De beste budget vondsten voor mijn nieuwe huis tot nu toe - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

De beste budget vondsten voor mijn nieuwe huis tot nu toe



Achter de schermen ben ik volop bezig met de voorbereidingen voor mijn koophuis. Meubels kopen, kleuren verf uitkiezen en saaie - maar wel essentiële - dingen zoals het invullen van ellenlange formulieren voor mijn starterslening en hypotheek.

Nog maar 2,5 week (oké, nu heb ik paniek) en dan krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. Aaah! Voor die tijd moet er nog een heleboel gebeuren, maar heb ik gelukkig al wat een aantal toffe dingen voor in mijn nieuwe huis gekocht met héél veel korting. Benieuwd naar mijn beste budget aankopen tot nu toe? Lees snel verder!

Fluweel groene bank 

Op nummer één staat absoluut de fluweel groene bank die ik vorige week kocht. Ik had deze ge-wel-di-ge bank al weken op het oog, maar twijfelde doordat ik online verschillende reviews las over de bank. De één vond hem fantastisch, de ander vond dat hij al na een paar maanden flink doorzakte.
Ik heb het over de 3-zits Torino bank van Wehkamp, die in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar is. De nieuwprijs? €699. Niet duur voor een goede bank, wel duur voor een bank die binnen de kortste keren is doorgezakt.

Kortom: ik twijfelde flink.

Totdat ik precies deze bank vorige week zaterdag spotte bij Ik Willem Nu: een webshop/winkel in Veenendaal waar veel meubels en huishoudelijke apparaten worden verkocht met een flinke korting doordat ze een kleine - vaak niet eens zichtbare - beschadiging hebben opgelopen tijdens het transport. Een groot gedeelte van de meubels komt van Wehkamp vandaan en je raadt het al: na weken elke dag de webshop in de gaten te houden, verscheen vorige week zaterdag ineens de fluweelgroene bank in de webshop.

Ik was nog aan het ontbijten, heb spontaan alles laten vallen en ben als een gek naar de showroom van Willem gereden in Veenendaal. En lucky me, want de bank stond er nog. Inclusief een kras in de stof aan de linkerzijde, waardoor de bank nu flink was afgeprijsd. En laat de linkerkant van de bank in mijn nieuwe huis nu precies tegen de muur komen te staan. Oftewel: van die beschadiging is straks niets meer te zien.

Uiteindelijk kon ik deze bank zelfs nog met 10% korting in verband met de Woonweken meenemen en was deze bank voor €179,- van mij. Ja, je leest het goed; ik heb deze bank gekocht met ruim €420 korting! Hier spreekt een héél gelukkige bankbezitter :-)




It’s Emerson’s 11th birthday today so it only seems appropriate to share her room....we are slowly making changes to her space - nothing major - just some tweaks here and there...a little more grown up- per her request😉. Loving our new @artbymegan painting above her bed. I won that cool piece on Instagram!! Em was sure to attach her name to it as soon as she saw the soothing colors and beachy scene—that’s my girl!!😉 🍁 Happy birthday, sweet Emerson. I am so, so proud of you. I love you more than words could ever say. You are forever my totes😘❤️. . . . . . . #birthdaygirl #momof4 #theeverydayproject #theeverygirlathome #theeverymomathome #ggathome #hunkerhome #girlsroomdecor #ihavethisthingwithpink #neutralboho #plantsmakepeoplehappy #livesimply #whitedoneright #ehdweekendmakeover
Een bericht gedeeld door t a n y a (@houseofsixinteriors) op

Zwart stalen bed

Toen ik naar aanleiding van deze Instagram-foto bedacht dat ik een zwart stalen bed wilde, had ik niet gedacht dat de zoektocht zo lastig zou zijn. Blijkbaar had ik een model in mijn hoofd dat nergens in Nederland verkrijgbaar was. Alle interieurwebshops en woonwinkels zocht ik af naar het bed dat ik wilde, maar nee hoor; nergens te vinden.

Gelukkig bestaat er nog zoiets als Marktplaats en vond ik - na uren zoeken - ineens mijn droombed. Voor €65,- op te halen in Doetinchem inclusief lattenbodems. Het is een prachtig, zwart stalen bed met ronde hoeken bij het hoofdboard (precies zoals ik wilde) en er is op de stangen geen krasje of vlekje te bekennen. Een foto heb ik nog niet, aangezien het bed uit elkaar in mijn berging staat, maar hij is vrijwel hetzelfde als het bed op bovenstaande foto.

Mintgroen halkastje

Dat ik fan ben van Marktplaats is vast geen verrassing. De afgelopen jaren vond ik de meest gave, unieke én mega cheape meubels via Marktplaats en ook dit kastje behoort tot het rijtje van favoriete Marktplaats-vondsten.

Dit kastje komt in de hal te staan en is wat mij betreft een echte eyecatcher voor in mijn interieur. Voor €17,50 was dit kastje van mij! Ik twijfel nu nog heel erg over de kleur die ik de muur achter dit kastje wil geven. Of het wordt een lichtgrijze kleur of behang met een tof printje... ik ben er nog niet over uit!

Kussens van Leen Bakker

De kleurencombinatie in mijn slaapkamer wordt zwart met wit, goud, roze en bordeaux (Lees hier alles over mijn plannen voor de inrichting van mijn slaapkamer!) De muur achter mijn bed krijgt een bordeauxrode kleur en matcht als het goed is precies met deze fluwelen bordeauxrode kussentjes die ik in combinatie met de roze kussens en de wit/gouden kussens bij Leen Bakker heb gekocht.

Deze kussens scoorde ik toen er een 2+1 gratis actie gold op alle kussens, waardoor ik nog maar €21 betaalde in plaats van €31. Scheelt toch weer!


Verf van Flexa

Over die bordeauxrode verf gesproken... ik ben voor de kleur Sangria gegaan die bij diverse bouwmarkten gemengd kan worden in de mengmachine voor o.a. Histor en Flexa. Ik kocht deze verf een week of twee geleden bij Gamma toen je maar liefst 40% korting kreeg op alle Flexa-verf. Voor 2,5 liter verf betaalde ik nu maar €21 in plaats van €35!

Kortom: ik heb al heel veel leuke én budget items voor mijn nieuwe huis gescoord. Wat nu nog op mijn to-buy-lijstje staat: een nachtkastje, fauteuil voor in de woonkamer en tof ladekastje voor in de hal.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

  1. Die bank is dan inderdaad lekker geprijsd :) Ik ga even kijken op die webshop!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items zeg! Snap dat je blij bent met die bank. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhh zo leuk al deze koopjes en wat een onwijs goede deal van die bank zeg. Ik moet met jou gaan homeshoppen, ik ga nu ook verhuizen en kan wel dit soort koopjes gebruiken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een mooi mintgroene kasje zeg! En wat leuk dat je een nieuw huis hebt! Heel veel succes met verhuizen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw die bank is zo mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw die fluweel groene bank vind ik zo super gaaf! Wat heb je toffe koopjes kunnen scoren zeg!

    BeantwoordenVerwijderen