10x Action producten voor €1 of minder - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

10x Action producten voor €1 of minder



Het is weer zover: gewapend met biljet van tien euro stapte ik de Action binnen om daar mijn winkelmandje te vullen met tien producten die allemaal €1 of minder kosten.

Het is niet de eerste keer dat ik deze uitdaging uit ga, want vorig jaar september was ik ook al in de Action te vinden. Toen kwam ik ook thuis met tien producten die elk €1 of minder kostten. Dit keer heb ik weer tien nieuwe producten gevonden die ik heel handig, leuk of fijn vind. Die wil ik graag met jou delen in dit artikel!


Handzeep Sweet Pear - €0,99

Deze handzeep heb ik al meerdere keren gekocht. Niet alleen vind ik de verpakking heel tof, de zeep ruikt ook nog eens lekker en is spotgoedkoop. Deze handzeep is in twee verschillende geuren verkrijgbaar, maar dit vind ik zonder twijfel de lekkerste!



Karavan Cevitam Go Siroop - €0,87

Ik probeer al een aantal maanden weinig tot geen frisdrank te drinken en dat gaat eigenlijk heel goed. Het wordt alleen wel 'saai' om alleen maar water, spa rood en thee te drinken, dus soms is het best lekker om iets met een smaakje te drinken. Deze siroop kun je toevoegen aan je glas water, waardoor je nog steeds gezond drinkt, maar wel een smaakje hebt.

Zo'n miniverpakking vind ik super handig: je stopt hem gewoon in je tas en je kunt onderweg of op school of werk eenvoudig limonade maken.


Wattenschijfjeshouder - €0,99

Ik ben vast niet de enige met het probleem dat wattenschijfjes overal en nergens rondslingeren. De originele verpakking van wattenschijfjes vind ik maar onhandig en meestal leg ik er maar gewoon een paar op mijn make-upkastje neer.

Ik ben nu al helemaal blij met deze wattenschijfjeshouder waar ik mijn wattenschijfjes heel gemakkelijk in kan opbergen. Het beste van alles? Hij kost slechts 99 cent!



Diepvries/koelkastbakjes - €0,99 (3 stuks)

Als ik in de keuken sta, probeer ik vaak wat grotere porties te koken. Zo kan ik er zelf één keer van eten en vries ik de rest in voor een andere dag. Deze handige bakjes van de Action zijn geschikt voor de vriezer en hebben een handig formaat: niet te klein en niet te groot.

Ik denk dat je precies één portie van een gerecht kwijt kunt in zo'n bakje, ideaal! Daarnaast vind ik het ook handig om een bakje met fruit of andere tussendoortjes mee te nemen naar mijn werk.


Cre-Ation Alles Lijm - €0,79

Lijm is zo'n product dat je niet vaak gebruikt, maar wel een must is om in huis te hebben. Vroeger kocht ik altijd dure Pritt-stiften, omdat ik dacht dat goedkope merken lijm niet werkten.
Deze 'all purpose glue' van de Action bewijst het tegendeel, want het is al het derde flesje lijm dat ik koop van dit merk. Ik vind de lijm super fijn, hij droogt snel en stinkt niet! 


Page vochtig toiletpapier - €0,99

Het leuke van de Action vind ik dat je er verrassend vaak A-merken vindt, maar dan voor een veel lager bedrag dan dat je deze producten normaal koopt. Dit vochtig toiletpapier van Page is daar een goed voorbeeld van. Ik vind het altijd handig om zo'n pakje in het toilet of de badkamer te hebben liggen. En dat voor 99 cent!



Mascara Volume Boost Black 001 - €0,99

Ik heb al vaker make-up getest van de Action. Vaak zijn de producten óf dramatisch slecht óf verrassend goed. Zo kocht ik laatst een contouring palette voor nog geen €2 die enorm fijn is, maar ik heb ook wel eens een blush gekocht die zo slecht was dat ik hem na één keer gebruikt te hebben direct de prullenbak in heb gemikt.

Ik was dan ook heel benieuwd hoe deze mega goedkope mascara van de Action mij zou bevallen. Ik gebruik normaal wat duurdere mascara's omdat ik toch merk dat deze een stuk beter werken dan de budget varianten. Maar, ik ben er natuurlijk altijd voor in om een nieuw budgetproduct te testen!

