Op een voordelige manier trends volgen


Sommigen zijn erg druk bezig met de inrichting van hun woning, de ander maakt het allemaal niet zoveel uit hoe het interieur eruit ziet. Eén ding is zeker, het interieur is steeds belangrijker geworden. Er wordt veel meer aandacht aan besteed dan voorheen! Het afgelopen jaar zijn er een paar mooie interieurtrends geweest, die zeker niet altijd prijzig zijn. 
Raamdecoratie is bijvoorbeeld meestal geen goedkope budget aankoop, maar toch is er een aanbieder die een mooie prijs-kwaliteitverhouding heeft. Je interieur up-to-date houden kan daarom ook met een kleiner budget, in dit artikel vind je mooie voordelige trending items voor je woning.

Trendy woonaccessoires

Kleurrijk. Dat is hoe een trendy interieur er tegenwoordig uitziet. Leuke woonaccessoires die hierbij passen zijn kaarsen met een kandelaar, schilderijen of een leuk vloerkleed. Vloerkleden met mooie patronen, lekker zacht aan je voeten. Leuke kussens op de bank, een warm kleedje en leuke bijzettafeltjes. Snuffel voor accessoires ook eens bij de Action, zitten vaak genoeg leuke dingen bij.
Er wordt ook veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, een stenen muur, rotan of een schapenvacht voor over de bank. Planten zijn ook zeker een must-have! Al dat groen in je huis maakt het extra gezellig. Voor leuke planten vlieg je even langs een tuincentrum.
Verlichting in je woning
Hoe fijn is het wanneer je voordelige trendy items ook meteen sfeer in je woning brengen! Verlichting in je huis is erg belangrijk en kan hiervoor zorgen. Een trend die je veel ziet zijn lampen met een gloeidraad erin, oftewel kooldraadlampen. Deze lampen brengen een warme, gezellige, knusse sfeer in je woning en met een tientje kun je er al één in huis hebben.

Populaire raamdecoratie

Raamdecoratie wordt vaak gezien als een grotere aankoop en dat is het meestal ook. Dé trend op het gebied van raamdecoratie op dit moment zijn houten jaloezieën. De houten lamellen kun je zelf in de gewenste positie verstellen, zodat jij bepaalt hoeveel licht er in je woning komt en of er naar binnen gekeken kan worden of niet.

Bij Veneta.com is deze raamdecoratie vrij voordelig te verkrijgen, maar het is zeker niet de voordeligste van alle raamdecoraties die aangeboden worden. Wil je voor een voordeligere optie gaan, kies dan voor rolgordijnen of plisségordijnen. Rolgordijnen met een verduisterende stof zijn bijvoorbeeld mooi voor de slaapkamer en heel voordelig! Plisségordijnen zijn ook een super voordelige raamdecoratie én heel geliefd. Kies voor  Top down Bottom up, zo bedien je beide kanten van het gordijn!

Het maken van een combinatie tussen raamdecoraties is ook erg gaaf én handig. Combineer je houten jaloezieën bijvoorbeeld met overgordijnen! Geniet van je trendy houten jaloezieën terwijl je woning ook nog eens goed geïsoleerd wordt door je gordijnen. Kant en klaar gordijnen zijn vaak goedkoop, maar bij Veneta.com leveren ze maatwerk voor ook een voordelige prijs. Scheelt je weer zagen en knippen in je gloednieuwe raamdecoratie ;-).

Waar ga jij je voordelige trendy interieur items scoren?

0 reacties:

Een reactie posten