Posters van Desenio in mijn nieuwe huis!


In mijn vorige huis schitterden de gave posters van Desenio al aan mijn muur boven de bank. Ik ging toen voor zwart-witte posters op mijn witte muur in mijn vrijwel zwart-wit-grijze huis. Heel leuk en clean allemaal, maar in dit huis wilde ik meer kleur. En dus kocht ik een fluweelgroene bank en verfde ik de muur bij de eetkamer in de kleur Oerwoud van Praxis.

Meer kleur heeft dit huis nu zeker, maar toch ontbrak er nog wat op die prachtige groene muur. Ik heb lang getwijfeld of ik misschien een tof schilderij wilde ophangen, maar posters in lijsten passen stiekem veel beter bij mijn smaak en de rest van het interieur. Het mailtje van Desenio met de vraag of ik ook voor mijn nieuwe huis een aantal posters wilde uitzoeken, kwam dan ook als geroepen!


Het heeft me ruim twee uur gekost (geen grapje) om de posters in de webshop uit te zoeken. Iets met een enorm aanbod en keuzestress, haha. Uiteindelijk heb ik verschillende posters uitgezocht die ik allemaal tof vind staan op de groene muur bij de eettafel. Daarbij heeft de inspiratiepagina met posters me heel erg geholpen, hier ontdekte ik heel veel leuke combinaties!


Op muur 1 vind je de volgende posters:
 • B&W Banana Leaves No2 Poster (50x70) - €24,95
 • Love Never Fails poster (30x40) - €10,95
 • Bon Appetit Black poster (30x40) - €10,95
Op muur 2 zie je de posters:
 • Dark Green Palm Leaves (50x70) - €24,95
 • Palm leaves poster (30x40) - €10,95
 • Brooklyn Bridge poster (30x40) - €13,95

Wil je nu ook zulke toffe posters voor in huis scoren? Profiteer dan nu van de Christmas Sale bij Desenio. Je krijgt maar liefst 30% korting op bestellingen vanaf €60! De korting geldt niet op lijsten en handpicked/collaboration posters.

Ik ben benieuwd: welke 'Desenio-muur' is jouw favoriet? Muur 1 met zwart-wit posters, of muur 2 met de groene bladeren posters? Laat het weten in de reacties!

De posters in dit artikel heb ik gekregen van Desenio.

4 opmerkingen :

 1. Wat heb je leuke posters uit gezocht! Ik zie ze veel voorbij komen op social media. Leuk zo ook je muur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn enorm leuk! Ik kom vaker posters van Desenio tegen op blogs en wat zou dit leuk staan in onze woonkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie posters heb je uitgezocht! De combinatie op muur 1 is mijn favoriet, maar de andere combinatie staat net zo goed mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

My Instagram

Privacy Verklaring | Copyright © The Budget Life | Blog over budget interieur, kleding & leven.