Too Good To Go Review: La Place - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Too Good To Go Review: La PlaceHet Too Good To Go-virus is inmiddels ook overgedragen naar mijn familie. Ik krijg foto's doorgestuurd van mijn tante, mijn moeder checkt elk kwartier de app of er een nieuwe box beschikbaar komt en ik ben inmiddels zelfs toegevoegd aan een heuse Too Good To Go-groepsapp waarin ik met mijn moeder en tantes onze Too Good To Go-avonturen deel.

Voor wie Too Good To Go nog niet kent (ik kan het me bijna niet voorstellen, want dit is de vijfde review op mijn blog ;-)) check even dit artikel met een uitgebreide uitleg over de app.

Nieuw bij Too Good To Go: La Place Veenendaal

Het was de laatste tijd rustig in Veenendaal en omstreken. Er kwamen niet veel nieuwe aanbieders bij, totdat vorige week ineens Bakker Bart in Ede meedeed en afgelopen maandag ook uit het niets La Place in Veenendaal in de app verscheen. Yes! La Place deed al met veel filialen mee met Too Good To Go, maar het filiaal in Veenendaal deed nog niet mee. Tot afgelopen maandag dus.

Helaas was ik nét te laat en was de laatste box twee minuten geleden verkocht. Dat zou me niet nog een keer gebeuren. Als echte Too Good To Go-fan zette ik de volgende dag een alarm om stipt 18.15u (echt erg, I know...) en toen was ik precies op tijd om één van de vijf beschikbare boxen voor de volgende dag te scoren.

Prijs? €4,99 met een totale waarde van €14,99 - net zoals de meeste Too Good To Go boxen beloven. Ik kan mijn Magic box ophalen tussen half 6 en 6 uur. Een perfect tijdstip aangezien La Place in Veenendaal ook nog eens op de route van werk naar huis ligt.

Magic box ophalen

Om stipt half 6 meld ik me bij La Place. Achter de balie liggen al vijf pakketjes klaar: zo op het eerste oog lijken ze allemaal hetzelfde. Voor iedereen een soepje en drie zakjes. Ik heb uiteraard mijn eigen plastic tas meegenomen, laat de bon afvinken en neem alles mee naar huis. Tijd om het uit te pakken!

Wat zit er in de Magic Box van La Place?

Dit heb ik gekregen:

 • Beker pompoensoep (die zelfs nog warm is!)
 • Kaasbroodje
 • Focaccia met gegrilde aubergine en paprika
 • Gebakje met room en rode vruchten


Als ik de inhoud vergelijk met eerdere boxen, vind ik de hoeveelheid wat tegenvallen. Bij de bakker kreeg ik bijvoorbeeld veel meer mee. Maar aangezien La Place vrij prijzig is, denk ik dat deze vier items bij elkaar toch echt een waarde van ongeveer €15 hebben. Alle items zijn wel dingen die ik lekker vind: de soep eet ik vanavond, de focaccia en het kaasbroodje als lunch en tja, dat gebakje gaat er deze week ook nog wel een keer in ;-)

Kortom: ik verwacht wel dat deze vier items samen een waarde van €15 hebben, maar alsnog vind ik de inhoud van de box - als ik deze vergelijk met andere winkels, restaurants of bakkerijen die meedoen met Too Good To Go - wat summier. 
Ik ben benieuwd: heb jij al eens een Too Good To Go box van La Place geprobeerd? Wat zat er bij jou in?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Ik vind dit echt karig inderdaad! Zouden ze hier echt 15 euro in totaal voor vragen normaal gesproken? Dat geloof ik eigenlijk bijna niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad niet een heel spannende box, maar op zich is La Place normaal best prijzig dus komt de waarde inderdaad wel overeen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de box wat tegenviel, meestal zie ik idd veel meer voorbij komen. Ik moet dit ook echt eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag een box voor elkaar gekregen. 1x choco toetje, 1x cakje, 1x plakje (denk) appelcake, bakje erwtensoep en flesje sap.

  BeantwoordenVerwijderen