20 kerst cadeautips onder de 25 euro voor vrouwen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

20 kerst cadeautips onder de 25 euro voor vrouwen


Kerstcadeaus vrouwen

Dit artikel is geüpdatet in november 2022 met de nieuwste kerstcadeautips voor 2022! 
Kerst 2022: Het duurt nog even, maar wat mij betreft kunnen de voorbereidingen niet vroeg genoeg beginnen. Zeker als het gaat om cadeautjes kan het een hele opgave zijn om het perfecte kerstcadeau te vinden voor je moeder, zusje, tante, nichtje of vriendin.

Ik help je dan ook op weg en zocht 20 leuke kerstcadeautjes onder de €25 uit voor vrouwen. Extra handig: al deze cadeautjes zijn online te bestellen. Je kunt dus vanuit je luie stoel jouw kerstcadeautjes bij elkaar shoppen dit jaar.

Oh, en dit artikel is natuurlijk ook geschikt voor als je inspiratie zoekt voor kerstcadeaus om op je eigen verlanglijstje te zetten!

Kookboek Lekker & Simpel

1. Kookboek Lekker & Simpel - €21,99

De titel zegt het al: dit kookboek staat bomvol lekkere én simpele gerechten. Koop dit kookboek bij bol.com voor €20.


Vazen Kwantum

2. Vaasjes en bloempotten van Kwantum - vanaf €3,50

Bij Kwantum vind je hele leuke vazen en potten, klein of groot, doorzichtig of in een opvallende kleur/print. Koop er meteen een paar mooie takken bij en je hebt voor minder dan €20 een super leuk cadeau.


3. Uitsteekvormpjes voor koekjes - vanaf €1,25 per stuk

Een heerlijke activiteit voor koude winterdagen: koekjes bakken! Bij Dille & Kamille vind je heel veel leuke uitsteekvormpjes, zelfs in kerstthema! 

Velvet Scrunchies

4. Velvet Scrunchies - v.a. €5,95 per 4 stuks

Ze zijn nog steeds mega hip, de scrunchies! En niet alleen zijn ze heel erg leuk, ze zitten ook nog eens mega fijn in je haar.

Ik word helemaal blij van deze velvet scrunchies. Vooral de roze en die met panterprint vind ik heel erg leuk. En kijk naar die prijs, voor vier stuks betaal je nog geen €6.

Foute Kerstlegging

5. Foute kerstlegging van Zumprema - €21,95

Hoe geweldig is deze foute kerstlegging? Dat is weer eens wat anders dan die foute kersttrui! Ik kreeg deze legging van de webshop van Zumprema en hij kost slechts €21,95. Ook al is het nog maar november, stiekem heb ik deze kerstlegging al meerdere keren aangehad als ik thuis ben. Hij zit namelijk mega comfortabel! Wat mij betreft is dit het perfecte cadeau voor de kerstliefhebbers in je familie of vriendengroep.


6. LUSH Bubble Bars - v.a. €7,00

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte bad-fan? Mij maak je altijd blij met heerlijke badproducten van LUSH als cadeau. Mijn favoriet zijn de LUSH Bubble Bars. Ze ruiken heerlijk en zijn bovendien superzuinig in gebruik, met mijn vorige Bubble Bar, The Comforter heb ik volgens mij wel 20 keer in bad gezeten.

Kamerplanten boek

7. Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan - €16,95

Volgens mij heeft iedereen deze persoon wel in de vriendengroep: die ene vriendin die altijd haar kamerplanten dood laat gaan. Voor de duidelijkheid; binnen mijn vriendengroep ben ik dat. Ik ben dol op planten, maar het is een wereldwonder als ik ze langer dan een paar maanden in leven houd.

Wat dat betreft zou dit boek van Jelmer de Boer ook een perfect cadeautje voor mezelf zijn. In zijn boek Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan, geeft Jelmer handige verzorgingstips. Ik heb 'm zelf nog niet gelezen, maar hij staat zeker op mijn verlanglijstje. Klik hier om het boek te kopen bij bol.com.



GRIP Rick Pastoor

8. Boek 'GRIP' van Rick Pastoor - €18,99

Ik heb het al vaker over dit boek gehad, maar het is en blijft één van mijn favoriete boeken voor zelfontwikkeling. Het boek GRIP van Rick Pastoor is het ideale cadeau voor dat hardwerkende zusje, nichtje of vriendinnetje. Het boek staat namelijk boordevol tips om meer grip te krijgen op je werk en efficiënter te werken. Je koopt dit boek voor €18,99 bij bol.com.


Rituals cadeau set

9. Rituals giftset - vanaf €15,-

Met Rituals maak je volgens mij elke vrouw wel blij. Er zijn veel verschillende geuren en producten verkrijgbaar, die zijn samengesteld in leuke cadeausets. Mijn persoonlijke favoriet is de The Ritual of Sakura lijn. Je hebt al een Ritual giftset voor €15,-. De sets zijn uiteraard ook verkrijgbaar in andere, heerlijke geuren.

My Jewellery Oorbellen

10. Oorbellen van My Jewellery - vanaf €13,95

Als je de smaak qua sieraden van de ontvanger van jouw cadeautjes kent, dan is het altijd leuk om een mooi sieraad cadeau te geven. Bij My Jewellery vind je heel veel mooie sieraden, van oorbellen tot ringen en kettinkjes, voor een hele fijne prijs. Deze linker en middelste set oorbellen kost bijvoorbeeld €19,95 en de rechterset slechts €13,95.
Keer op Keer spel

11. Spelletjes Keer op Keer (€15,99) & Qwixx (€11,79)

Heb je een spelletjesfanaat in jouw familie of vriendinnengroep? Dan zijn spelletjes zoals Keer op Keer en Qwixx wat mij betreft absolute aanraders. De spelletjes zijn niet moeilijk en duren hooguit een half uurtje per potje.



