Photo Diary #138 | Heel veel etentjes, spelletjes & bloggen - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #138 | Heel veel etentjes, spelletjes & bloggen




Maandag... een nieuwe week, nieuwe kansen. Gelukkig is er zoiets als koffie om de dag mee te beginnen :-)


En uiteindelijk blijkt toch maar weer dat maandag mijn meest favoriete dag van de week is waarop ik altijd lekker productief ben. 's Avonds ben ik helemaal in een 'blogflow' en werk ik aan het blogartikel over de nieuwe huidverzorgingsproducten van Kruidvat dat afgelopen week online is gekomen.


Door dat koude, maar heldere weerwaren er de afgelopen week weer genoeg mooie zonsondergangen te zien vanaf ons appartement op de 11e verdieping.


En ook de zonsopgang 's ochtends vroeg was heel erg mooi. Het blijft een super fijn plekje om te wonen!


Op dinsdagavond komen mijn ouders gezellig eten. En toetjes eten natuurlijk... ;-)


Woensdag is mijn vrije dag. Ik sta vroeg op omdat ik van alles op de planning heb staan. Maar eerst lekker ontbijten met banaan-ei-pannenkoekjes met rozijnen en kaneel. In de pan zien ze er nog mooi uit, maar zodra ik ze omdraai, vallen ze altijd uit elkaar in duizend stukjes.


Creatieve chaos op mijn eettafel die ook als bureau dient. Ik werk aan wat blogartikelen, maak offertes, doe de facturatie van de maand januari en brainstorm over drie leuke campagnes die deze maand online komen.


Na een productieve ochtend is het tijd voor een uurtje ontspanning. Even lekker lunchen met zelfgemaakte pompoensoep, broodjes kaas en de nieuwe aflevering van Dynasty die ik nog niet had gezien


Mijn gitaar is inmiddels alweer vijf maanden oud, wat betekent dat het de hoogste tijd is om nieuwe snaren erop te zetten. Een klusje dat ik altijd zo lang mogelijk uitstel. En ook nu blijkt maar weer waarom ik dat altijd doe: ik heb nooit het goede gereedschap in huis. Dus pruts ik nu een half uur lang met een schaar en pollepel (ja echt!) maar lukt het me uiteindelijk wel.


Halverwege de middag vertrek ik met mijn laptop naar Espressobar de Fazant in Veenendaal, wat inmiddels mijn tweede thuis op de woensdag is geworden. Ik vind het heerlijk om hier aan mijn blog te werken en natuurlijk Pumpkin Spice Latte te drinken :-)


Ook ga ik nog even langs de ZARA omdat ik een nieuwe broek nodig heb. Sinds een paar jaar koop ik alleen nog maar (spijker)broeken van de ZARA, omdat ik het model erg mooi vind en de lengte is precies goed voor mijn korte beentjes ;-) Ook scoor ik dit leuke nepleren rokje voor €19,95. Ik heb hem afgelopen week al twee keer aangehad: één keer met deze grijze trui en met een zwart-wit gestippelde blouse. Een mooie aanwinst voor mijn kledingkast!


Op donderdagavond spreek ik af met Rianne, met wie ik in 2015 een half jaar in Istanbul heb gestudeerd. We spreken elkaar nog steeds een paar keer per jaar en gaan dit keer uit eten bij Proeflokaal Bregje in Veenendaal. Voordat we weten is het alweer 11 uur en worden we letterlijk weggekeken door de bediening... ;-)


Een beter cadeautje had Rianne niet voor me mee kunnen nemen! Dit zijn de zogenaamde Mozartkugeln uit Oostenrijk: heerlijke chocoladebonbons met marsepein aan de binnenkant.


Op zaterdagmiddag spreek ik af met mijn vriendinnen van de middelbare school om te lunchen. Het is niet zomaar een lunch, want we nemen afscheid van Jeanne die voor een jaar naar Australië gaat om te reizen en te werken. Super stoer van haar, maar we gaan haar natuurlijk erg missen!



En 's avonds rijd ik door naar drie vriendinnen die ik al sinds groep één ken en met wie ik op de middelbare school in de feestcommissie heb gezeten. We maken zelf pizza die we op de Green Egg bakken, mega lekker! En spelen 30 seconds, wat standaard voor hilarische momenten zorgt.


Altijd gezellig met deze leuke meiden!


En alsof ik nog niet genoeg leuke etentjes had gehad deze week, komen op zondagmiddag drie vrienden na de kerk bij mij eten. Sarah maakt heerlijke Surinaamse kip (à la HEMA) op Italiaanse bollen.


Daarna spelen we nog een potje Ticket to Ride, zondag blijft immers spelletjesdag :-)

Deze week ga ik met mijn vader naar het concert van Nick & Simon in Veenendaal (groot fan hier hoor, haha!), repeteer ik met mijn band en speel ik zondag gitaar in beide diensten, viert mijn zusje haar verjaardag en heb ik met vrienden afgesproken. Een volle, maar leuke week in de planning, dus! 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

5 opmerkingen:

  1. Dat prachtige uitzicht van jullie! Wij zitten "maar" op het vijfde. :-) Dat neplederen rokje staat je erg goed! Veel plezier deze week; je hebt leuke dingen op de planning staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat rokje is zo mooi, je hebt hem leuk gecombineerd zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat rokje is echt leuk! Ik zoek nog altijd 1, dus soon maar even naar de Zara :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk rokje, staat je echt goed! En de prijs valt ook mee voor de Zara. Leuke week weer! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahhh klinkt als een heerlijke en productieve week. Zo fijn! En dat rokje staat je ook heel leuk joh!

    BeantwoordenVerwijderen