Photo Diary #104 | Jarig zusje, bloggen & pech met mijn auto... - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #104 | Jarig zusje, bloggen & pech met mijn auto...Afgelopen week heb ik zo'n fijne week gehad! Ik heb eigenlijk niet hele bijzondere dingen gedaan, maar ik had een productieve en leuke week op mijn werk, was op woensdag vrij waar ik intens van heb genoten en heb veel voor mijn blog kunnen doen. Voor een leuke samenwerking ging ik interieuritems shoppen, voor een ander blogartikel ging ik naar de Action en in de tussentijd heb ik heel wat artikeltjes voor de komende week getypt.

Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Lees snel verder!


Op woensdagochtend doe ik boodschappen bij de Lidl. Ik neem me elke keer voor om vaker boodschappen te doen bij de Lidl omdat de boodschappen toch wel een stuk goedkoper zijn dan bij de Albert Heijn. Maar als ik dan weer een keer bij de Lidl kom, weet ik ook weer waarom ik er niet vaak kom: ik vind het zo'n onoverzichtelijke winkel en bovendien is het er altijd druk, waardoor ik lang bij de kassa sta te wachten.


Omdat ik 36 uur werk, ben ik één keer in de veertien dagen op woensdag vrij. Mijn moeder is op woensdag ook altijd vrij en komt tussen de middag gezellig bij mij lunchen. Ik haal lekkere broodjes bij de Lidl en we kletsen gezellig bij.


's Avonds komt Tim eten. Bij de Lidl haal ik een ovenschaal met aardappeltjes, rozemarijn en kruidenboter en daarbij eten we broccoli en een slavink. Lekker een oerhollandse maaltijd :-)


Tim en ik kijken maar weinig films samen. We houden sowieso al niet zo erg van TV kijken en áls we TV kijken, vinden we allebei andere programma's en films leuk. Het enige genre films dat we allebei leuk vinden, is het genre 'kinderfilms', haha! We kijken samen de film Zootropolis op Netflix. En ook al zijn we 22, het is nog steeds een hele leuke film!


Een tafel vol met lekker eten op donderdagavond, omdat vier vriendinnen komen eten. Ik zie mijn vriendinnen van de middelbare school nog regelmatig, ook al zijn we na ons slagen door heel Nederland verspreid gaan studeren. Nu zijn een paar meiden toevallig in de buurt van Ede en besluiten we gezellig samen te eten. We maken een 'Mexicaans buffetje', de ingrediënten hiervoor heb ik in 2014 al eens op mijn blog gedeeld.

Het is in ieder geval heel simpel, het enige dat je namelijk hoeft te bereiden is het gehakt. Verder zet je sla, komkommer, cherrytomaatjes, mais, salsa dipsaus, crème fraîche, geraspte kaas en kidneybonen op tafel. Alles wat je lekker vindt, schep je op... en smullen maar!


Elsa heeft zelf cheesecake gemaakt als toetje, super lekker!


Het lekkere eten houdt maar niet op, want op vrijdagavond ben ik bij mijn ouders thuis om te eten. Mijn zusje is deze week alweer 20 (!) jaar geworden en ze viert op vrijdagavond haar verjaardag bij mijn ouders thuis voor het gezin en mijn oma's.


Op zaterdag gaat de wekker vroeg, er staat namelijk een blogdagje op de planning! 's Ochtends maak ik eerst het huis schoon en daarna rijd ik naar de Kwantum in Ede. Een paar maanden geleden werkte ik voor mijn blog ook al samen met Kwantum en deze maand heb ik opnieuw een leuke samenwerking waar ik wat spulletjes voor ga shoppen.


Ik koop onder andere dit hele toffe klokje voor €7, die ik volgens mij als eerste in de vlogs van Bonnie heb gespot. Ik heb er een batterij in gedaan, maar ben heel benieuwd hoe lang ik het vol ga houden. Ik kan namelijk totaal niet tegen tikkende klokken, haha!


