Het goedkoopste mobiele telefoonabonnement van 2019

Ben Abonnement

De Huawei P10 die ik alweer sinds maart 2018 is heb, is de telefoon die het bij mij tot nu toe het langst heeft volgehouden. Ik laat mijn telefoon vrijwel dagelijks vallen (soms in de WC) en de iPhones die ik hiervoor heb gehad, konden dat helaas niet zo goed aan. Mijn Huawei P10 lijkt echter onverwoestbaar: er zit slechts één krasje van een paar millimeter op het scherm, maar voor de rest functioneert de telefoon nog prima. Zelfs de accu gaat nog steeds met gemak een hele dag mee.

Ik ben dan ook heel tevreden over deze betaalbare telefoon én het goedkope telefoonabonnement dat ik al jaren heb. Ik betaal maandelijks €20 voor 10GB internet en onbeperkt bellen/sms'en en had eigenlijk het idee dat het niet veel goedkoper kon. Totdat ik laatst ontdekte dat mijn zusje en een aantal andere vrienden nóg minder betaalden voor dezelfde hoeveelheid GB internet en belminuten. En ik zou Nicole van The Budget Life niet zijn, als ik die optie ook eens ging verkennen. En ik kan je vertellen: ik heb het goedkoopste mobiel abonnement van 2019 gevonden. Oké, ik lever iets in qua GB's internet, maar aan 7GB heb ik meer dan voldoende. Je moet er wel snel bij zijn, want de actie loopt nog t/m 1 september!

Mobiel telefoonabonnement van Ben 

Ik kende de Sim Only abonnementen van Ben al: mijn zusje gebruikt al jaren Ben en is maandelijks slechts een paar euro kwijt. Je koopt los een mobiele telefoon, voorkomt daarmee een BKR-registratie en betaalt maandelijks een bedrag voor bellen, sms'en en internet.

Ik kan me herinneren dat het netwerk van Ben in het verleden niet altijd goed presteerde, maar inmiddels maakt Ben al een lange tijd gebruik van het betrouwbare T-mobile netwerk. Bereik, zowel voor bellen en sms'en als voor internet, is dan ook altijd goed.

De abonnementen van Ben zijn gewoon geldig in de hele EU. Dit jaar nog op vakantie naar een mooie Europese stad of een zonnig, Europees eiland? Ook daar kun je dus gewoon gebruik maken van je bundel voor bellen, sms'en en internet.

Goedkoop Mobiel Abonnement

Kosten mobiel telefoonabonnement

Op dit moment heeft Ben een hele fijne actie waardoor je gratis MB's krijgt bij het afsluiten van een mobiel abonnement. Je kunt kiezen of je direct een abonnement afsluit voor 24 maanden of je abonnement maandelijks op wil kunnen zeggen. Doorgaans is het verschil in maandelijkse kosten enorm, maar bij Ben valt dat enorm mee: het scheelt slechts €1 per maand. Super fijn om ook de vrijheid te hebben om je abonnement maandelijks op te kunnen zeggen, zonder dat je dat een vermogen kost!

Abonnement vanaf €6,50 per maand

Het goedkoopste abonnement van Ben kost slechts €6,50 per maand. Je krijgt dan:

 • 100 belminuten of sms'jes
 • 500 MB internet
 • Abonnement van 24 maanden

Als fanatieke Instagrammer en blogger red ik het daar niet mee, ik zou zelf de keuze maken voor onbeperkt sms'en en bellen en de maximale hoeveelheid internet. Je krijgt dan:

 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt sms'en
 • 7GB internet (2GB gratis!)
 • Abonnement van 24 maanden

De maximale hoeveelheid is normaliter 5GB, maar tijdens deze fijne actie krijg je maar liefst 2GB gratis. Totale prijs? €15 per maand! En niet voor één maand of de looptijd van je contract, nee: ook na die ene maand of zelfs na 24 maanden abonnement blijf je hetzelfde bedrag betalen.

Bij abonnement vanaf 1000 MB krijg je 500MB, 1000MB of zelfs 2000MB gratis als je voor 1 september een abonnement afsluit bij Ben. Uiteraard gewoon met nummerbehoud.

Kleine kanttekening: op de eerste factuur betaal je €20 aansluitkosten. Maar als je die kosten verdeelt over 24 maanden, ben ik alsnog goedkoper uit met een abonnement van Ben dan bij mijn huidige provider.
En ook na 1 september profiteer je nog van aantrekkelijke prijzen, want Ben is nog steeds één van de goedkoopste mobiele telefonieproviders in Nederland.

Ik ga in ieder geval zeker even kijken hoe makkelijk ik kan overstappen, zodat ik mijn maandelijkse uitgaven weer wat omlaag kan krijgen.

Wat betaal jij voor je mobiele telefoonabonnement?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Ben.

5 opmerkingen:

 1. Ik heb al een aantal jaar Robin Mobile, voor €19,95 alles onbeperkt. Nergens op hoeven te letten voor dat bedrag is voor mij de beste deal!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfde hier alles onbeperkt nooit over je bundel, geen extra kosten. Echt een aanrader.

   Verwijderen
 2. simpel.nl abonnement Voor €2,50 heb ik 250 belminuten, onbeperkt sms en en 250 mb. Voor mij voldoende; meestal is er wel wifi in de buurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm ik ben goedkoper uit bij Simyo, als ik hetzelfde zou nemen als nu ben ik bij ben 2,50 duurder uit, en dan heb ik die rare 20 euro aansluitkosten nog niet erbij gerekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Ikvind het leuk hoe u onsinformatieverstrekt over verzekeringen. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen