Photo Diary #121 | Wokken, naar de sportschool & Netflix - The Budget Life

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #121 | Wokken, naar de sportschool & NetflixOok al werkte ik afgelopen week gewoon vijf dagen, stiekem voelde het een beetje alsof ik vakantie had. Ik heb heel veel Netflix gekeken (lang leve New Girl!), ging uit eten met vriendinnen en besteedde mijn vrije avonden gezellig met vrienden. De vorige twee zomers werkte ik ook de hele zomer door en vond ik het verschrikkelijk dat ik voor mijn gevoel als enige aan het werk was, terwijl iedereen vakantie aan het vieren was. Dit jaar heb ik daar helemaal geen last van. Misschien komt het door het slechte weer of het feit dat veel vrienden ook gewoon thuis zijn.

Kortom: ik vermaak me meer dan prima en dat is ongetwijfeld terug te zien in deze Photo Diary :-)


Op zondagavond probeer ik altijd zo min mogelijk te doen. Nog even genieten van de laatste paar uurtjes weekend en vroeg naar bed om zo weer opgeladen te zijn voor een nieuwe werkweek. Ik kijk de film The Ugly Truth, die ik al minstens drie keer heb gezien, maar hij blijft leuk.


De laatste tijd ben ik weer helemaal into schilderen, het is zo lekker ontspannend na een dag lang achter de computer te hebben gewerkt. Ik gebruik een waterverfset van Van Gogh, die ik super fijn vind. Er zitten twaalf mooie kleuren in, de verf is zuinig in gebruik en makkelijk te mengen.


Wat een raar weer was het toch afgelopen week! Zon - regen - zon - regen... het levert in ieder geval een mooie regenboog op!


Eén van mijn favoriete, simpele outfits van het moment: een zwart-wit gestreept T-shirt van Sans-Online, een legergroene broek van ZARA en schoenen van Van Haren. Stiekem heb ik deze spiegelfoto gemaakt in de slaapkamer van huisgenootje Annemijn, omdat die wel een grote spiegel heeft en ik niet :-)


Zoals ik in mijn vorige Photo Diary ook al vertelde, ben ik de laatste tijd erg moe. Ik merkte dat ik voornamelijk na het eten een enorme dip kreeg, die vaak wel twee of drie uur duurde. Op aanraden van de dokter probeer ik nu kleinere porties te eten, verdeeld over de dag. En dat gaat eigenlijk heel goed! Ik eet veel minder, maar voel me wel een stuk energieker. Ik ben in ieder geval benieuwd of het ook op de lange(re) termijn gaat helpen.


Op dinsdagavond nog even mijn schilderwerkje afmaken :-)


Op woensdag komt collega Peter met een enorme emmer snoep op kantoor. Tja, die is natuurlijk binnen no time leeg ;-)


's Avonds ga ik gezellig met drie vriendinnen uit eten. We hebben zin in een avondje lang tafelen, dus besluiten we om ouderwets te gaan wokken.


En tja, van die toetjes moet je goed gebruik maken toch? Neem deze wijze les van mij aan: één toetje is nooit genoeg :-)


Gezellig met drie van m'n beste vriendinnen! Ik ken ze al bijna tien jaar, zo leuk dat we al die tijd goede vriendinnen zijn gebleven en ik ze nog steeds regelmatig zie.


Wat een jeugdsentiment! Een bakje met verschillende soorten chips erin. Wie deed dit vroeger ook altijd? :-)


Mijn ouders zijn op vakantie en sturen me deze ansichtkaart vanaf hun eerste vakantiebestemming. Blijft leuk, om 'echte' post te ontvangen!


Op vrijdag zit mijn werkweek er weer op. Als ik 's ochtends wakker word en me bedenk wat ik 's avonds ga eten, krijg ik ineens enorme zin in patat. Ik stuur een appje naar wat vrienden en binnen een paar minuten is het geregeld: 's avonds eten wij lekker patat!


En ook het toetje mag natuurlijk niet ontbreken. Na onze heerlijke friet en snacks gaan we (alweer) naar ijssalon Daisy's in Veenendaal. Dit keer neem ik yoghurt amarene en cookie dough ijs. ZO lekker!