Deze mascara belooft je wimpers een 'volume boost' te geven en je wimpers extra zwart te maken. Ik ben benieuwd!



Mijn wimpers zijn na het gebruiken van de mascara overduidelijk volumineuzer en intenser. De mascara klontert totaal niet, maar ik mis wel wat lengte. Ik gebruik mascara voornamelijk om mijn wimpers langer te maken en dat lukt met deze mascara maar moeilijk.

Als je van jezelf al lange wimpers hebt en je ze puur alleen wat meer volume wil geven, is deze mascara wel echt een aanrader!


Reinigende poriënstrips - €0,99 (6 stuks)

Deze poriënstrips zijn al jaren verkrijgbaar bij de Action. Ik kan me herinneren dat ik vroeger met vriendinnen beautyavondjes hield waarop we allemaal met zo'n charmante strip op onze neus rondliepen.

De werking is heel simpel: je maakt de strips een beetje vochtig, plakt ze op je neus, laat ze een paar minuten zitten en trekt ze er dan af. Met de strips kun je de poriën van je neus reinigen en ik kan je vertellen: het werkt echt!



Pennenhouder - €0,59

Alles wat mintgroen of turquoise is, trekt mijn aandacht, dus ook deze toffe pennenhouder! Ik ben helemaal fan van deze 'draadstaal'-trend en heb meerdere mandjes in verschillende kleuren die gemaakt zijn van draadstaal.

Een houder voor mijn pennen had ik al, maar een houder voor kwasten kon ik nog goed gebruiken. Het idee van de pennenhouder is leuk, maar wat ik totaal niet snap, is dat alle pennen en kwasten aan de onderkant eruit vallen doordat de onderkant open is. Ik heb nu maar een wattenschijfje op de bodem gelegd, maar erg handig is het niet!



Kweekset - €0,99

Last but defenitely not least: dit superleuke kweeksetje! Misschien vind ik dit setje nog wel het allerleukst van al mijn Action-aankoopjes. Er zijn verschillende kweeksets verkrijgbaar: bloemen, munt, aardbeien... Ik ging voor een setje met cherrytomaatjes en basilicum. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je de plantjes overpot naar een grotere pot. Ik ben heel benieuwd of ik over een paar maanden mijn eigen gekweekte cherrytomaatjes en basilicum kan eten!

Laten we hopen dat mijn geweldige plantenverzorgingstechnieken me niet in de steek laten... :-)

Dit waren ze dan: 10 leuke en handige producten van de Action die minder dan €1 kosten. Welk van deze items zou jij kopen? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

  1. Leuke aankoopjes! Wat wattenschijfjes betreft: ik heb een haakje met een zuignap naast de spiegel bevestigd. Daaraan hangt de originele verpakking aan dat koordje te bengelen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd echt van de Action: ze hebben zulke leuke spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Allemaal leuke en handige items! Ik betrap me erop vaak te veel 'troepjes' te kopen bij de Action, dus ik kom er niet meer al te vaak haha. Laatst toevallig wel dat pennenbakje gekocht, hier staan nu ook mijn kwasten in :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke spulletjes. Toevallig kocht ik er gisteren een raamornament voor nog geen 8 euro, terwijl precies dezelfde bij de woonboulevard te koop was voor ruim 40 euro. Van de items die jij gekocht heb, spreekt het kweeksetje me erg aan. Die ga ik zaterdag denk ik gelijk halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die handzeep hebben wij ook. En de poriën strips wil ik een keer kopen. De mascara ziet er heel goed uit, en geen geld!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh dat mandje voor je pennen of kwasten is mega leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem23.2.17

    Dat mandje voor kwasten/pennen is ook makkelijk om te toveren tot lampje. Daar is dat gat voor aan de onderkant :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ontzettend leuk artikel zeg! En je kunt echt zoveel kopen voor 10 euro. Ik heb nog een bon liggen van 10 euro, wellicht dat ik ook de challenge eens aanga!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt heel erg leuke spulletjes en zo goedkoop allemaal! Die kweekset vind ik ook het leukste van allemaal :) veel moestuin- plezier haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat kan je toch veel leuke dingen vinden onder de 1 euro bij de Action. Die Sweet Pear handzeep ziet er leuk uit en klinkt lekker, ga er binnenkort eens naar opzoek!

    BeantwoordenVerwijderen