Budgettip: Xenos mokken voor €2,99


Mooie mokken: ik ben er dol op. Een aantal jaar geleden startte ik zelfs een heuse mokkenverzameling, maar dan wel alleen roze en mintgroene (ja echt!) mokken. Inmiddels heeft mijn mokkenverzameling een aardige omvang aangenomen en heb ik zeker een stuk of 30 mokken in de kast staan. Dat is natuurlijk meer dan genoeg, maar af en toe kan ik het niet laten om een nieuw exemplaar te scoren. Zoals gisteren, toen ik deze ge-wel-di-ge mokken bij Xenos spotte.


De kleurtjes, het materiaal, de grootte van de mok, het oor... alles aan deze Xenos mokken vind ik fantastisch. Ze doen me denken aan de luxe mokken van HK Living. Het enige verschil? De prijs. Want voor deze mokken betaal je slechts €2,99 per stuk. Wat mij betreft een hele goede budgettip en veel te leuk om te niet te delen :-)

De mokken zijn verkrijgbaar in twee verschillende groottes en drie verschillende kleuren (roze, groen, beige en grijs) Ik ben voor de grote roze variant (40cl) gegaan en de groene versie van de kleinere variant (30cl).


Je vindt deze mokken voor €2,99 bij Xenos. Ze zijn verkrijgbaar in de winkel, maar ook op Xenos.nl.

4 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze schattig zeg! Echt een beetje vintage, maar dan nieuw haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh die zijn leuk! Jammer genoeg hebben wij geen Xenos in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had al 2 van deze mokken gekocht. Had dus een goede smaak ...

    BeantwoordenVerwijderen