Op zaterdag neem ik me voor om alleen maar dingen te doen waar ik echt zin in heb. Ik word al om half acht wakker, maar blijf nog lekker twee uur lang in bed liggen. Daarna ontbijt ik op m'n dooie gemakje en ga ik naar het centrum van Veenendaal waar ik een paar uurtjes rondloop. Ik koop onder andere dit slaapmasker, die hopelijk zorgt voor een betere nachtrust, omdat het zo licht is in mijn kamer.
Als ik boodschappen heb gedaan en voor de TV plof om een serie te kijken, merk ik dat ik best wel moe ben. Dat wordt dus een lekker middagdutje van twee uur!


's Avonds ben ik weer helemaal fris en fruitig en ga ik bij vrienden eten. We krijgen een heerlijke curry voorgeschoteld met rijst, naanbrood en ei, hmmm!


We houden een Netflix & Chill avond, zoals ze dat zo mooi noemen (stiekem heb ik een beetje een hekel aan die term). We kijken de Nederlandse film De Marathon en The 40 Year Old Virgin. De eerste film is leuk, maar de tweede is zo slecht, dat ik hem niemand aan zou raden. Al met al hebben we wel een hele gezellige avond en lig ik pas rond twee uur in m'n bed.


Op zondagochtend ga ik zoals altijd naar de kerk. Na al dat ongezonde eten van de afgelopen paar dagen, besluit ik samen met vriendin en buurvrouw Marjolein naar de sportschool te gaan om ons ongezonde gedrag enigszins te compenseren.

We beginnen met een kwartiertje hardlopen op de loopband, wat ik zelf altijd heerlijk vind om op te warmen.


Tja, wat zal ik zeggen... je moet sporten toch een beetje leuk houden hè? Terwijl we onze been- en biloefeningen doen, maken we bovenstaand GIFje en liggen we beide dubbel van het lachen.

Ik merk dat ik sporten steeds leuker begin te vinden! (Wie had dat ooit gedacht?!) Ik vind het gezellig om met vrienden te doen, voel me er energieker door en zie zowel op de weegschaal als in mijn kledingmaat resultaat.

Ik denk erover om zelf ook een kettlebel en wat gewichten aan te schaffen, zodat ik thuis makkelijk wat oefeningen kan doen. Ik heb een aantal mooie en betaalbare fitnessaccessoires gespot via Betersport.nl, je kunt daar al een kettlebel kopen voor €12! En als ik het echt professioneel aan wil pakken, kan ik altijd nog een loopband aanschaffen ;-). Tot die tijd blijf ik lekker twee keer per week buiten hard lopen, prima te doen met deze temperaturen!

Het item over Betersport is gesponsord. 


's Avonds maak ik zelf weer curry, dit keer een variant met gehaktballetjes, linzen en bloemkool. Erg lekker!


Terwijl het overdag bijna de hele dag regent, begint aan het einde van de middag ineens de zon te schijnen. Na het eten chill ik nog lekker een paar uurtjes op het balkon met een tijdschrift erbij. Heerlijk!

Deze week heb ik een drukke week op werk: elke dag twee afspraken en dan ook nog mijn normale werkzaamheden tussendoor. Ik heb in ieder geval een leuk weekend om naar uit te kijken: ik ga vrijdag naar mijn zusje die op een camping in Doorn werkt. Ze is dan twee dagen vrij, dus hopelijk is het lekker weer en kunnen we leuke dingen gaan doen. Ik blijf ook een nachtje slapen, zo heb ik toch nog een mini-vakantie! :-)

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. haha je workout wat super leuk gedaan! erg leuk verslag weer X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat schilderwerkje! Dat je dat kan, het ziet er echt heel erg mooi uit. En dat GIF'je is echt heel erg leuk! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kan jij ontzettend mooi schilderen! En ohh, dat wokken klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een mooi uitzicht vanuit je kamer zeg! En Daisy's Veenendaal is echt mijn ultieme ijssalon, al is Cicuto in Wageningen mijn nummer 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wendy (B)1.8.17

  Mooi schilderwerkje!
  Als je graag echte post ontvangt: www.postcrossing.com
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik vroeger jarenlang gedaan. Erg leuk was dat inderdaad, grappig dat het nog steeds bestaat!

   Verwijderen
 6. Wat een mooi verslag goed bezig jij en wat kan je mooi schilderen!! Met veel plezier je blog gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen