Action Trolley voor €14,95 (budgettip!)


De super leuke draadmand trolley die ik anderhalf jaar geleden bij de kringloop scoorde voor €4, blijft nog steeds één van mijn beste budgetaankopen aller tijden. In die anderhalf jaar tijd heeft de trolley in twee verschillende huizen gestaan en zijn heel wat woonaccessoires de revue gepasseerd. Nog steeds vond ik het idee van een trolley super leuk, maar helaas was de trolley toch wel erg klein en bleef lang niet alles goed staan doordat de drie 'verdiepingen' van de trolley niet vlak waren.

En dus begon de zoektocht naar een wat grotere trolley met houten plankjes die perfect in mijn interieur zou passen.

Trolley van Action

Vanochtend zag ik die perfecte trolley ineens op Instagram voorbij komen in de stories van @budgethome. En dat voor €14,95 bij Action! Je snapt het al: ik ben zo snel als ik kon naar het dichtsbijzijnde Action-filiaal gefietst, waar gelukkig nog tientallen trolleys in de winkel stonden. Ik heb hem thuis direct in elkaar gezet, wat me al met al zo'n drie kwartier heeft gekost inclusief het vastschroeven van de plankjes. En dat is voor Nicole met twee linkerhanden een hele prestatie. En het resultaat mag er zijn!


Afmetingen Action trolley

De afmetingen van de trolley zijn 40 x 30 x 81 cm. De wieltjes kun je er zelf heel gemakkelijk onder schroeven en beschikken zelfs over een remsysteem!Woonaccessoires op de trolley

Uiteraard heb ik mijn trolley direct ingericht met een aantal leuke woonaccessoires. De kaarsenstandaards kocht ik een tijdje terug in de kringloop voor €0,25 (!) per stuk, de langwerpige kaarsen zijn van de Albert Heijn, het vaasje komt van de Kwantum, de plantjes zijn van de lokale bloemenwinkel, het beeldje van het hert en de retro klok zijn van Kwantum, het sieradendoosje op de onderste plank is van Xenos en de waxinelichthouders van de Action.

Deze budgettip wilde ik uiteraard maar al te graag met jullie delen! Je vindt deze trolley vanaf vandaag voor €14,95 bij Action en de aanbieding geldt nog tot volgende week woensdag.

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem zo leuk en heb ook al overwogen om hem te halen, ik zou alleen niet weten waar ik hem neer moet zetten.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt hem echt super leuk gevuld! Denk dat die ook heel mooi staat bij de rest van je spullen in je kamer! Zou er zelf ook wel een willen, maar denk niet dat ik er ruimte voor heb helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke trolley! Action heeft altijd zulke leuke spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is zo leuk! Heb geijk mijn zusje een berichtje gestuurd of ze die ff voor me kan kopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk is 'ie! Ik kocht er vorig jaar één van Action, vergelijkbaar met deze, en ik ben er nog steeds blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen