Photo Diary #108 | In bad, klussen & pakketjes tijd! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #108 | In bad, klussen & pakketjes tijd!
Op maandagavond rijd ik na mijn werk door naar Uddel, waar mijn oom en tante wonen. Mijn oom helpt me bij mijn jaarlijkse belastingaangifte, waar ik super blij mee ben, want zelf kom ik er niet uit met al die moeilijke termen en cijfertjes. Mijn oom heeft gekookt: babi pangang en boontjes (zonder zakjes!), heel lekker!


Dinsdag is een drukke dag op mijn werk en ik voel me de hele dag overprikkeld. Als ik 's avonds thuis kom, heb ik dan ook nergens meer zin in. Ik ga eerst heel lang onder de douche staan (daar word ik altijd rustig van) en na het avondeten eet ik - onder het motto 'treat yourself' - een hele grote bak met chocolademousse leeg.


Op woensdag heb ik zin om uitgebreid te koken: ik maak een salade en daarbij verse pasta met kip, groenten en pastasaus. Smullen! Het is alleen veel te veel, dus ik krijg het met geen mogelijkheid op.


Op donderdag ga ik bij mijn ouders eten. Eerst even folders lezen, want die krijg ik thuis nooit bezorgd. In de Blokker folder spot ik deze enorm leuke bakkerskar/trolley. Het is dat ik er zelf al één heb, anders had ik deze zeker gekocht. En helemaal niet duur!


Na het eten ga ik lekker in bad bij mijn ouders. Thuis heb ik geen bad en dat mis ik nog meer dan het feit dat ik geen tuin heb. Ik laat het bad vollopen en terwijl ik helemaal ontspan in bad, kijk ik de film Just My Luck met Lindsay Lohan. Wat een jeugdsentiment... :-)


Vrijdag: de laatste dag van mijn werkweek. Op vrijdag haal ik met collega's altijd lunch buiten de deur. Meestal is dat Bakker Bart, maar vandaag heb ik extreem veel zin in McDonald's. Gelukkig ben ik niet de enige en met een paar collega's gaan we naar de McDonald's in het centrum van Veenendaal. Ik ga - zoals altijd - voor een Happy Meal met vers fruit als toetje. Toch nog een soort van gezond... :-)


Na een werkweek van vijf dagen ben ik zo moe, dat ik vrijdag al voor 10 uur in bed lig. Zaterdag word ik ook pas om half 10 wakker, dus ik heb bijna het klokje rond geslapen. Ik ontbijt met banaan-ei pannenkoekjes, mijn favoriete ontbijt als ik wat meer tijd heb.


De rest van de ochtend tover ik mezelf om tot een ware klusvrouw om mijn salontafel een opknapbeurt te geven. De tafel heeft namelijk heel wat te verduren gehad; koffiemokken die plekken hebben achter gelaten, diverse krassen en losgebladderde verf doordat ik wattenschijfjes met nagellakremover (oeps) heb laten slingeren.

Ik schuur eerst het hele tafelblad totdat het oorspronkelijke hout weer tevoorschijn komt. Een flinke klus, alleen met het schuren ben ik al ruim een uur bezig. Daarna een laagje grondverf en deze week ga ik verder met het schilderen van de tafel. En ik beloof plechtig dat ik er daarna voorzichtiger mee zal zijn!


Na het klussen heb ik enorm honger, bof ik even dat mijn moeder lekkere broodjes heeft gehaald!


's Middags spreek ik met twee vriendinnen af bij Koffie & Koffie in Ede. Het oorspronkelijke plan was om een ijsje te halen bij onze favoriete ijssalon in Ede (Bernardo's), maar aangezien het al de hele ochtend regent, hebben we meer zin in koffie (of ijsthee, zoals je ziet).


Pakketjestijd! Twee weken geleden plaatste ik een enorme bestelling op eBay met allemaal stationery spulletjes, waarvan ik nu alvast twee pakketjes heb ontvangen: een schattig notitieboekje en zes velletjes stickers. Van het PR-bureau van Etos krijg ik een lipstick inclusief een transparante creme die lipsticks mat maakt, waar ik héél benieuwd van ben. Binnenkort kun je een review verwachten!

Van Brandfield ontvang ik ook een pakketje, zo leuk ingepakt altijd! Ik houd nog even geheim wat daar in zit, volgende week lees je er meer over op mijn blog.


Op zondagochtend ga ik eerst naar de kerk in Veenendaal. 's Middags ga ik met mijn zusje wandelen buiten, het is zulk lekker weer! Vind je ook niet dat we enorm op elkaar lijken op deze foto?

Deze week heb ik een drukke week op werk met elke dag één of meerdere klantafspraken. Vrijdag ben ik vrij en ga ik 's avonds naar een oudcollega om gezellig bij te kletsen. Zaterdag staat de kwartaallijkse grillsessie met onze vriendengroep op de planning. Dit keer zijn we met een groep van 20 (!) waar we dus gezellig mee gaan eten. Zin in! Wat gaan jullie doen deze week?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Ik heb deze week een stage, ga naar een concert en wil vooral lekker gaan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lieve foto van jou en je zusje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet mijn bureau opknappen, ben benieuwd of het mij lukt haha! maar ik ga het wel zelf proberen. Lieve foto van jou en je zusje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik ben benieuwd! Wat ga je precies doen aan je bureau? Je moet het toch ooit leren, dat klussen... straks kan ik nog niet eens een spijker in de muur slaan, haha! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto van jou en je zusje! Ik vind de bakkerstrolley ook erg mooi, alleen weet ik niet goed waar ik hem zou zetten. Eerst maar eens ontspullen, want ons appartement staat propvol prullen die we eigenlijk niet (meer) nodig hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat zien die stationary spulletjes er leuk uit! :) Ga je hier nog een apart blogje aan wijden?

  BeantwoordenVerwijderen