Mijn favoriete make-upproducten - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn favoriete make-upproducten



Een aantal jaar geleden was ik nog een heuse 'beautyblogger'. Ik ontving geweldige perspakketjes van make-upmerken en PR-bureaus en experimenteerde dan ook volop met de meest extreme oogschaduwkleuren, blauwe mascara's en donkere lipsticks.
De tijd van extreme make-up is voor mij al even voorbij. Een half uur eerder mijn bed uit om een fan-ta-sti-sche make-uplook te creëren? Nee, bedankt. Ik blijf liever een half uurtje langer in m'n bed liggen.

De make-up die ik nu al zeker twee jaar als dagelijkse look draag, breng ik letterlijk in 7 minuten (ik heb het getimed!) aan op mijn gezicht. Ik heb de afgelopen jaren een aantal fijne make-upproducten verzameld die ik al tig keer opnieuw heb gekocht en ik niet zomaar zou vervangen door een ander, goedkoper of duurder, product.

In de vernieuwde Trekpleister webshop mocht ik een aantal make-upproducten uitzoeken. Welke dat moesten worden, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik koos een aantal van mijn all time favourites die ik vandaag - samen met mijn andere, favoriete make-upproducten, deel ik in dit artikel.

Rimmel Wake Me Up Foundation 100 Ivory  - €13,99

Zo nu en dan koop ik nog wel eens een andere foundation als een bepaald make-upmerk in de aanbieding is, maar uiteindelijk kom ik altijd weer terug bij mijn oude, vertrouwde Rimmel foundation uit. In de winter koop ik de lichtste kleur, in de zomer gebruik ik vaak een wat donkerdere tint, maar al met al heb ik al zeker tien van deze flesjes gebruikt de afgelopen jaren.

De foundation is niet te dun en niet te dik, dekt goed, smeert makkelijk uit over mijn gezicht, blijft de hele dag goed zitten en ruikt ook nog eens heerlijk. De laatste keer dat in concealer gebruikte? Dat kan ik me niet eens herinneren, want sinds ik deze goed dekkende foundation gebruik, heb ik geen concealer meer nodig.


CATRICE eyebrow pencil 040 Don't Let Me Brow'n - €2,99

Ook op het gebied van wenkbrauwproducten heb ik veel verschillende producten geprobeerd: van wenkbrauwgel tot poeder en van potlood tot een normale oogschaduw... maar de Catrice eyebrow pencil springt er toch boven uit. Het potloodje heeft een mooie, koele kleur en kun je heel precies aanbrengen op je wenkbrauwen. Aan het einde van de dag zijn mijn wenkbrauwen nog steeds mooi in vorm, dankzij dit fijne potloodje.


CATRICE 010 Black Calligraphy Ultra Slim - €3,39

CATRICE 010 Don't Leave Me! Waterproof Liquid Eyeliner - €3,89

Ik ga de deur niet uit zonder mijn vertrouwde winged eyeliner. Ik vind dat het mijn ogen groter doet lijken en me een frissere, meer open blik geeft. Ik heb twee favoriete eyeliners, die toevallig allebei van Catrice zijn. Lekker budget! De één is een stiftje met dunne punt die je heel precies aan kunt brengen, de ander is een kwastje dat iets minder precies is, maar wel een stuk dekkender en ook mooi mat opdroogt. Beide eyeliners zijn waterproof - een must - als je aan het einde van de dag nog steeds een mooie eyeliner wilt hebben.


Max Factor Clump Defy False Lash Effect mascara - €17,99

In tegenstelling tot mijn favoriete goedkope eyeliner, is de mascara die ik nu al een aantal maanden gebruik, een stuk duurder. De Max Factor Clump Defy mascara is een populaire in beautybloggersland en ik snap volledig waarom. Ik heb nog nooit zo'n goede mascara gehad die zowel volume en lengte als krul en een intense zwarte kleur aan je wimpers geeft. Als je de volle mep voor deze Max Factor mascara betaalt, leg je maar liefst €18 neer, wat ik als budgetlover stiekem belachelijk duur vind voor een mascara. Ik koop deze dan ook alleen als er een 1+1 gratis actie is op het merk Max Factor, maar één ding is zeker: ik wil nooit meer een andere mascara!


E.L.F. Contouring Blush & Bronzing Powder - €4 

Dit setje van E.L.F. (review) heb ik al zeker twee jaar in mijn stash, maar omdat hij zo enorm zuinig in gebruik is, is hij nog steeds niet op. De bronzer begint inmiddels al aardig op te raken, maar de blush kan nog zeker een paar maanden mee.

Het setje vind ik ideaal op vakantie: ik hoef maar één doosje mee te nemen waar zowel een fijne blush als bronzer in zitten. De blush heeft een mooie, koele ondertoon en is perfect voor mijn (helaas) erg witte huid. Bronzers zijn voor mij al snel te donker, maar deze is perfect. Hij is vrij mat, maar er zit een lichte glitter in, waardoor je een mooi effect krijgt als de zon erop schijnt.


L'Oréal Color Riche Matte 640 Erotique Lipstick - €14,99

Tot slot mijn favoriete lipstick of all time: de L'Oréal .... Deze heb ik nu voor de tweede keer aangeschaft omdat mijn vorige lipstick helemaal op was. Dat is me nog niet eerder voorgekomen! Ik vind deze lipstick zelfs fijner dan de MAC lipstick die ik heb - en dat terwijl deze ook nog een paar euro goedkoper is.

De lipstick heeft een prachtige oudroze, matte kleur en dekt enorm goed. Ook al eet ik een boterham of appel, pas na een uur of 4 hoef ik mijn lippen opnieuw bij te stiften.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favoriete make-upproducten te zien die ik bijna dagelijks gebruik. Als je één make-upproduct mocht noemen dat je de rest van je leven moest gebruiken, welke zou dat dan zijn? Ik ben benieuwd!

Een aantal make-upproducten in dit artikel heb ik gekregen van Trekpleister. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

  1. Mooie producten! Mijn product zou dan wenkbrauwpoeder zijn, hihi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rimmel vind ik ook heel fijn als foundation. Kleur matched prima met mijn huid en blijft goed zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De mascara van Max Factor is ook een favoriet van mij, die werkt zo goed! En de Wake Me Up foundation vind ik ook fijn, maar ik kon 'm de laatste tijd niet in mijn kleur meer vinden.. Leuk artikel, mooie producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die mascara heb ik ook en is ook één van de fijnste die ik ooit heb geprobeerd, bij mij blijft die er voorlopig nog in! Als ik mocht kiezen, dan zou ik mijn benefit Ka-Brow wenkbrauwgel voor de rest van mijn leven gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, ik las de zin over dat je eerst een beautyblogger was en toen dacht ik gelijk "ooh, ja ik ook eigenlijk..". Ik heb nu precies hetzelfde als jij: ik blijf liever langer in bed liggen en gebruik, zeker nu op reis, eigenlijk toch altijd dezelfde producten. Mijn all time fave is denk ik de Collection concealer. Sinds ik die heb gebruik ik geen andere meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oeh wat een mooie producten, ik vind de lipstick zo prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen