Too Good To Go Review: WICC Hotel Wageningen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Too Good To Go Review: WICC Hotel Wageningen


Too Good To Go Ervaringen

Tijd voor een nieuwe review van Too Good To Go, dit keer niet een box van een winkel of bakkerij, maar van een hotel!

Over Too Good To Go

Voor wie het concept niet kent: via de app Too Good To Go bieden restaurants, winkels, bakkerijen en dus ook hotels hun overgebleven producten aan voor een heel fijn prijsje. In plaats van de producten weg te moeten gooien omdat ze over datum zijn, kun jij als consument een maaltijd 'redden'. Je koopt een ticket voor een zogenaamde Magic Box die je vervolgens bij de locatie op kunt halen in een bepaald tijdsbestek. Het is een verrassing wat er in de box zit en dat maakt dit concept zo leuk.

Ik ben dan ook een groot fan van Too Good To Go en heb inmiddels al meerdere Magic Boxen uitgeprobeerd. Bekijk de reviews hier:
Ik zou betaald moeten krijgen voor al die Too Good To Go reclame ;-) Benieuwd wat er in de Magic Box zit van het WICC Hotel in Wageningen? ☟ Lees dan snel verder.

Too Good To Go Hotel
Too Good To Go Ontbijt

Een Magic Box van het ontbijtbuffet

Bij het WICC Hotel in Wageningen kun je zeven dagen per week, tussen 10.30u en 10.45u 's ochtends een Magic Box ophalen met overgebleven etenswaren van het ontbijtbuffet. De prijs? €4,99. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik dol ben op hotelontbijtjes (en Too Good To Go ;-)) dus deze combi staat mij op het lijf geschreven.

Deze Magic Box wil ik al héél lang proberen, maar er komen elke dag maar twee nieuwe boxen beschikbaar die vaak binnen een paar minuten uitverkocht zijn. Maar afgelopen dinsdag zat ik om stipt 11 uur klaar en vernieuwde ik de app net zo lang totdat de nieuwe boxen verschenen.

Ik bestelde niet één, maar twee boxen, zodat ook mijn moeder (die net als ik dol is op kortingen en besparen) Too Good To Go voor het eerst kon proberen.

Magic Box ophalen bij het hotel

De volgende ochtend haal ik de twee Magic Boxen op bij het hotel. Ik mag me melden bij de receptie en wordt een paar minuten later door een gastvrouw opgehaald en begeleid naar het ontbijtbuffet. Leuke verrassing: ik mag mijn boxen zelf samenstellen met alle etenswaren van het buffet, met uitzondering van de houdbare producten zoals jam, crackers en muesli.

Wat een feestje is dat! Ik krijg twee papieren tasjes waarin elk twee bakjes en een papieren beker zitten, want ik mag ook een warme drank (koffie, thee, cappuccino) uit de automaat halen. Als ik het gevoel heb dat ik mijn bakjes al asociaal vol heb, vertelt de ontbijtdame me: 'Neem nog maar meer mee hoor, anders gooien we het toch weg!'

Too Good To Go Review

Inhoud:

Ik kom dan ook terug met twee enorme tassen vol met broodjes, beleg, yoghurt, eitjes en meer. Op bovenstaande foto zie je dus de inhoud van 2 Magic Boxen. 
 • 3 koffiebroodjes
 • 6 pecannotenbroodjes
 • Grote bak met vers fruit
 • 2 gekookte eitjes
 • Bakje met roerei, champignons en spek
 • Bakje met plakjes kaas, kipfilet, rosbief en paprika,
 • 1 cappuccino
 • 1 thee
 • 6 croissants
 • 4 sneetjes vers brood
 • 1 bakje fruityoghurt

Ik betaalde per Magic Box dus €4,99. Als je bedenkt dat een hotelontbijtje per persoon al snel tussen de €10 en €15 kost (en je nooit zoveel eet als wat ik allemaal heb meegekregen) dan is de inhoud van de box het wat mij betreft dubbel en dwars waard.

Heb jij Too Good To Go al eens uitgeprobeerd?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Oe, ik ben ook echt dol op hotelontbijtjes inderdaad, dus dit zou echt top zijn! Bij mij in de buurt beginnen langzaam ook wat plekken mee te doen met Too Good To Go, maar nog geen hotels helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een vriendin bestelt regelmatig een box bij een hotel op 5 minuten afstand. Ze krijgt zoveel mee dat ze er met haar zoon goed van kan eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw hahaha, ik dacht even dat dit de inhoud van één box was. Maar zelfs voor twee boxen is dit verreweg de beste die ik tot nu toe heb gezien! Ziet er heel erg goed uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk, wauw! Ik heb zelf nog nooit een Magic Box opgehaald (wel de app gedownloadt), maar als ik dit zo zie, vraag ik me af waarom niet.

  BeantwoordenVerwijderen