Photo Diary #119 | Naar de kringloop, bowlen & hardlopen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #119 | Naar de kringloop, bowlen & hardlopen
Een prachtige zonsondergang op zondagavond! Vanaf ons balkon genieten we elke dag van de meest mooie zonsondergangen en uitzichten. Als je het leuk vindt om mee te genieten van deze mooie foto's, ik verzamel alle foto's op dit Instagram-account: @everydaybeautifulsky


Maandagochtend: fris en fruitig voor een nieuwe werkweek! Ik ben de laatste tijd erg moe en heb veel last van hoofdpijn, dus ik probeer mijn bril weer wat vaker te dragen.


Op maandagavond werk ik een avondje aan mijn blog: ik schrijf een artikel voor blogcampagne en verstuur een aantal factureren. Altijd fijn als dat weer gedaan is!


Op dinsdagavond kook ik babi ketjap. Ik ben nog steeds zo blij met onze inductiekookplaat!


Vorige week ben ik weer gestart met een nieuwe Netflix-serie. Ik kijk Vorstadtweiber, een Oostenrijkste serie die gebaseerd is op Desperate Housewives. De serie bestaat uit twee seizoenen en ik ben er al bijna doorheen, oeps!


Op dinsdagavond heb ik voor het eerst sinds weken weer een avondje niets. Ik pak mijn verf- en tekenspullen erbij, dat vind ik één van de meest ontspannende dingen om te doen.


Er is er één jarig, hoera, hoera... op woensdag wordt huisgenootje Annemijn 24 jaar. Ik sta 's ochtends vroeg op om haar kamer te versieren met ballonnen en vlaggetjes.


's Avonds ga ik uit mijn werk bij mijn ouders eten. Altijd leuk om naast precies dezelfde auto geparkeerd te staan op de parkeerplaats :-)


Met mijn moeder ga ik even langs de kringloopwinkel in Ede. Ik koop een flinke stapel tijdschriften en een tekenblok.


Pakketjestijd! Trekpleister heeft haar webshop vernieuwd en voor mijn blog mag ik een aantal make-upproducten in de webshop uitzoeken. Altijd leuk, natuurlijk! Binnenkort kun je een review verwachten van een aantal van deze producten.


Wat bof ik toch met mijn handige en lieve ouders! Mijn vader heeft me de afgelopen tijd enorm geholpen met mijn verhuizing: van het leggen van de vloer tot aan het ophangen van mijn schilderijtjes, heel erg fijn. En ook mijn moeder heeft me ontzettend geholpen met het maken van gordijnen. Op donderdag komt ze nog even langs om verduistering achter de gordijnen te maken en neemt ze ook nog eens zelfgebakken cake mee.


Dit uitzicht... <3 Dat gaat toch nooit vervelen?!


Op vrijdagmiddag wordt de laatste hand aan de keuken gelegd, wat betekent dat de keuken ein-de-lijk klaar is. Nu moeten we er alleen nog een vloer in leggen en kunnen we volop genieten van onze prachtige, nieuwe keuken.


Na een werkweek van vijf dagen, ga ik op vrijdagavond langs bij onze 'buren'. Een bevriend stel woont in de flat naast mij, dus ik kan daar makkelijk even langs huppelen. We spelen gezellig spelletjes, drinken een wijntje en voordat ik het weet is het alweer half 1.


Op zaterdagochtend ben ik alweer vroeg uit de veren voor onze wekelijkse hardloopsessie. Samen met wat vrienden gaan we elke dinsdagavond en zaterdagochtend hardlopen in het park naast onze flat. Het gaat steeds beter en ik vind het nog leuk om te doen ook!


Daarna even boodschappen doen bij de Turkse supermarkt naast onze flat. Check die enorme zoete aardappel!


In het blogartikel van afgelopen week vertelde ik al dat mijn zusje deze zomer in de horeca op een camping in Doorn werkt. Net als vorig jaar, ga ik ook dit jaar met mijn ouders en oma's een dagje langs bij mijn zusje. We lopen een rondje over de camping, drinken koffie en eten taart in het restaurant, terwijl we worden bediend door mijn zusje. 


Daarna gaan we langs een kersenboomgaard in de buurt waar we heerlijke kersen eten. Ik ben dol op fruit en neem uiteraard een grote bak met kersen mee naar huis. 


En als oma daarna ook nog vraagt: 'Wie wil er een ijsje?'... tja, dan kan ik geen nee zeggen.


's Avonds maak ik samen met huisgenootje Annemijn een pastasalade met cherrytomaatjes, mais, paprika, rode ui en kruidenkaas. Het recept vind je op mijn blog. Een aanrader als je op zoek bent naar een snelle en voedende maaltijd.


's Avonds spreek ik af met vrienden van de middelbare school om een potje te gaan bowlen in Ede. Een aantal maanden geleden hebben we dat ook al eens gedaan en dat vonden we zo gezellig, dat we besluiten het nog een keer te doen. Net als de vorige keer, is het een hele gezellige avond.


Zondag is mijn lievelingsdag. Eerst lekker uitslapen, een beetje rommelen thuis, naar de kerk en 's middags spreek ik af met vrienden. We spelen een potje Kolonisten van Catan en terwijl de jongens op de bank de Tour de France kijken, vermaken vriendinnetje Sarah en ik ons met waterverf :-)

Deze week werk ik vier dagen op kantoor. Vrijdag heb ik een vrije dag en kan ik dus genieten van een extra lang weekend, heerlijk! En van het mooie weer dat deze week voorspeld wordt, word ik ook wel blij: ik ga lekker met vrienden barbecuen en ik denk dat we heel wat avondjes op het balkon door gaan brengen. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's allemaal! Klinkt als een gezellige week! Wat goed dat je nu 2x per week hardloopt. Ben ik niet van je gewend haha <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zin in kersen nu! Fijn dat je gemakkelijk even bij dat bevriende koppel op bezoek kan. En wauw, dat uitzicht! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk weekje! ik ben ook zo fan van kersen, heerlijk, en dat terwijl ik ze vroeger niet weg kon krijgen! Die pasta ziet er trouwens ook heerlijk uit zeg, die ga ik even onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen