Een box vol boodschappen voor €4,99 (Too Good To Go) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Een box vol boodschappen voor €4,99 (Too Good To Go)De laatste keer dat ik de inhoud van een Too Good To Go box liet zien op mijn blog, is alweer een maand of vijf geleden (klik hier voor het artikel). En dat terwijl ik in de tussentijd nog zeker tien keer een Too Good To Go box heb gescoord én ik aan de statistieken kan zien dat jullie het heel leuk vinden om te zien wat ik via de Too Good To Go app scoor. De hoogste tijd om weer eens de inhoud van een box te laten zien, dus!

Voor als je Too Good To Go niet kent, even snel een korte uitleg:

Via de app van Too Good To Go kunnen supermarkten, bakkerijen, restaurants en andere winkels of horeca-gelegenheden producten aanbieden die die dag over de datum gaan en dus weggegooid zouden worden. Voor een klein bedrag kun je als consument een zogenaamde Magic Box ophalen. De waarde van de producten in de box is in principe drie keer zoveel als het bedrag dat je betaalt voor de aankoop van de box. Een hele goede budgetdeal dus én ook nog eens een goed initiatief tegen voedselverspilling.

Too Good To Go PLUS

Dit keer scoorde ik een box van de PLUS in Ederveen, die ik inmiddels een keer of vijf heb gekocht. De inhoud is altijd superdivers: er zit vaak een leuke mix in van brood, vlees, groente, fruit en andere producten. En de ervaring leert dat je hier écht waar krijgt voor je geld. Ik heb wel eens een box gekregen met producten die meer dan €30 waard waren, terwijl ik slechts €4,99 betaalde voor de box.

Ook dit keer betaalde ik weer €4,99 voor een box. Via de app bestelde ik op maandagavond rond 20.30u een Magic Box en kon ik de producten de volgende dag ophalen tussen 13.00u en 20.00u. Een lekker ruime ophaaltijd, dus! Ben je benieuwd wat er allemaal in de box zat? En wat de totale waarde is van de box? Lees dan snel verder!

Inhoud van de Magic Box


 • Korenlanders Weinig Vezels brood - €2,29
 • Paassoesjes - €5,95
 • 2 croissantjes - €1,18
 • 2 harde bolletjes - €0,98
 • 1 chocoladecroissantje - €0,89
 • Snoepgoed tomaten mix - €1,89
 • Kipfiletrolletjes met roomkaas - €2,75
 • Filet Americain - €1,31
 • Bloemkool - €1,79
 • Bospeen - €1,29 
 • Italiaanse Coppa - €2,49
 • Bamipakket - €1,29

Totale waarde: €24,10

Dit zijn de originele verkoopprijzen van de producten. Sommige producten waren al afgeprijsd met 50% korting.


Een heel leuk pakket met hele nuttige producten! Het brood heb ik ingevroren, de afgebakken broodjes en croissants hebben mijn zusje en ik als lunch gegeten, net als de snoeptomaatjes, filet americain en de kipfiletrolletjes. Het bamipakket en de bloemkool gebruikten we om 's avonds een curry van te maken. De wortelen hebben we geschrapt en als tussendoortje gegeten. De Italiaanse Coppa heb ik ingevroren (die kun je bijvoorbeeld gebruiken voor op een pizza) en de soesjes... die hebben we 's avonds bij de koffie opgegeten.

Meer zien van Too Good To Go? Bekijk mijn andere reviews:


Heb jij wel eens een Too Good To Go pakket geprobeerd? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Wauw wat een fijn pakket met bruikbare producten! Ik wil ook nog steeds een meer zo’n pakket bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat een mooi pakket! Lekkere dingen heb je er ook van gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk pakket! En inderdaad heel tof dat er lekkere bakkerij-items inzitten en ook gewone boodschappen. Ik heb vorige week nog een pakket gehaald bij de Coop en die viel me echt niet tegen zo in deze hamster-tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk pakket! Hier kun je wel even mee vooruit en daarnaast ook hele bruikbare producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vandaag, na het lezen van je blog een pakket opgehaald bij de bakker in het dorp. Echt een goed pakket en een leuk initiatief! Bedankt voor deze tip!

  BeantwoordenVerwijderen