Inspiratie: Industriële lampen van Karwei onder de €100


Toen ik in juni 2017 verhuisde naar het appartement waar ik nu woon, was dat voor mij de perfecte smoes om alles nieuw te kopen. En dat terwijl ik eigenlijk vrijwel alles al had, maar ja... als je gaat verhuizen, zijn je meubels ineens niet meer mooi. Ook al zijn ze nog maar een jaar oud. Dat was dan ook de reden dat ik een nieuwe eettafel, een asociaal grote televisie en bed besloot te kopen. Toen mijn bankrekening ineens wel héél vlot leeg ging (goh...), besefte ik dat ik misschien toch even rustig aan moest doen en kijken waar ik op kon besparen.


Eén van die dingen was de lamp boven de eettafel. Er hing al een hele lelijke, plastic IKEA lamp, maar goed... hij deed het en dat was prima. Nu we ruim acht maanden verder zijn, begon ik me steeds meer te ergeren aan dat lelijke ding en wilde ik toch heel graag een nieuwe lamp bij de eettafel. Of dat nu een vloerlamp, plafondlamp of zelfs tafellamp moet worden... daar ben ik nog niet over uit.

Industriële lamp

Mijn interieur is een mix van tweedehands, Scandinavisch en industrieel en vooral dat laatste vind ik heel tof. Wat mij betreft kan mijn interieur nog wel een vleugje industrieel gebruiken en dus heb ik in mijn hoofd dat de lamp bij de eettafel een industriële look moet hebben. Denk aan zwart-, grijs- en staaltinten met een mooie, gloeilampachtige lamp erin. Bij Karwei heb ik alvast inspiratie opgedaan voor een aantal mooie lampen  die ik stuk voor stuk graag in mijn interieur terug zou zien! En wat ook niet geheel onbelangrijk is: alle lampen zijn lekker budget en kosten niet meer dan €100.1. Plafondlamp Magnus zwart - €69,96
2. Wandlamp Nanna hangend - €19,95
3. Tafellamp Carandora vintage tin - €39,95
4. Tafellamp LEX - €24,95
5. Hanglamp Brent zwart - €99,95
6. Vloerlamp Tygo grijs - €79,95

7. Hanglamp Elay Vintage zilver - €99,00
8. Tafellamp Dani antiek zwart - €59,90
9. Hanglamp Mink mat zwart - €89,95
10. Hanglamp Ise zwart - €99,95
11. Hanglamp Asha koperkleurig - €29,95

20% korting bij Karwei

Bij Karwei krijg je ook nog eens standaard 20% korting op een artikel naar keuze, wat voor een echte budgetliefhebber als ik natuurlijk nooit vervelend is... :-) Ik kan in ieder geval niet wachten om binnenkort een mooie nieuwe lamp bij de eettafel te installeren!

Welke lamp vind jij het mooist?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Karwei.

3 opmerkingen:

  1. Ik houd echt van dit stijltje! Zo tof! Nummer 10 is echt mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke lampen! Nummer 3 & 10 zijn mijn favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave lampen! Ik hou echt van dat industriële

    BeantwoordenVerwijderen