Roomtour: mijn woonkamer - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Roomtour: mijn woonkamer



Na de roomtour door mijn slaapkamer, is het nu tijd voor de roomtour door mijn woonkamer. Oké, helemaal af is de woonkamer nog niet: ik wil nog wat schilderijen boven de bank ophangen en ben nog op zoek naar een nieuw dressoir, maar het is al wel een heel fijn plekje geworden waar ik veel tijd doorbreng met familie en vrienden. Kijk je mee?

Bank & Hocker

De bank is de beste budgetvondst van mijn hele huis. Toen ik op Pinterest een fantastische fluweelgroene bank zag, wist ik het zeker: die fluweelgroene bank moest en zou in mijn nieuwe huis komen. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik mijn droombank voor een heel fijn prijsje online spotte.

De nieuwprijs van deze bank is €699 maar ik scoorde 'm via de outlet IkWillemNu voor €179, omdat de bank een kleine beschadiging aan de rechterzijde heeft. Geen probleem, want die kant staat richting het raam, dus niemand die dat ziet. De kussens op de bank zijn allemaal van Leen Bakker. De hocker hoort bij de bank en kocht ik bij Wehkamp.

Loveseat

Ook de loveseat kocht ik bij IkWillemNu en is van dezelfde serie als de bank. Deze is van grijs fluweel en is een mega comfortabele stoel waar je makkelijk met z'n tweeën in kunt zitten.
Ook deze scoorde ik weer met een flinke korting: ik betaalde €119 in plaats van €399. Het ronde roze kussentje is van Zeeman en het zwart/wit/gouden kussen is van Leen Bakker.

Bijzettafeltjes

Naast de bank staat een nachtkastje van IKEA, dat als bijzettafeltje dient. De lamp is van DirectLampen, het vaasje van Action en de opbergdoos is ook van IKEA. De mand naast de bank is van Sissy Boy en kreeg ik cadeau van een lieve vriendin.

Aan de andere kant staat een goudkleurige bijzettafel van Wehkamp met een grote vaas met Craspedia's (ik ben echt fan van deze leuke, gele bloemetjes!).


Dressoir

Het dressoir is een tweedehands vondst en komt nog uit mijn vorige huis. Voor nu prima, maar een nieuw dressoir staat nog wel op mijn verlanglijstje. Ik ben op zoek naar een wat lager en breder dressoir, het liefst een mooi, industrieel model met hout en/of staal. Dit prachtige dressoir van Woonboulevard Poortvliet vind bijvoorbeeld super tof en zou denk ik heel mooi staan in mijn woonkamer.


D-Bodhi Dressoir Fendy - Meubelboulevard Poortvliet

De televisie komt ook uit mijn vorige huis en is een 40" televisie van Philips met 4K-beeldkwaliteit. Ideaal voor een Netflix-avondje :-)

De staande industriële lamp kocht ik bij een onbekende Duitse webshop voor een paar tientjes. Ook groen mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Zowel op de vensterbank als naast de kast en de bank staan wat mooie planten. De mand waarin de palm staat is van Intratuin, de grote zwarte plantenpot op de vensterbank van Kwantum.

Salontafels

Twee salontafels bij elkaar: het ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens super praktisch. Zo heb je altijd genoeg ruimte om snacks en drankjes op tafel te zetten, héél belangrijk natuurlijk :-)
De witte salontafel kocht ik via Marktplaats voor €25 en heb ik opnieuw geverfd. Het zwarte, stalen bijzettafeltje kocht ik een aantal jaar geleden bij Kwantum.

Het vloerkleed komt ook uit mijn vorige huis en kocht ik ook bij IkWillemNu en was afgeprijsd naar €74.

Welk meubelstuk uit mijn woonkamer is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Woonboulevard Poortvliet.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

  1. Mooie koopjes heb je weten te scoren! Het ziet er echt heel gezellig uit zo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, echt super goede aanbiedingen zijn dit! Ik vind die fluweelgroene bank ook echt heel leuk. Ik heb ongeveer dezelfde bank gehad een paar jaar gelden, maar dan de uitvoering zonder hoek en in het grijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk! Superhandig die site :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een supermooi geheel! Je hebt zo'n leuke stijl. Die bank is echt een goede vondst, zeg. Hij is prachtig. En leuk gedaan zo met de tafeltjes! Ik ben zelf nog volop aan het zoeken naar leuke salontafels en hoop ook stiekem dat ik op Marktplaats een leuk exemplaar tegenkom.

    BeantwoordenVerwijderen