Photo Diary #139 | Naar Nick & Simon, bullet journal & eerste keer hardlopen in 2018 - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #139 | Naar Nick & Simon, bullet journal & eerste keer hardlopen in 2018
Ken je dat? Het is al 's avonds laat, je moet eigenlijk gaan slapen, maar je hebt ineens last van enorme opruim- en schoonmaakdrang. Tja, daar profiteer ik dan maar direct van, want zo vaak komt dat niet voor ;-) En dus gebeurde het dat ik op maandagavond, net voor middernacht, bezig was met mijn kamer schoon te maken en mijn polaroidbord te versieren met lichtjes.


Op mijn werk werkte ik vorige week aan dit marketingdashboard voor één van onze klanten. Super leuk om het eindresultaat aan de muur te zien!


Op dinsdagavond ga ik een avondje 'uit' met mijn vader. We beginnen de avond bij de KFC, omdat mijn vader daar nog nooit geweest is, haha! En ook ik vind een bezoekje aan de KFC geen probleem hoor... :-)


Nadat onze buikjes flink gevuld zijn, rijden we door naar de Basiliek in Veenendaal voor het concert van Nick & Simon. Als 14-jarig meisje was ik groot fan van Nick & Simon en ook al heb ik de laatste jaren hun muziek bijna niet meer geluisterd, het leek me toch heel leuk om te gaan. En ook mijn vader vond dat een goed plan, dus gingen we samen naar hun theatershow.


De avond was zo leuk en oversteeg al mijn verwachtingen! De theatershow was heel afwisselend met muziek (inclusief heel veel golden oldies zoals Steeds Weer en De Soldaat), de verhalen achter hun nummers,  filmpjes en meer. Al met al duurde de show bijna 2,5 uur en het was echt de moeite waard!


Woensdag is mijn vrije dag. 's Ochtends ben ik al vroeg uit de veren en sprint ik naar de Action om daar de trolley te halen die vanaf die dag in de aanbieding is. Ik zet hem direct in elkaar, richt hem in, maak foto's en schrijf een blogartikel die diezelfde dag nog online komt. Dat is nog eens inspelen op de actualiteit... ;-)


's Middags werk ik nog wat mailtjes weg en doe ik even een rondje op LinkedIn.


Op zo'n vrije dag waarop ik alle tijd van de wereld heb, vind ik het super leuk om nieuwe recepten uit te proberen. 's Avonds maak ik een ovenschotel met zoete aardappel, paprika, kip, kikkererwten en cherrytomaatjes en heel veel kruiden, die super lekker is! Het recept kun je trouwens gewoon hier vinden in de receptendatabase van de Appie, mijn standaard uitvalsbasis als ik op zoek ben naar een nieuw recept.


Op donderdag word ik al niet helemaal fit wakker, maar besluit ik toch gewoon naar kantoor te gaan. Koffie helpt vaak wel, maar na de lunch begin ik me steeds beroerder te bevoelen en besluit ik toch maar naar huis te gaan. Een uurtje slaap doet gelukkig wonderen, ik was al even bang dat ik de griep zou krijgen (even afkloppen...)


Ik kijk al weken YouTube-video's over bullet journaling, ik heb zelfs al een heus Pinterest-bord met bullet journal inspiratie en een enorme voorraad aan stickers, tapejes en andere prullaria. Kortom: ik besloot het nu maar gewoon eens te doen: een bullet journal kopen! Ik ben uiteindelijk voor de Leuchtturm1917 gegaan met dotted paper en een witte kaft. Of zo'n witte kaft nu echt een slim idee was, dat weet ik nog niet... maar mooi is hij in ieder geval wel!


Op zaterdagochtend ben ik dan ook de hele ochtend bezig met knippen, plakken en schrijven in mijn bullet journal.


Wat is dit leuk om te doen zeg! Het werkt super ontspannend en ik vind het echt een feest om er wat moois van te maken. Ik ben heel benieuwd hoe lang ik dit ga volhouden...


Voor mijn blog ontvang ik deze mooie Camelia via Mooiwatplantendoen.nl, het symbool van het Chinees Nieuwjaar. Dit jaar is het het jaar van de hond en laat ik daar nu net in geboren zijn! Deze Camelia ga ik straks in een mooie pot zetten en is direct een kleurrijke toevoeging voor mijn nu nog heeeele saaie balkon.


De rest van de middag doe ik nog meer inspiratie op voor mijn bullet journal via Pinterest en drink ik mijn laatste caramel latte van de Albert Heijn. Tijd om weer een nieuwe lading in te slaan!


's Avonds viert mijn zusje alvast haar verjaardag voor het gezin en mijn oma's. Aanstaande donderdag wordt ze alweer 21 jaar. Ben ik de enige zus in wiens hoofd haar kleine zusje altijd 14 jaar blijft...? :-)


Op zondag ben ik alweer vroeg uit de veren omdat ik 's ochtends gitaar speel in de kerk. We moeten altijd om half 8 aanwezig zijn om op te bouwen en te sound checken, maar dat is altijd dubbel en dwars te moeite waard. Niet alleen hebben we een super leuk team, het is ook erg bijzonder om dit te mogen doen.


Ondanks het korte nachtje slaap, besluit ik 's middags toch maar weer eens mijn hardloopschoenen onder een dikke laag stof vandaan te toveren. Ik ben dit jaar namelijk nog geen één keer gaan hardlopen of naar de sportschool geweest (oeps). Nu is het heerlijk weer, heb ik behoefte aan een frisse neus en kan ik er dus eigenlijk niet onder uit.
Dat ik een tijdje niet heb hardgelopen, merk ik wel, maar uiteindelijk lukt het me toch om 3 kilometer te rennen in 20 minuten. Dat valt me niet tegen!


Omdat er vorst wordt voorspeld, haal ik mijn Camelia toch nog maar even naar binnen en zet ik hem op de vensterbank. Nu nog even een pot scoren die wél past... ;-)

Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Ik heb de trolley zaterdag ook zien staan bij Action en echt spijt dat ik hem niet heb meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wordt je bullet journal gaaf! Heel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die trolley fijn! Ik ga ook maar eens langs de Action, denk ik. En oh, die avondlijke opruimwoede ken ik maar al te goed, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Annemieke20.2.18

  Leuke foto's, prachtige inrichting en kleding, maar niet wat ik me voorstelde bij een 'budgetlife'. Want in mijn budgetlife zijn dit soort luxes echt niet betaalbaar. Dit is misschien een studentenbudgetlife, maar met een gezin is er echt niet de ruimte om dit soort woonaccessoires of bossen bloemen zomaar tussendoor aan te schaffen. Laat staan naar een concert te gaan of een MacBook Air te hebben! Ik gun je wel van harte deze luxe overigens, en geniet er vooral van, ook met dit in je achterhoofd: https://youtu.be/BefrkNbmtCA (of deel nog wat extra uit, kan ook).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig met je vader op stap! En wat ziet je bullet journal er tof uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In mijn hoofd ben jij nog steeds een 14 jarige bulbaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat polaroid rekje is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen