January Diary: Naar Parijs, housewarming & blije Nicole - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

January Diary: Naar Parijs, housewarming & blije NicoleDe Monthly Diary van december viel goed in de smaak! Ik heb super veel leuke reacties gekregen en ook al bleek uit de Instagram-poll dat het overgrote deel van jullie het liefst wekelijkse fotodagboekjes ziet, ik vind het zelf fijner (en haalbaarder!) om op maandelijkse basis een Photo Diary te delen.

Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op de maand januari. Ik ging een weekend naar Parijs, vierde mijn housewarming en sprak heel veel af met vrienden. Kortom: een beter begin van 2019 had ik niet kunnen wensen!


Het nieuwe jaar luidde ik in met een groepje lieve vrienden bij mij thuis. We hebben heerlijk gegeten & geborreld samen, spelletjes gespeeld en om 12 uur genoten van het prachtige vuurwerk in Veenendaal vanaf mijn balkon op de 5e verdieping (uiteraard met vuurwerkbril op).


En wat helpt er nu beter tegen een kater dan ontbijten met een oliebol op 1 januari? :-)


Januari stond in het teken van twee series: ik keek Tidying up with Marie Kondo en de Britse fserie Sex Education. Beide series zijn echt een enorme aanrader!


Met mijn zusje ging ik een middagje naar IKEA, altijd leuk! Ik kocht een paar opbergdozen (nadat ik ook aangestoken was door het Marie Kondo-virus en ik super veel zin had om op te ruimen) en dit super leuke nachtkastje dat ik als bijzettafel in mijn woonkamer heb gezet.


Uit de laatste verhuisdoos die nu nog in één van mijn slaapkamers staat, toverde ik mijn letterbord van CoolGift. Ik word altijd kriebelig van de 'In dit huis..' quotes, vandaar dat ik er een sarcastische versie van maakte ;-)


Mijn eerste citytripje van dit jaar zit er alweer op: ik ging met mijn zusje een weekendje naar Parijs. Op vrijdagochtend zat ik om kwart voor 7 al in de trein en een kleine 4,5 uur later stond ik in het centrum van Parijs. Ondanks dat het mega koud was, hebben we een heel leuk weekend met z'n tweeën gehad. We hebben alle hotspots van de stad gezien, een hele leuke wandeling door de stad gemaakt, geshopt en natuurlijk heerlijk gegeten en veel koffietjes gedronken.

Mijn beste budgettips voor een weekend in Parijs deel ik trouwens in dit blogartikel.Jaaaa, de eerste sneeuw van het jaar! Ook al stond ik in de langste file van Nederland allertijden, ik kan enorm genieten van het mooie, witte sneeuwlandschap.


Van mijn ouders kreeg ik een heel fijn cadeau voor mijn nieuwe huis: een vriezer!Brrr, wat was het koud afgelopen maand. Ik heb dan ook heel veel avondjes in mijn bad doorgebracht met mijn nieuwe badproducten van Rituals en LUSH. Heerlijk!


Op zaterdagochtend lekker decadent buiten de deur ontbijten met mijn zusje. Via Social Deal vonden we een hele leuke aanbieding bij een nieuw koffietentje in Veenendaal: Barista's Café, dat met meerdere vestigingen door heel Nederland zit. Echt een super leuk plekje met heerlijke koffie, ontbijt en lunch.


In het laatste weekend van januari vierde ik mijn housewarming en kwamen er maar liefst 22 mensen over de vloer. Het was super gezellig én leuk om met z'n allen m'n nieuwe huis in te wijden. Ik ben ook nog eens enorm verwend met hele leuke cadeaus: een Sony-muziekbox, mixer, deegroller, kookboek, super mooie rieten mand, plantjes en een hele bijzondere schort (die ik helaas niet op internet kan laten zien, haha!)


Na de housewarming hadden twee vrienden een hele krat met lege bierflesjes, alle polaroids die we die avond hadden gemaakt en mijn voorraad Nespresso-cups in het huis verstopt. De volgende dag vond ik dus op de meest bijzondere plek bierflesjes, foto's en cupjes terug...


Nieuw in mijn huis: deze toffe velvet, loveseat. Oorspronkelijk van Wehkamp met een nieuwprijs van €399,- maar ik kocht 'm voor €119 bij IkWillemNu met een kleine beschadiging. Super blij mee!


En verder kwamen er afgelopen maand heel veel vrienden langs om m'n nieuwe huisje te bewonderen heel gezellig!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

4 opmerkingen:

 1. Oeh ik vind die stoel wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh die lunch ziet er mega lekker uit zeg.. en er gaat niks boven een warm gevuld bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke kleur heb je gebruikt op die muur? Dat groen is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Lieke! Dankjewel, ik ben er zelf ook super blij mee :-) Het is de kleur 'Oerwoud' van Praxis. Liefs, Nicole

   Verwijderen