Dille en Kamille cadeautjes

12. Stel je eigen cadeaupakketje samen bij Dille & Kamille 

Bij Dille & Kamille vind je de leukste cadeautjes voor kookliefhebbers. Je vindt er prachtig keukengerei, theedoeken en handdoeken en nog veel meer leuks. Je kunt ook zelf een pakketje samenstellen met een aantal leuke items en mooi inpakken. Ik heb alvast een leuk idee voor je: een ovenhandschoen, een mooie snijplank en leuke servetjes.

Pentel Touch Sign Pen

13. Pentel Sign Bruspennen - €22,99

Heb je een creatieve vriendin, tante, moeder of nichtje? Dan is dit een super leuk cadeau om te geven. Deze handlettering pennen zijn mijn favoriete pennen om te gebruiken voor het handletteren. En een fijn pluspuntje: ze zijn helemaal niet zo duur. Een set van 12 stuks (allemaal verschillende kleuren) kost slechts €22,99.

My Bullet Journal MUS

14. Bullet Journal - €14,-

En als we toch even in de creatieve sferen blijven... wat ik ook een mega leuke cadeautip vind, is een bullet journal! Zelf heb ik lange tijd de bullet journal van Moleskine gebruikt, maar ik hoor ook altijd goede verhalen over de journals van MUS.

Deze bijvoorbeeld met bladerenkaft vind ik super leuk!

De Kletspot cadeau

15. De Kletspot - €20,-

Zin in een gezellig avondje met vriendinnen om elkaar nóg beter te leren kennen? Dan is De Kletspot het geschikte cadeau. Deze glazen pot zit bomvol kaartjes met leuke vragen, stellingen en dilemma's die je aan elkaar kunt voorleggen. Lachen gegarandeerd!

HEMA kussens

16. Kussenhoesjes van HEMA - vanaf €4

HEMA is mijn favoriete winkel om leuke kussenhoesjes te scoren. Niet alleen vind je hier heel veel leuke kleurtjes en printjes, de kussenhoezen zijn ook nog eens mega betaalbaar (vanaf €4).

17. Cadeauset Monin koffiesiropen - €15,99

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een koffieliefhebber? Dan is dit cadeausetje met vijf Monin-koffiesiropen (5cl per flesje) een absolute tip.  Je kunt een klein drupje van de siroop aan je cappuccino of latte toevoegen. 


18. Pampas pluimen

Je ziet ze tegenwoordig terug in heel veel interieurs: de Pampas pluimen! Deze pluimen staan heel mooi in een grote, hoge vaas en dankzij de neutrale kleur staan ze eigenlijk mooi in elk interieur. Bestel ze hier bij bol.com.

19. Dopper - €13,45

De Dopper: ik vond het altijd maar een overdreven hype, maar sinds een jaar kan ik niet zonder mijn roze Dopper. Het formaat is superhandig, je kunt hem gewoon in de afwasmachine zetten én het is ook nog eens beter voor het milieu. Met alle leuke kleurtjes is de Dopper altijd een goed cadeau. Kosten? €13,45 bij bol.com.


20. Elizabeth Arden Arden Beauty Eau de Parfum - vanaf €12,90

Veel parfums kosten al snel meer dan €50, maar ik heb inmiddels een aantal budgetvarianten gevonden die ik telkens opnieuw koop. Eén van mijn favorieten is dit parfum van Elizabeth Arden die vrijwel altijd ergens in de aanbieding is.

Zo kost 100 ml nog geen €23. Echt een koopje voor zo'n heerlijk parfum!

Bij bol.com vind je nog veel meer parfums onder de €25. Altijd een goed cadeau :-)


Welk cadeau van dit lijstje vind jij het leukst? En wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerst dit jaar?

Dit artikel bevat affiliate links, gekregen producten en linkjes waarvoor betaald is door bedrijven. Als je op een affiliate link klikt en vervolgens een bestelling plaatst, krijg ik een klein percentage van het aankoopbedrag. Jou kost het niets extra.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Janine13.11.19

    Nice to know: de Hema kussenhoesjes zijn nu in de aanbieding. De tweede is gratis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan ga ik voor de bordspelletjes! Zelf heb ik ook 2 spelletjes op mijn verlanglijstje staan dit jaar. Deze die jij noemt ken ik helemaal niet, misschien eens opzoeken! Verder heb ik boeken gevraagd van Suzanne Vermeer (ik spaar deze serie samen met mijn moeder, dus ook zij krijgt daar boeken van). En december kraskalenders (gewoon omdat het zo leuk is om 31 vakjes open te krassen en de winkans bijna 1 op 2 is.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, dat ronde vloerkleed is echt heel mooi. En ik wil graag een roze Dopper, maar ik heb nu nog een rode die prima werkt. Zodra deze ooit kapot is, koop ik de roze variant. Ik wil wel graag boeken en zo'n kraskalender. Verder heb ik wat duurdere dingen op mijn verlanglijstje staan, maar ik vier dan ook geen kerst, dus het is meer een lijst voor mezelf. Mijn vriend heb ik zover gekregen dat we surprises aan elkaar geven, ben benieuwd wat ik krijg, haha.

    BeantwoordenVerwijderen