The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren: Over The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Over The Budget Life


Is jouw bankrekening aan het einde van de maand verdacht leeg? Ben je op zoek naar tips om slimmer met je geld om te gaan? Wil je beginnen met beleggen, een side hustle starten of meer verdienen? Dan ben je op The Budget Life aan het juiste adres.
 
The Budget Life is een blog over besparen en persoonlijke financiën. Ik deel slimme (be)spaartips, neem je mee in mijn beleggingsavontuur en laat zien hoe ik mijn inkomsten probeer te vergroten door passieve verdienmodellen en mijn ondernemingen.

Elf jaar geleden...

... was ik nog een arme scholier die met drie bijbaantjes haar inkomen bij elkaar probeerde te sprokkelen. Ook al had ik niet veel te besteden, ik wilde toch heel graag die mooie rode lipstick kopen, op vakantie met vriendinnen en in mijn tussenuren een frikandelbroodje kopen bij de Bakker Bart. Ik ontdekte hoe ik met een klein budget toch een leuk leven kon leiden en merkte dat vriendinnen steeds vaker aan mijn vroegen: 'Waarom kun jij dit wel betalen?', 'Een spijkerbroek voor €20?! Hoe doe je dat?' en 'Is die prachtige lipstick gewoon van Essence?!'

Dat was het moment dat ik besloot mijn budgettips te delen op het internet. Want als ik mijn vriendinnen kon helpen om met een klein budget rond te komen, dan kon ik daar vást veel anderen mee inspireren. 

En zo was in 2011 mijn blog geboren. Door de jaren heen ging ik me steeds meer focussen op het onderwerp 'financiën'. Ik werd regelmatig benaderd door bedrijven met de vraag of ik over hun producten wilde schrijven, een evenement wilde bezoeken of een gesponsord artikel op mijn blog wilde plaatsen.

Omdat ik vaker ging samenwerken met merken en bedrijven en mijn blog stap voor stap een stukje professioneler werd, schreef ik mijn blog in 2015 in bij de Kamer van Koophandel. Vanaf dat moment is mijn blog mijn eigen bedrijf onder de naam The Budget Life.

Ook al ben ik inmiddels full time ondernemer en heb ik maandelijks wel wat meer te besteden dan toen ik een 16-jarige scholier was, ik zie het nog steeds als uitdaging om de beste koopjes te scoren en slim met mijn inkomsten en uitgaven om te gaan. Zo kan ik meer doen met minder geld en houd ik meer geld over voor de dingen die écht belangrijk vind - nu én in de toekomst. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Oh gaaf, wat leuk dat je dit bent begonnen! Ik ben ook gestart met het ontwikkelen van een platform Geen gezeik iedereen rijk. Misschien leuk om eens ideeen uit te wisselen?

    BeantwoordenVerwijderen