Too Good To Go review: Bakkerij Achterberg uit Veenendaal


Ik heb de smaak te pakken! Ik ben he-le-maal fan van Too Good To Go. Ik heb inmiddels een Magic Box van de Jumbo en PLUS geprobeerd en was dan ook blij verrast toen ik een nieuwe winkel in mijn woonplaats Veenendaal zich heeft aangesloten bij Too Good To Go. Bakkerij Achterberg zit op nog geen kilometer van mijn huis vandaan doet sinds een week of twee mee met Too Good To Go. En zeg nou zelf: wie wordt er nu niet blij van heerlijk bakkersbrood & gebakjes en dat voor een heel fijn prijsje?!

Bakkerij Achterberg

Bakkerij Achterberg biedt dagelijks twee soorten tickets aan in de app. Er is één ticket waarmee je 's ochtends vroeg (tussen 8 en 11) of aan het einde van de middag (tussen half 4 en 4) producten ophalen. De prijs? €4,99 voor een goedgevulde Magic Box met een minimale waarde van €14,99.

Op dinsdag aan het einde van de middag koop ik mijn ticket en ik kan mijn bestelling de volgende ochtend dus al vanaf 8 uur ophalen. Top! Ik sta dan ook al vroeg in de winkel omdat ik hoop dat hoe vroeger je komt, hoe leuker de inhoud van de Magic Box is :-)

Ik meld me bij de balie en de medewerkster komt terug met een flinke lading producten die ik mee mag nemen. Ook hier wordt weer netjes gevraagd of ik zelf een tasje mee heb genomen. Alles - op het brood na - zit verpakt in papieren zakjes, dus het is bij thuiskomst een echte verrassing wat erin zit.

Wat zit er in de Magic Box?

  • 2 hele volkoren broden
  • 2 grote Tijgerbollen
  • 2 gebakjes
  • 2 pizzabroodjes
Van deze inhoud word ik heel blij! Alles ziet er nog heel goed en vers uit. De twee broden vries ik direct in, de bolletjes en pizzabroodjes eet ik verdeeld over twee dagen als ontbijt/lunch, en een gebakje... dat gaat er altijd wel in :-)


De precieze waarde van de inhoud kon ik helaas niet achterhalen, maar ik verwacht dat deze tussen de €15 en €18 ligt. Als je bedenkt dat je hier slechts €4,99 voor betaalt én dat je hebt voorkomen dat deze producten onnodig worden weggegooid, is dat wat mij betreft een hele goede deal.

Meer zien van Too Good To Go? Bekijk mijn andere reviews:

2 opmerkingen:

  1. Yay, ik vind dit zó leuk! Hier in de buurt zitten er helaas nog weinig tot geen punten. Deze bakkerij is wel een toppertje, ik betaal normaal al €4.40 bij de bakker voor twee broden. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede deal! Ook een goede reminder dit om nu écht die app weer eens te downloaden. Dat stond al langer op mijn to-do, maar vergat ik steeds. Ik ga eens in de gaten houden wat er hier in de buurt te verkrijgen is.

    BeantwoordenVerwijderen