DIY: Dienblad stylen (+ win €50 Kwantum shoptegoed!) - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

DIY: Dienblad stylen (+ win €50 Kwantum shoptegoed!)Ik zal vast niet de enige zijn die vindt dan een ruimte qua interieur nooit 'af' is. Ik vind het leuk om zo nu en dan weer nieuwe items voor mijn kamer te kopen en er zo voor te zorgen dat mijn kamer een nóg fijnere plek wordt om te wonen. 

Ik heb nog een paar dingen op mijn 'interieurwishlist' staan, waarvan decoratie op mijn salontafel er één is. