Pech op de weg: scoor een pechhulpverzekering met korting voor 2021 - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Pech op de weg: scoor een pechhulpverzekering met korting voor 2021


Het is mijn grootste nachtmerrie: in het pikkedonker, in de stromende regen, op een drukke snelweg met mijn auto stil komen te staan op een veel te smalle vluchtstrook. Gelukkig is me dat nog nooit overkomen en heb ik slechts één keer meegemaakt dat mijn auto niet startte op een parkeerplaats bij de supermarkt. Ik ben gezegend met een vader die automonteur is en binnen vijftien minuutjes bij me was met zijn volledige gereedschapskist. In no time deed de motor het weer en kon ik rustig verder rijden met mijn auto.

Maar als het me dan toch een keer overkomt dat mijn auto ermee ophoudt terwijl ik in Lutjebroek rondrijd, dan is mijn handige vader niet zomaar bij me. En omdat ook mijn auto een dagje ouder wordt, besloot ik dat het de hoogste tijd is om maar eens wat te gaan regelen. Op zoek naar een pechhulpverzekering!

Wat is een pechhulpverzekering?

Met een pechhulpverzekering ben je verzekerd voor pech op de weg. Sta je met een lekke band, lege accu of motor die niet meer start langs de weg? Met één telefoontje is professionele hulp snel ter plaatse. De monteur kan ik sommige gevallen jouw auto ter plekke repareren. Als je auto niet meer te redden valt en afgevoerd moet worden, is er ook vaak vervangend vervoer inbegrepen bij de verzekering. 

Voor reparatie ter plaatse én vervangend vervoer kun je je dus laten verzekeren. Je betaalt een vast bedrag per maand voor je pechhulpverzekering en kunt zo altijd rekenen op hulp bij pech op de weg.

Wat kost een pechhulpverzekering?

Wat je betaalt voor een pechhulpverzekering is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard hangt het af van de verzekeraar waar je je verzekering afsluit, wat je maandelijks betaalt. Bij de één ben je goedkoper uit dan de ander.

Ook hangt de hoogte van je premie af van het type voertuig dat je wil verzekeren. Je kunt namelijk zowel je auto als je motor laten verzekeren. 

De hoogte van je premie wordt tot slot bepaald op basis van de dekking waar je voor kiest. Je kunt je bijvoorbeeld laten verzekeren voor:
 • Heel Nederland, exclusief je woonplaats
 • Heel Nederland, inclusief je woonplaats
 • Heel Nederland én Europa, exclusief je woonplaats
 • Heel Nederland en Europa, inclusief je woonplaats

Pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is één van de verzekeraars waarbij je een pechhulpverzekering af kunt sluiten. Mijn autoverzekering heb ik jarenlang gehad bij Allianz Direct en daar was ik altijd supertevreden over.  Met een pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance is er gemiddeld binnen 35 minuten hulp bij jou ter plaatse.En dat is wel zo fijn als je - net als in mijn grootste nachtmerrie - langs een drukke weg stil komt te staan.

Een voordeel van de pechhulpverzekering van Allianz Global Assistance is dat deze niet op naam staat, maar op kenteken. Als jouw partner of een ander gezinslid in jouw auto rijdt, ben je dus ook verzekerd. 

Als je jouw pechhulpverzekering vóór 31 januari 2021 afsluit bij Allianz Global Assistance krijg je bovendien volgend jaar het hele jaar 25% korting op jouw verzekeringspremie. Je sluit al een pechhulpverzekering af bij Allianz Global Assistance vanaf €1,87 per maand. Voor pechhulpverzekering in Nederland, exclusief mijn woonplaats betaal ik uiteindelijk €2,82 per maand voor het eerste jaar. Voor zo'n bedrag rijd ik in ieder geval een stuk geruster rond in mijn autootje 😁

Klik hier om jouw pechhulpverzekering mét korting af te sluiten bij Allianz Global Assistance

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Allianz Global Assistance en bevat affiliate links. Als je via dit artikel een verzekering afsluit bij Allianz, krijg ik een percentage commissie. Jou kost het niets extra!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

 1. Afdgelopen week had mijn zus een lekke band op de snelweg en toen kwamen we er achter dat bij de wegenwacht tegenwoordig is ingebouwd dat je van de snelweg wordt weggesleept naar een veilige plek, bv tankstation.
  Dat wist ik ook niet
  Zelf heb ik al zolang ik me kan herinneren de Wegenwacht van de ANWB incl Europa en aanhanhervervanging. De keren dat we er gebruik van hebben moeten maken wegen best op tegen de kosten van nu 225 per jaar. ZE doen altijd zo hun best een oplossing te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen