10 budget winterproducten van Kruidvat (voor mannen en vrouwen!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10 budget winterproducten van Kruidvat (voor mannen en vrouwen!)



De winter is officieel begonnen! Ik vind het een heerlijk seizoen; kaarsjes in huis, lichtjes op straat... De winter is voor mij een tijd van veel gezelligheid, maar ook van een droge huid, droog haar en droge lippen. In de wintermaanden neem ik dan ook altijd de tijd voor het extra goed verzorgen van mijn lichaam, huid en haar. En als ik niet direct een maandsalaris uit hoef te geven aan deze verzorgingsproducten, dan vind ik (en mijn portemonnee!) dat ook wel fijn.

Van Kruidvat ontving ik een enorm pakket met fijne én betaalbare producten voor de wintermaanden, zowel voor mannen als vrouwen, die ik je graag laat zien in dit blogartikel.

Kruidvat Moments of Me Shower Foams - €3,49

Met doucheproducten in de vorm van schuim maak je mij héél blij. Ik ben dol op de shower foams van Rituals, maar daar betaal je €8,50 voor één bus. Deze doucheschuims van Kruidvat zijn ruim twee keer zo goedkoop én ruiken heel erg lekker.

De lijn Moments of Me bestaat uit twee geuren en diverse producten, waarvan de doucheschuim er één is. De Relax Shower Foam heeft een heerlijke lavendelgeur en de Energy Foam een eucalyptusgeur. Dat lijken misschien erg sterke geuren, maar ik moet zeggen dat het heel erg meevalt. De Relax Shower Foam staat nu bij mij in de douche en vind ik echt heerlijk!

Happy Tangerine Eau de Toilette (50 ml) - €8,49

Een aantal jaar geleden bracht Kruidvat haar eigen parfumlijn uit: The Master Perfumer. De lijn bestaat uit hele betaalbare eau de toilettes in verschillende geuren. Dit is de Happy Tangerine eau de toilette. Voor 50 ml betaal je slechts €8,49! Ik zou de geur omschrijven als een zoete, maar toch volwassen geur met een heel licht vleugje mandarijn. Echt een geurtje voor mij! Wist je dat er van deze parfums ook miniverpakkingen zijn? Ik had jarenlang een kleine flacon in mijn tas, enorm handig!

Urban Forest Eau de Toilette (100 ml) - €8,49

Ook aan de mannen is gedacht, The Master Perfumer lijn heeft namelijk ook diverse geuren voor heren. Tijdens het testen, spoot ik deze parfum per ongeluk op mezelf. De rest van de dag rook ik naar man, maar wel naar een héle lekkere man. De verpakking bevat maar liefst 100 ml en kost maar €8,49! Een heerlijke, winterse geur om cadeau te geven aan je man, vriend, broer of vader.

Kruidvat Originals Vitamin C Dagcrème (€2,29) en Huidbooster (€2,29)

Ik ben dol op de Kruidvat Originals lijn. Ik gebruik al jaren de gezichtscrub en het kleimasker. Niet alleen zijn de producten enorm betaalbaar, ze werken ook nog eens goed én de verpakkingen zien er leuk uit. De Vitamin C lijn is de nieuwste lijn van Kruidvat Originals en geeft je huid extra verzorging en glow in de wintermaanden. De dagcrème belooft je huid gladder, egaler en stralender te maken. Kijk, dat klinkt goed!
Met een kostprijs van €2,29 is dit in ieder geval een voordelig en aantrekkelijk alternatief voor mijn duurdere dagcrème van Nivea die ik nu gebruik.

De Vitamin C huidbooster kun je gebruiken in combinatie met de dag- of nachtcrème uit de Vitamin C lijn. Je kunt een aantal druppels mengen met de crème of puur aanbrengen op een gereinigde huid. Ik heb deze producten nog niet kunnen proberen, maar als mijn huidige verzorgingsproducten op zijn, dan staan deze next in line om uit te proberen!

Kruidvat Face Cream for Men (€2,99) en Kruidvat Originals Baardolie (€3,99)

Of dit fijne producten zijn, dat kan ik als vrouw niet beoordelen, maar ik vond ze wel heel leuk om even te tippen. Deze face cream speciaal voor mannen kost slechts €2,99, is verkrijgbaar in een compacte en handige verpakking én belooft intensief te hydrateren en verzorgen. Dat kan elke man wel gebruiken in de wintermaanden, toch!? En wat ik ook hilarisch vind, is deze baardolie van de Originals lijn (€3,99). Alleen om de verpakking wil je deze toch al in je winkelmandje gooien? ;-)

Kruidvat Hyaluron Booster Drops (€4,49) en Q10 Booster Drops (€4,99)

Je gebruikt deze 'boosters' in combinatie met je dag- en/of nachtcrème en ze zorgen voor een extra 'boost' aan je huid. De verpakking bestaat uit een glazen flesje en een pipetje waarmee je de inhoud uit het flesje krijgt. Het is een heel dunne vloeistof, één druppel op elke wang is voldoende om je gezicht goed in te kunnen smeren.  

De Hyaluron Booster (€4,49) is speciaal bedoeld voor een droge huid en de Q10 Booster (€4,99) belooft naast een gladde en elastische huid, ook een anti-rimpelwerking. En ook al wil ik niet te overdreven doen met 'ik word oud!', dat ik geen 16 meer ben, merk ik wel aan de huid, vooral rond mijn ogen.

De Q10 Booster Drops heb ik inmiddels dan ook een aantal weken uitgeprobeerd (zowel 's ochtends als 's avonds) en ik ben echt mega enthousiast! De huid rond mijn ogen voelt minder kwetsbaar en is een stuk soepeler en beter gehydrateerd. 

Kruidvat Natures Olive & Jojobaoil lip balm - €1,59 

Een lippenbalsem is in de winter onmisbaar in mijn tas. Ik gebruik alle soorten balsems, van Vaseline in een blikje tot aan Labello en vloeibare balsem uit een tube. Een stick blijft toch wel mijn favoriet, deze is makkelijk mee te nemen én aan te brengen. De Kruidvat Natures lippenbalsem heeft een hele neutrale geur/smaak, blijft lang op je lippen zitten en kost slechts €1,59. Deze zit al weken standaard in mijn tas, een echte budgettopper!

Wat is jouw favoriete budget verzorgingsproduct deze winter?

De producten in dit artikel heb ik gekregen van Kruidvat.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Over de Kruidvat Originals lijn ben ik ook heel enthousiast! Ik ben sowieso al dol op de vormgeving (dat soort apothekers potjes vind ik heel schattig), maar de producten zijn ook echt heel fijn. Ik gebruik nu de abrikoos scrub & amandel lip scrub.

    BeantwoordenVerwijderen