Boodschappen doen met een lege maag is geen goed idee kan ik je vertellen... :-) Ik neem dan altijd meer boodschappen mee dan de dingen die ik op mijn lijstje heb staan. Nu ook: ik neem lekkere verse broodjes mee en een fles fruitsap.


Ik ben zo aan het genieten van mijn fijne zaterdag: 's middags kruip ik lekker op de bank onder een dekentje om The Voice Kids terug te kijken terwijl ik cola drink en chips eet. Even voor de duidelijkheid: ik drink echt nooit cola en chips eet ik normaal ook niet zomaar op zaterdagmiddag, maar ik heb even zin in ultimate comfort food. 


Mijn draadmandtrolley (die ik een paar weken geleden voor €4 scoorde in de kringloop) richt ik in met leuke interieuritems. Ik kan hier echt uren over doen, net zolang totdat ik de perfecte inrichting heb.


Mijn zondag begint met flinke pech: in de parkeergarage van onze kerk neem ik een bochtje te krap, waardoor ik langs een betonnen paal rijd. Ai...


Als troost een lekkere lunch met vers afgebakken broodjes, bolletjes, een gebakken ei en knakworstjes. Hmmmm!


De rest van de zondag is heerlijk relaxed: terwijl Tim voetbal kijkt, ben ik aan het bloggen en online shoppen. De laatste tijd vind ik maar weinig leuke kleding in de winkelstraat, maar gelukkig bestaat er nog zoiets als online shoppen. Ik heb me voorgenomen om te investeren in wat duurdere, tijdloze kledingstukken die lang mee gaan. Ik betaal liever wat meer, dan dat een spijkerbroek van €20 na twee maanden alweer aan vervanging toe is. Bij Esprit slaag ik eigenlijk altijd wel, zeker nu er (nog steeds!) sale is. Hebben jullie nog tips voor leuke, online shops met kwalitatief goede kleding? Ik ben benieuwd!

Komende week werk ik weer vijf dagen op kantoor en heb ik een heel leuk weekend in het vooruitzicht. Op vrijdagavond ga ik uit eten met mijn vriendengroep + aanhang, zaterdagmiddag viert een bevriend stel hun verjaardag en 's avonds hebben we nog een verjaardag van andere vrienden in Oene. Een vol, maar gezellig weekend dus!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

12 opmerkingen:

 1. Ik slaag altijd bij Esprit en WE. En bestel veel bij Wehkamp, want de winkelstraten zijn inderdaad niet veel soeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die trolley is echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah wat heeft de Kwantum leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke diary, maar wel super balen van je auto! Ik kan me daar dan echt dagen rot over voelen, haha. Vraagje, is het gedeelte van Esprit gesponsord?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die trolley is zo fijn! Ik ga mijn garderobe ook verduurzamen; duurdere en dus ook degelijke kledingstukken gaan inderdaad veel langer mee en bovendien voel ik me daar ook gewoon beter bij. Mijn vriend en ik vonden Zootropolis trouwens ook erg goed – wij zijn 27 en 28, hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop gezellige dingen, afspraken en etenjes, leuk hoor! Zo kom je de week wel door. Balen van de autopech, maar het kan de beste overkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die trolley, ik vergat gelijk waar ik allemaal nog meer over wilde reageren want ik vind 'm zó tof! Helaas hebben ze hier nooit iets bijzonders bij de kringloop.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, die draadmandtrolley is echt een koopje! Super als je zoiets tegenkomt in de kringloop winkel :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oeh knakworstjes, cheesecake en gebakken ei met kaas.. te lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh cheesecake, zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook een zusje die 20 jaar is (geworden). Zo'n 'kleine' zusje is dat dus ook al niet meer ;-) Vervelend, dat accidentje met je auto! Ga je het laten maken? Hopelijk niet te veel kosten?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow ik zie echt leuke interieur items bij Kwamtum. Aangezien we net verhuisd zijn denk ik dat ik daar toch nog even ga kijken! We hebben nog een boel accessoires nodig om het huis echt gezellig te maken, hihi.

  Echt vervelend van je auto trouwens! Hopelijk kost het niet te veel om te laten repareren.

  BeantwoordenVerwijderen