Too Good To Go review: SPAR Wageningen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Too Good To Go review: SPAR WageningenDe vaste lezers van mijn blog weten inmiddels vast wel dat ik een hele grote fan ben van Too Good To Go. Met de app Too Good To Go kun je voor een klein bedrag een Magic Box vol producten bestellen en ophalen bij restaurants, winkels en bakkerijen die die goed zijn tot de datum waarop je de box ophaalt. Een winkel of restaurant gooit deze producten anders weg en biedt ze daarom voor een klein bedrag aan in de app. Inmiddels heb ik al meerdere Magic Boxes geprobeerd van onder andere PLUS, Jumbo en La Place en blijf ik het een onwijs tof concept vinden.

Too Good To Go is niet alleen een onwijs goed initiatief voor het milieu, maar het bespaart je ook enorm veel geld. De meeste Magic Boxes kosten namelijk €4,99, maar hebben een waarde van minimaal €15. Je portemonnee wordt hier dus ook wel blij van :-)

Het was al even geleden dat ik voor het laatst een Too Good To Go Magic Box uitprobeerde en een review deelde op The Budget Life, maar vandaag is het weer zover! Afgelopen vrijdag haalde ik een Magic Box op bij SPAR in Wageningen. Benieuwd wat erin zat? Lees dan snel verder!

Too Good To Go Magic box

Magic Box van SPAR Wageningen

Als echte Too Good To Go fan heb je op een gegeven moment wel alle dichtstbijzijnde deelnemende winkels en restaurants geprobeerd. De hoogste tijd om dus buiten de grenzen van Veenendaal en omstreken te kijken! In Wageningen, op een kleine 20 minuten rijden van mijn woonplaats Veenendaal vandaan, zijn veel winkels, bakkerijen en restaurants die meedoen met Too Good To Go.

Op donderdagavond kocht ik in de app dan ook twee Magic Boxes in Wageningen, één van een Turkse groentenboer (€3,99) en één van de SPAR (€4,99). Beide boxen kon ik de avond erna ophalen tussen half 8 en half 9. Die van de Turkse groentenboer was niet heel bijzonder, maar die van de SPAR vond ik zó leuk, dat ik graag wil laten zien wat ik allemaal meekreeg.

Dit is trouwens de eerste keer dat ik tijdens het afhalen van een Magic Box een échte Too Good To Go tas meekreeg. De tas zat tot de rand toe gevuld met producten.

Too Good To Go review

Wat zat er in de Magic Box?

Alle producten hadden de houdbaarheidsdatum van de dag dat ik de producten ophaalde. Dat betekent dus ook dat een groot gedeelte van de producten al een 35% korting sticker hadden. De prijzen die je hieronder ziet, zijn de prijzen die je normaliter betaalt voor het product, dus zonder een kortingssticker.

 • Gebraden rosbief (€2,49)
 • 2 grootmoeders gehaktballen (€3,05)
 • Gekruide braadsticks (€3,62)
 • Kant & klaar geklopte slagroom (€1,09)
 • Worteltjes & peultjes (€2,55)
 • Filet Americain met uitjes (€2,69)
 • Macaroni en Spaghetti groenten (€1,75)
 • 2 Black Angus burgers (€3,69)
 • Soepgroenten (€1,49)
 • Salade met geitenkaas en honing (€4,99)
 • Krulsla Melange (€1,25)
 • Gegrilde achterham (€3,15)

Dat betekent dat deze Magic Box van SPAR een totale waarde van €31,81 had. Daarmee is dit officieel de box met de hoogste waarde die ik ooit via Too Good To Go scoorde. Kun je geloven dat ik hier maar €4,99 voor hoefde te betalen?! 

Het vlees en de vleeswaren heb ik ingevroren en ik maakte een wokgerecht met de macaroni- en spaghettigroenten en de worteltjes en peultjes. Van de soepgroenten en het gehakt maakte ik een grote pan tomatensoep met balletjes. De krulslamelange gebruikte ik om een couscoussalade te maken als lunch, de salade met geitenkaas heb ik aan iemand anders gegeven die wél van geitenkaas houdt en de filet americain en slagroom gaf ik aan mijn ouders. 

Zo hebben alle producten uit de box (die anders eigenlijk weggegooid zouden worden!) een goede bestemming gekregen. Al met al dus een hele geslaagde box, zeker als je bedenkt dat ik voor al deze producten slechts €4,99 betaalde.

Heb jij al eens een Magic Box van Too Good To Go geprobeerd?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke box, Nicole! En bijna allemaal producten die je goed kunt gebruiken!
  Ik ben ook fan en haal regelmatig ergens een box op. Het leukst vind ik om elke keer een nieuwe winkel te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de app maar weer verwijderd, want de dichtstbijzijnde winkel waar ik op kon reageren was hier bijna 30km vandaan. Leuk als je het kunt combineren met een geplande reis, maar anders vind ik het te duur worden, om met de auto op te halen. Combineerde jij jouw bezoek aan Wageningen, of rijd je alleen voor de box naar de stad? Wel een hele mooie inhoud trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh ik hou ook echt van Too Good To Go! Ik gebruik de app in Spanje en ook hier word ik nooit teleurgesteld met wat ik ophaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inhoud! Sinds kort wordt de app ook hier in de buurt gebruikt: ik had laatst een waarde van meer dan €40! Heel veel vlees, ideaal want dat kan zo de vriezer in. Tot nu toe eigenlijk weinig teleurstellende boxen gehad, het laagste bedrag dat ik heb gehad was cq €30. Hier zijn de boxen eigenlijk altijd heel goed gevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem31.10.19

  Hoi, Deze avond mijn eerste too good to go box gehaald. Ook bij de spar maar dan in Neer(lb) Ik ben niet zo prijsbewust dus weet ik niet de exacte oorspronkelijke prijs. Maar toch zeker wel 25 Euro. Er zat alleen al voor ongeveer 15 euro aan vlees in. Daarnaast nog yoghurts salades en roerbakgroenten. Als alleenstaande man kan ik van zo'n pakketje denk ik wel bijna de hele week leven. Enthousiast als ik ben meteen weer een box besteld bij de warme bakker in een dorp in de buurt. ;) Mijn vriendin die in Neurenberg woont gaat het ook proberen. Ik voelde me toch een beetje als of ik bij de voedselbank was. Is dat gek?

  BeantwoordenVerwijderen