Photo Diary #122 | Shoppen, mini-vakantie in eigen land & voetbal kijken - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #122 | Shoppen, mini-vakantie in eigen land & voetbal kijken
Maandagochtend: lekker vroeg op kantoor, klaar voor een nieuwe werkweek. Ik denk dat maandag voor de meeste mensen de meest verschrikkelijke dag van de week is, maar stiekem is maandag mijn meest favoriete dag van de week. Ik voel me altijd helemaal uitgerust na het weekend en ben 9 van de 10 keer super productief op maandag. Zo'n dag vliegt altijd voorbij!


Op dinsdagavond ga ik met vrienden hardlopen in het park. Dit keer tikken we de 3 kilometer aan, het gaat steeds iets beter én ik vind het leuk om te doen.


Na het hardlopen nog even genieten van het mooie uitzicht vanaf ons balkon. Zucht...


Deze week heb ik een hele volle agenda. Het gebeurt regelmatig dat ik vijf dagen per week achter mijn computer zit, maar deze week heb ik elke dag twee afspraken buiten de deur of bij ons op kantoor. Gelukkig vind ik dat alleen maar leuk! Op woensdagochtend ga ik bijvoorbeeld langs bij een nieuwe marketingklant in Arnhem in dit prachtige kantoorpand.


Op vrijdag ben ik lekker een dagje vrij. Ook mijn zusje heeft een vrije dag na vijf dagen gewerkt te hebben in de horeca en dus gaan we gezellig een dagje shoppen. Bij Scapino (ja, Scapino!) scoor ik een heel leuk paar sandaaltjes in de sale voor maar €8!


Sinds een aantal weken zit er in het centrum van Veenendaal een Jacqueline de Yong winkel, het merk dat ook verkrijgbaar is bij ONLY. Ik vind de kleding heel leuk en bovendien ook nog eens hartstikke betaalbaar. Ik koop een blauw/rood/wit gestreept blousje voor maar €16,95. Even verderop in dit artikel zie je 'm voorbij komen! :-)


Na een middagje shoppen eten we - uiteraard - een ijsje bij Daisy's. Ik ben de afgelopen weken elke week minstens één keer te vinden in de ijssalon, oeps... Wel lekker! ;-)


Aan het einde van de middag rijden we samen naar Doorn. Mijn zusje werkt daar deze zomer op een camping in de horeca en ze heeft haar eigen vakantiehuisje op het park waar ze kan slapen. En nu blijf ik gezellig een nachtje slapen. Het vakantiepark bevindt zich midden in de bossen van Doorn, een heerlijk rustige omgeving. Fun fact: 8 (!) jaar geleden was ik hier met mijn ouders en zusje op vakantie, heel grappig om weer op dezelfde plek te zijn en herinneringen op te doen.


Tadaaaa, daar is het nieuwe blousje. Ik ben er heel blij mee!


Nadat we een rondje hebben gelopen over de camping, gaan we 's avonds uit eten in het restaurant op de camping. Mijn zusje werkt hier dus normaal in de bediening, maar vanavond hoeft ze niet te werken en worden we gewoon bediend. We bestellen het dagmenu: een mega hamburger met frietjes, hmmm!


Zo'n nachtje weg doet me blijkbaar enorm goed, want nadat ik 's avonds om 11 uur naar bed ben gegaan, word ik de volgende ochtend pas om 10 uur wakker. We ontbijten in het huisje, kleden ons aan en gaan daarna naar het centrum van Driebergen.


Daar kijken we in wat winkeltjes en eten we taartjes op een terrasje.


Om 4 uur moet mijn zusje weer werken en dus ga ik weer richting Veenendaal. Bij thuiskomst staat er een leuk perspakketje van MaisonPR op me te wachten met een aantal nieuwe haarproducten van Kruidvat en lipsticks van Miss Sporty & NYC. Binnenkort dus weer nieuwe reviews op mijn blog!


Op zondag is m'n lieve moedertje jarig. Ze wordt 54 jaar! Dit kaartje maak ik zelf met waterverf, Micron fineliners en stickers die ik via eBay bestelde. Uiteraard wordt ze ook verwend met cadeautjes en worden wij verwend met taart.


's Avonds ga ik langs bij Marjolein en Jurrian om de finale van het EK vrouwenvoetbal te kijken. Ik heb normaal niet zoveel met voetbal, maar van dit EK heb ik toch een aantal wedstrijden gekeken. En ook de finale vind ik super leuk om te kijken, wat is het spannend! Stiekem voel ik me toch wel een beetje trots dat we hebben gewonnen.


En ach... als je dan toch al een heel weekend 'slecht' aan het eten bent, dan kan er op zondagavond ook nog wel een taartje bij in, toch? ;-)

Deze week een werkweek van vijf dagen op kantoor waarin ik aan een nieuw project begin dat de komende weken mijn hoofdproject wordt. Ik ga me bezighouden met de websiteteksten en conversieoptimalisatie van een nieuwe website voor één van onze klanten in de reisbranche. Daar heb ik heel veel zin in! Ik wens jullie allemaal een fijne werkweek. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je op maandag altijd zo productief bent, heerlijk! En ik heb nu heel erg zin gekregen in taart, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke foto`s! Ik wist niet dat er een Jacqueline de Yong winkel bestond. Veel van mijn vesten komen van dit leuke merk.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates. gmail.com login

  BeantwoordenVerwijderen