Photo Diary #120 | Barbecuen, ijsjes eten en nieuwe plantjes kopen - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #120 | Barbecuen, ijsjes eten en nieuwe plantjes kopenSta je op het punt om deze Photo Diary te lezen en heb je een rommelende maag? Dan zou ik als ik jou was of snel iets te eten pakken, of deze Photo Diary weg klikken, want ik waarschuw je: dit artikel staat bomvol eten. Afgelopen week ging ik maar liefst twee keer barbecuen (oeps) en was ik twee keer bij de ijssalon te vinden (oeps). Daar tegenover staat wel dat ik op zaterdagochtend weer heel fanatiek mijn sportkleding aantrok om te hardlopen met vrienden. Zo compenseer ik mijn ongezonde levensstijl nog een klein beetje ;-)

Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Op maandag is het heerlijk weer. Na een lange werkdag, besluit ik samen met een stel vrienden, die in de flat naast mij wonen, te barbecuen. Ik maak een salade, fruitsalade en meloen.


We hebben met z'n vijven een hele gezellige (en lekkere avond).


Als je ouders de volgende dag om half 5 bellen of je langs komt om te barbecuen, kun je daar natuurlijk geen nee tegen zeggen. Na m'n werk stap ik in de auto en rijd ik naar Ede, waar de barbecue al aan staat. Let even op de Sinterklaasservetjes... dat kan prima toch, voor deze tijd van het jaar?!


Na al dat ongezonde eten, besluit ik op woensdagavond een hele gezonde maaltijd te maken met zoete aardappel, paprika, sla en cherrytomaatjes (en oké, een klein beetje mayonaise).


Omdat het buiten toch enorm regenachtig weer is, kom ik de rest van de avond niet meer van de bank af. Ik kijk de laatste aflevering van de serie Vorstadt Weiber op Netflix (aanrader!) en geniet van het mooie uitzicht.


Op vrijdag ben ik lekker een dagje vrij en ik kan je vertellen: daar ben ik erg aan toe. Ik vertelde het ook al in mijn vorige Photo Diary, maar ik ben de laatste tijd extreem moe. Ook al slaap ik 8-9 uur per nacht, dan nog ben ik gedurende dag intens moe en slaap ik geregeld 's middags nog een uur of twee om weer fit te zijn. Niet helemaal normaal voor een 23-jarige...  Ik heb afgelopen week bloed laten prikken in het ziekenhuis, dus ik ben benieuwd of daar wat uit komt.

Ik slaap daarom eerst lekker uit en doe dan een flinke opruimronde in mijn kamer. Ik ben een verschrikkelijke plantverzorgster en krijg het zelfs voor elkaar om mijn cactus dood te laten gaan...


De hoogste tijd dus om nieuwe plantjes te kopen! Ik ga naar een bloemenwinkel in het centrum van Veenendaal en sla daar een lading nieuwe vetplantjes en cactussen in.


Ook koop ik deze mooi klimopplant die op de plank boven mijn eettafel staat.


's Middags doe ik - uiteraard - een middagdutje en geniet ik nog van de laatste zonnestraaltjes op het balkon.


Aan het einde van de dag ga ik naar Ede om bij mijn ouders te eten. Ze gaan de volgende dag op vakantie, dus ik vind het wel leuk om ze nog even te zien voordat ze twee weken weg zijn.


Na het eten springen we op de fiets naar het centrum van Ede om daar nog een ijsje te eten bij de welbekende Edese ijssalon Bernardo's. Ik neem monchou en yoghurt sinaasappel mango, hmmm!


De volgende ochtend zijn we weer vroeg uit de veren voor onze wekelijkse hardloopsessie op zaterdagochtend. Het gaat steeds iets beter, dit keer rennen we 3 kilometer en heb ik een gemiddelde snelheid van 9,5km per uur. Ons doel is om binnen een paar weken de 5 kilometer te kunnen rennen zonder tussendoor te lopen, ik ben benieuwd of ons dat lukt!


We komen onderweg een bramenstruik tegen. Wat een jeugdsentiment, dat bramen plukken!


's Middags ga ik met Jurrian en Marjolein een heel burgerlijk uitstapje maken, we gaan namelijk naar de Albert Heijn XL in Ede om daar boodschappen te doen, haha!


's Avonds ga ik eten bij Jurrian en Marjolein, we (of beter gezegd: Marjolein) maken Saoto soep, een Javaanse bouillon waar je allerlei lekkere dingen zoals kip, bleekselderij, rijst en taugé in doet. Het is heerlijk!


En daarna weer een ijsje halen, dit keer bij Daisy's in Veenendaal, oeps...


's Avonds komt er nog een vriend langs en spelen we een potje Perudo. Blijft een leuk spel!


Op zondagochtend slaap ik eerst lekker uit en om half 12 ga ik met huisgenootje Annemijn en de rest van onze vrienden naar de kerk. Op zondag eet ik het liefst tussen de middag warm, ik maak wraps met een sausje van Griekse yoghurt, knoflook en komkommer en veldsla en falafel. Super makkelijk te maken, maar erg lekker.

Deze week weer een volle werkweek met vijf werkdagen op kantoor. Gelukkig is er nog genoeg tijd voor leuke dingen: ik ga uit eten met vriendinnen, heb het goede voornemen om twee keer te gaan sporten en ga naar de kapper. Oh, en deze week komt op woensdag ein-de-lijk de langverwachte roomtour van mijn nieuwe kamer online. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

1 opmerking:

  1. Weet je dat ik nog nooit falafel op heb? Die wrap ziet er wel erg lekker uit, dus je begrijpt nu: ik ben benieuwd en wil het wel proberen. :D

    BeantwoordenVerwijderen