10x laarsjes onder de €100 bij de Bijenkorf - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10x laarsjes onder de €100 bij de Bijenkorf



Vorig jaar maakte ik aan het eind van het jaar voor het eerst een jaaroverzicht met al mijn uitgaven van dat jaar. Omdat ik elke maand mijn uitgaven per categorie bijhoud, kon ik aan het eind van het jaar binnen no time een overzicht in elkaar knutselen waarbij ik per categorie kon zien wat ik had uitgegeven in 2019.

Ik gaf in 2019 bijna €1.600,- uit aan kleding. Ook al vond ik dat destijds nog relatief weinig, bij nader inzien is dat bedrag stiekem toch best hoog. Zeker als je bedenkt dat ik mijn kleding vooral in de sale probeer te scoren en sowieso geen dure, designermerken koop. 

In 2020 wilde ik toch graag wat minder geld uitgeven aan kleding. En dat is gelukt! Dit jaar staat de teller op nog geen €800,- en we hebben nog maar één maand te gaan. Het coronavirus heeft daarbij een handje geholpen, want ik ben het afgelopen jaar veel minder vaak gaan shoppen in de stad. Van online shoppen ben ik niet een enorme fan. Alleen als ik heel concreet op zoek ben naar een specifiek kledingstuk of paar schoenen, vind ik online shoppen fijn, maar als ik 'gewoon' wat nieuwe kleding zoek, ga ik liever naar de stad. En dat heb ik dus een stuk minder gedaan dit jaar.

Verder heb ik ook veel kritischer geshopt. Ik heb de afgelopen jaren veel miskopen gedaan; kledingstukken die toch net iets te strak, te los of nét niet mooi zaten. Ik droeg ze dan maar één keer en vervolgens gingen ze weer in een doos die linea recta naar de kringloop ging. Zonde! Miskopen wilde ik dit jaar dan ook proberen te voorkomen. Als ik een kledingstuk paste, heb ik kritisch gekeken naar de kwaliteit van het kledingstuk en of het écht mooi zat. Ik heb ook regelmatig kledingstukken mee naar huis genomen, die ik eerst thuis nog een keer aantrok met de prijskaartjes eraan. Ik heb daarna zeker drie keer een kledingstuk alsnog teruggebracht naar de winkel, omdat het toch niet goed paste of ik het niet mooi genoeg vond. 

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik het afgelopen jaar geen miskopen heb gedaan en dat ik heel blij ben met de kwalitatief goede kledingstukken die ik wel heb gekocht.
Al met al heb ik dit jaar dus veel minder geld uitgegeven aan kleding en schoenen dan vorig jaar. Ook qua schoenen was ik dit jaar goedkoop uit. In het voorjaar kocht ik een paar witte sneakers dat ik maandenlang dagelijks heb gedragen. Halverwege de zomer scoorde ik nog een paar sandaaltjes in de sale en aan het begin van het voorjaar kocht ik zwarte enkellaarsjes die superlekker lopen en eigenlijk onder elke outfit passen. Daardoor was ik met de aankoop van drie paar schoenen het hele jaar voorzien en kunnen ze ook volgend jaar nog prima mee.

Kun jij ook nog wel een nieuw paar laarsjes gebruiken en wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Bekijk hier de leukste laarsjes van de Bijenkorf onder de €100,-. 

1. Mango Woman Angle Boots Beatle - €69,99
Biker boots: ik ben er dol op! Ze zijn stoer, lopen heerlijk en passen onder bijna elke outfit. Daarom vind ik dit soort laarsjes altijd een hele goede investering. Met een paar biker boots op je schoenenrek, heb je eigenlijk geen andere laarsjes meer nodig. Hoe leuk zijn deze biker boots van Mango? Ze kosten nog geen €70 en zijn verkrijgbaar in het zwart of bordeauxrood.

2. Dune London Oleria enkellaarsjes - €94,-
Een mooi paar lage laarsjes. Ik vind de combinatie van leer, stof en het gespje erg leuk.

3. Mango Woman Ankle Boots Alba - €69,99
Mooie, klassieke zwarte laarsjes met hak. Superleuk onder een jurkje of onder een stoere spijkerbroek.

4. Mango Hector enkellaarsjes - €79,99
Hoe comfy zien deze stoere boots van Mango eruit? 

5. Mango Celi enkellaarsjes - €59,99
Met deze enkellaarsjes ben je toch een paar centimeter groter zonder dat je je voeten enorm hoeft te pijnigen :-)

6. Steve Madden Reesa enkellaarsjes - €99,99

7. Mango Rain enkellaarsjes - €79,99
Nog zo'n paar supercomfortabele en stoere boots. Ik houd er wel van!

8. Mango Noona enkellaarsjes met slangenprint - €39,99 & 9. Mango Caleo enkellaars met slangenstructuur - €39,99
Als je wel van een gedurfde print houdt, dan zijn deze laarsjes iets voor jou. En dat voor nog geen €40,- per paar!

10. Bertie Peater enkellaarsjes - €94,-
Ook chelsea boots zijn van die laarsjes die je eindeloos kunt combineren. Kenmerkend aan chelsea boots zijn dat ze vaak een wat lager model hebben en aan de binnenzijde een elastieken band. Daardoor zitten ze lekker comfortabel. 

Welk paar laarsjes vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Bijenkorf. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten