Wonen & interieur sale bij de Bijenkorf - Mijn favorieten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Wonen & interieur sale bij de Bijenkorf - Mijn favorieten


Ik woon inmiddels alweer bijna drie weken in mijn nieuwe huis. Enerzijds voelt het alsof ik hier al jaren woon, anderzijds denk ik nog gemiddeld tien keer per dag 'Woon ik hier echt?!' 
En na die drie weken (oké: en twee weken klussen) kan ik zeggen dat mijn huis toch al voor een groot gedeelte af is. Mijn eettafel met eetkamerstoelen staat, net als mijn bed en kledingkast en ook is afgelopen week eindelijk mijn matras bezorgd. Mijn huis staat zelfs al vol met planten!

Ondanks dat zijn er nog genoeg woonaccessoires en meubels die op mijn wishlist staan. Want zeg nu zelf: een huis is nooit af toch? ;-)

De Bijenkorf vind ik een enorm toffe winkel én shop met ge-wel-di-ge kleding, meubels en woonaccessoires. Maar ja, normaliter vallen de prijzen een beetje buiten mijn budget. Nu er sale is, wordt het ineens een stuk aantrekkelijker om mooie woonitems van onder andere VTwonen, Kitchen Aid en de Bijenkorf Home aan te schaffen.

Ik deel je mijn favoriete saletoppers uit de interieursale bij de Bijenkorf!

1. Handdoeken & washandjes - tot wel 50% korting

Goede handdoeken vind ik echt een must. Ik heb toen ik dit huis kocht dan ook geïnvesteerd in  mooie, kwalitatief goede handdoeken en mijn oude Action handdoeken de prullenbak in gegooid.
Maar ja, aan die goede handdoeken hangt ook wel een prijskaartje. Hoe fijn is het dan dat je ze met een leuke korting kunt scoren? Deze sets vond ik bij de Bijenkorf, ik ben zelf vooral fan van de bordeaux rode (maar ik voorzie nu al problemen in de wasmachine, haha). Zo kost een washandje van de Bijenkorf ineens nog maar €2 en heb je al een mooie handdoek voor €6,97!

2. Snurk Winternuts dekbedovertrek - vanaf €45

Dit dekbed wil je toch?! Het dekbedovertrek is van 100% katoen, heeft kleine eikeltjes en is verkrijgbaar in verschillende maten. En nu heel aantrekkelijk geprijsd!

3. Wandklok - Karlsson - €40,95

Oké, voordat ik deze klok aan de muur kan hangen, moet ik eerst inventariseren of hij niet extreem hard tikt, want ik heb een enorme allergie voor tikkende klokken, haha! En ach, anders haal ik de batterijen er toch uit? Heb ik in ieder geval een mooie eyecatcher aan de muur ;-)

4. Salontafel - Livingstone Design - €129,00

Op dit moment staan er twee tafeltjes bij mijn bank: één grote salontafel en één zwart stalen bijzettafeltje. Die zwarte stalen blijft zeker, maar in plaats van de witte wil ik liever een donkere, misschien zelfs wel zwarte, houten salontafel. Bij de Bijenkorf spotte ik online hele mooie salontafels, waaronder deze super mooie van Livingstone Design. Deze kost nu nog €129, wat ik niet eens een hele gekke prijs voor een salontafel vind!

5. Le Creuset Signature Braadpan - €159

Le Creuset is één van de bekendste en hoogwaardige merken pannen. Ze gaan jarenlang mee en zijn ook nog eens een lust voor het oog. Hoe leuk is deze roze Le Creuset pan bijvoorbeeld? Normaal €255, nu nog €159.

6. Kitchen Aid Artisan - €439

De Kitchen Aid: wat lijkt me dat een fantastisch ding om in te keuken te hebben. Maar ja, ook enorm duur. Bij de Bijenkorf scoor je deze nu met 30% korting, waardoor de Kitchen Aid Artisan nog 'maar' €439 kost. Goedkoper dan dit heb ik deze Kitchen Aid online niet gevonden, dus wat mij betreft een hele goede deal.

7. Vloerkleed - VTwonen - €118,30

Vloerkleden: één van de items die ik echt onmisbaar vind in mijn huis, maar tegelijkertijd enorm moeilijk om uit te zoeken. En dan zijn de meeste vloerkleden ook nog eens mega duur! In de slaapkamer wil ik graag als finishing touch een vloerkleedje naast het bed liggen. Dit kleedje van VTwonen vind ik daar heel geschikt voor en is nu met 30% korting nog €118,30

8. 4 halen, 3 betalen op alle Broste Copenhagen kaarsen

Zeker in de wintermaanden ben ik er dol op: kaarsen! Als ik thuis kom, is het aansteken van de kaarsjes één van de eerste dingen die ik doe. Op alle Broste Copenhagen kaarsen van de Bijenkorf geldt nu: 4 halen, 3 betalen. Altijd mooi meegenomen!

Wat is jouw favoriete item? 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met de Bijenkorf.

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Die roze pan! Geweldig! Helaas kookt mijn vriend altijd en zou die het niet toestaan als ik zoiets zou kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie items! De pannen van Le creuset zijn zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen