uit aan make-up, kleding en eten? En wil je méér met minder geld doen? Dan ben je op The Budget Life aan het juiste adres!

The Budget Life is een blog over besparen. Ik deel mijn beste tips & tricks over een betaalbaar leven en zie het als een uitdaging om meer leuke dingen te kunnen doen met minder geld. Ik laat zien dat je zelfs met weinig geld de mooiste make-up, de leukste kleding en unieke interieuritems kunt scoren en voor een paar euro een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. Een leven met een klein budget is zeker niet saai, maar juist uitdagend en dat wil ik graag laten zien met mijn blog.

Acht jaar geleden was ik nog een arme scholier die met drie bijbaantjes haar inkomen bij elkaar probeerde te sprokkelen. Ook al had ik niet veel te besteden, ik wilde toch heel graag die mooie rode lipstick kopen, op vakantie met vriendinnen en in mijn tussenuren een frikandelbroodje kopen bij de Bakker Bart. Ik ontdekte hoe ik met een klein budget toch een leuk leven kon leiden en merkte dat vriendinnen steeds vaker aan mijn vroegen: 'Waarom kun jij dit wel betalen?', 'Een spijkerbroek voor €20?! Hoe doe je dat?' en 'Is die prachtige lipstick gewoon van Essence?!'

Dat was het moment dat ik besloot mijn beste budgettips en tricks te delen met het internet. Want als ik mijn vriendinnen kon helpen om met een klein budget rond te komen, waarom zou ik dan niet anderen kunnen inspireren?

En zo was in 2011 mijn blog geboren. Door de jaren heen ging ik me steeds meer focussen op het onderwerp 'budget'. Ik werd regelmatig benaderd door bedrijven met de vraag of ik over hun producten wilde schrijven, een evenement wilde bezoeken of een gesponsord artikel op mijn blog wilde plaatsen.

Omdat ik vaker ging samenwerken met merken en bedrijven en mijn blog stap voor stap een stukje professioneler werd, schreef ik mijn blog in 2015 in bij de Kamer van Koophandel. Vanaf dat moment is mijn blog mijn eigen bedrijf onder de naam The Budget Life.

Ook al werk ik inmiddels full time en heb ik maandelijks heel wat meer te besteden dan toen ik een 16-jarige scholier was, ik zie het nog steeds als uitdaging om de beste koopjes te scoren en mijn maandelijkse uitgaven zo laag mogelijk te houden. Zo kan ik meer doen met minder geld én sparen voor mijn grote plannen in de toekomst.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten