Last Month's Budget | Wat heb ik uitgegeven in juni? - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Last Month's Budget | Wat heb ik uitgegeven in juni?Een nieuwe maand betekent een nieuwe Last Month's Budget: de maandelijkse rubriek waarin ik deel wat mijn uitgaven waren en hoe ik heb bespaard.

Vaste lasten: €1.170,10

In de vorige Last Month's Budget van de maand mei vertelde ik je al dat ik negen maanden lang profiteerde van een heel goedkoop internetabonnement bij Ziggo en alleen de laatste drie maanden van de looptijd het volledige bedrag betaalde.

Op 1 augustus verloopt mijn jaarabonnement en kan ik bij Ziggo blijven of overstappen naar een andere provider. Ik belde naar de klantenservice van Ziggo met de vraag of ze niet toevallig weer zo'n leuke aanbieding hadden. En ja hoor; ik heb een nieuw abonnement afgesloten voor een jaar waarbij ik de eerste zes maanden €29,95 betaal voor internet en TV en de laatste zes maanden €52,00. Als ik niet had gebeld, was mijn abonnement gewoon verlengd en had ik een jaar lang €52,00 per maand betaald. Met één telefoontje heb ik dus ruim €130 bespaard!
 • Hypotheek: €550,14 (bruto)
 • Servicekosten: €155,00
 • Gas, water en licht: €111,00
 • Internet: €52,00
 • Autoverzekering: €43,10
 • Wegenbelasting: €19,00
 • Gemeentelijke belastingen: €36,61
 • Goede doelen: €80,00
 • Zorgverzekering: €88,00
 • Inboedelverzekering: €8,95
 • Telefoonabonnement: €20,00
 • Netflix: €3,50
 • Rabobankkosten: €2,80

Boodschappen: €190,41

Aanstaande zaterdag vier ik mijn verjaardag. Afgelopen maand deed ik daar alvast inkopen voor toen een kratje Hertog Jan in de aanbieding was bij Hoogvliet voor slechts €8,99 per krat. Verder bestelde ik twee keer mijn boodschappen bij Picnic en deed ik mijn overige boodschappen afwisselend bij Hoogvliet, Albert Heijn en Jumbo.

Kleding: €266,53

Toen de temperaturen de afgelopen maand ineens een week lang boven de 30 graden uit zouden komen, kwam ik in een kleine kledingcrisis terecht. Want wat doe je in vredesnaam aan naar kantoor als het zo warm is?! Tijdens een shopsessie in het centrum van Veenendaal en een online shopsessie bij onder andere Bonprix (lang leve deze fijne Bonprix kortingscodes) kocht ik onder andere twee jumpsuits, een mooie maxi-jurk en een aantal basic T-shirts. Ik kom de zomer weer door :-)


Leuke dingen doen: €164,19

Mijn uitgaven aan etentjes, lunches en andere leuke uitjes met vrienden liggen in de zomermaanden doorgaans wat hoger. Wat wil je ook anders met deze heerlijke temperaturen, het liefst zit ik elke middag op het terras! ;-) Als je bedenkt dat ik voor een bedrag van nog geen €170 afgelopen maand naar de sauna ben geweest, een vijfgangendiner heb gegeten met een vriendin (leuke aanbieding via Social Deal), drie middagen op het terras heb gezeten, geluncht met vriendinnen én pizza heb gegeten met vrienden, vind ik dat heel erg meevallen!

Leuke dingen (spullen): €72,82

Vorige maand kon je een week lang gratis Sims 4 downloaden (normale prijs: €39,99). Dat heb ik geweten, want sinds dat moment heb ik een heuse Sims-verslaving ontwikkeld en heel wat uurtjes achter de computer doorgebracht. En toen ook alle uitbreidingspakketten een tijdje met 40% of 50% verkrijgbaar waren heb ik ook nog verschillende uitbreidingspakketten en accessoirepakketten gekocht. Met als resultaat dat ik afgelopen maand €60 uitgaf aan Sims-uitbreidingen. Haha!

Reizen: €92,75

Veel diverse uitgaven binnen deze categorie, want ik gaf zowel geld uit aan mijn fiets, als mijn auto en het openbaar vervoer. Afgelopen maand ging ik met de trein naar Utrecht, hoefde ik mijn auto slechts één keer vol te tanken, kocht ik nieuwe spatborden voor mijn fiets en parkeerde ik een aantal keer in het centrum.

Onderneming: €165,09

Afgelopen maand mocht ik met mijn bedrijf Chalked twee krijtborden maken: één voor een restaurant en één voor een kantoorpand. Deze krijtborden koop ik eerst zelf in en worden op locatie bij de klant geleverd. Verder kocht ik een nieuwe voorraad krijtbordstiften en draaide ik een kleine Facebookcampagne voor de krijtborden die ik maak voor bruiloften.

Verzorging: €35,54

Ik kocht een lading shampoo, deodorant en conditioner en haalde bij de apotheek medicijnen op. Ik krijg af en toe een allergische reactie op muggensteken waardoor de bulten enorm groot kunnen worden en erg jeuken. Ik heb nu hooikoortspilletjes gekregen en een gel die ik op kan smeren. En vooral die pilletjes helpen heel erg goed! Dus mocht je - net als ik - ook zo'n last hebben van muggenbulten, bel je huisarts en vraag naar hooikoortspilletjes!

Totale uitgaven in juni: €2.158,18

Eindelijk weer een vrij normale maand qua uitgaven. En doordat ik voor mijn blog en Chalked een aantal leuke opdrachten had, kon ik weer even flink sparen. Dat is wel welkom met nog twee vakanties op de planning :-)

Wil jij ook elke maand je inkomsten en uitgaven bijhouden? Check mijn artikel met tips én gratis Excel-sheet.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen

Een reactie posten