Nieuw: VITTSJÖ salontafeltjes van IKEA (Marktplaats vondst!) - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Nieuw: VITTSJÖ salontafeltjes van IKEA (Marktplaats vondst!)



Na ruim vier jaar te hebben gedaan met een tweedehands salontafel die ik ooit voor €20 scoorde via Marktplaats, was het de hoogste tijd voor een nieuw exemplaar in huize van Roekel. Nog steeds ben ik fan van mijn vorige salontafel, maar eerlijk is eerlijk: qua stijl paste deze niet heel goed bij de rest van mijn interieur. De tafel is wit en landelijk, terwijl de rest van mijn interieur vooral zwart en meer industrieel is. Ook heeft de tafel mijn levensstijl (lees: ik knoei heel veel) niet helemaal overleefd en prijkte er een enorme vlek midden op de tafel die ik er niet meer afkreeg.

Kortom: niet alleen ik, maar ook mijn interieur was hoog toe aan een nieuwe salontafel.


Nadat ik een paar weken geleden een vitrinekastje via Marktplaats kocht van de VITTSJÖ-serie van IKEA, ontdekte ik dat er ook twee hele mooie salontafels in deze lijn verkrijgbaar zijn. De salontafeltjes zijn van zwart staal en hebben een glazen plaats. De één is vierkant en wat hoger, de ander langwerpig en wat lager, waardoor je de tafeltjes als het ware in elkaar kunt schuiven.

Nieuwprijs? €60. Niet duur, maar ik zou Nicole van The Budget Life niet zijn, als ik mijn best zou doen om deze salontafeltjes nóg goedkoper te scoren.


Ik startte de zoektocht via Marktplaats en kwam erachter dat er genoeg mensen zijn door heel Nederland die deze tafeltjes aanbieden. Het was dus een kwestie van de dichtsbijzijnde verkoper selecteren en een bod uitbrengen. Uiteindelijk vond ik een verkoper in Barneveld en mocht ik de tafeltjes (slechts een paar weken oud!) de volgende dag al voor €35 ophalen.

Altijd een uitdaging om meubelstukken te vervoeren met mijn kleine Peugeot 107 en ze vervolgens veilig naar de vijfde verdieping te brengen, maar het is weer gelukt.
De salontafels zijn wat mij betreft echt dé finishing touch van mijn woonkamer en passen perfect bij de rest van het interieur. Ik ben er super blij mee!


Ook fan van deze salontafeltjes? Je vindt ze bij IKEA voor €59,95 (klik hier), of speur gewoon even Marktplaats af zoals ik deed. Ook de rest van de VITTSJÖ-collectie is wat mij betreft een echte aanrader als je houdt van stoer, stijlvol en industrieel.

Heb jij veel IKEA-meubels in huis?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze mooi zeg! Echt wel een gouden vondst! Ze staan ook prachtig in je interieur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze ook gehad, maar inmiddels heb ik alweer een tijdje een nieuwe salontafel. Blijf het wel een leuk setje vinden! Ik heb er nu nog de kast van in huis, maar die staat op dit moment op Marktplaats toevallig haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super slim om ze gewoon goedkoper op Marktplaats te zoeken! Ik vind ze erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze staan mooi in je woonkamer! En leuk dat je zo weer korting hebt kunnen scoren ook! In het begin toen ik op mezelf woonde hoefde je maar Ikea te roepen of het huis stortte in. Inmiddels heb ik dat stukje bij beetje allemaal vervangen door andere spullen. Wel komen mijn nep palmbomen bij de Ikea vandaan, en nog wat kleine dingetjes, daar ben ik nog steeds mega blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh, leuke tafeltjes! Ik heb zelf twee glazen tafels met gouden frame van Light & Living (ronde) en daar ben ik echt dol op! :)

    BeantwoordenVerwijderen