Complete outfit onder de €100,- - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Complete outfit onder de €100,-



Twee weken geleden was ik ik een paar dagen in Istanbul, de stad waar ik 3,5 jaar geleden een half jaar heb gewoond voor mijn studie. Samen met vriendin Rianne - met wie ik daar destijds studeerde - gingen we voor het eerst weer terug naar deze geweldige wereldstad en verbleven we de laatste nacht in het mooiste hotel waar ik ooit heb geslapen: het Room Mate Emir hotel midden in het centrum van Istanbul.
Dit hotel staat ook wel bekend als het 'Instagram-hotel' en dat is niet voor niets: overal waar je kijkt, van de lobby tot aan de lounge en de hotelkamers: elk hoekje is fantastisch mooi en met heel veel zorg ingericht.

Als je in zo'n ontzettend fotogeniek hotel verblijft én je met een vriendin bent die ook nog eens fotograaf is, kun je natuurlijk niets anders doen dan een heuse fotoshoot houden ;-)


De hele outfit (op de panty na) heb ik nieuw gekocht in Istanbul. Het jurkje is 'gewoon' van H&M en is ook in Nederland verkrijgbaar (klik hier!)  De koers van de Turkse Lira was heel gunstig waardoor we beiden flink wat geshopt hebben bij ZARA, H&M en Bershka, waar we in Istanbul veel minder geld betaalden voor precies hetzelfde kledingstuk dan in Nederland.

Voor dit jurkje betaalde ik omgerekend ongeveer €35,-, terwijl precies hetzelfde jurkje in Nederland €49,99 kost. Het is qua model en heftige print wel iets anders dan ik normaal draag, maar ik ben er super blij mee. En life is too short to wear boring clothes, right?!



Ook de laarsjes scoorde ik in Istanbul bij een schoenenwinkel, verstopt in een uithoek van het grootste winkelcentrum in Europa dat in Istanbul gevestigd is. Ze verkochten hier geweldige leren laarsjes en ik werd dan ook op slag verliefd op dit paar. De combinatie van de rits aan de voorkant, de drie verschillende materialen en de riempjes maken het wat mij betreft dé perfecte laarsjes om te combineren bij elke outfit: netjes of stoer. En dat voor €57!

Met een panty van €1,50 van de Zeeman (fijnste panty's ooit!) kostte deze volledige outfit dus €93,50.

Foto's gemaakt door: Rianne van Soest (Favori)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto's zeg wauw! en leuke outfit, ik zou deze ook zo aantrekken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw wat zie je er prachtig uit zeg. De jurk is echt zo enorm mooi! I love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat valt wel mee inderdaad en de outfit is hartstikke leuk :) Mooi op de foto gezet ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed om te weten dat die panty's van de Hema zo fijn zeg!

    Nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen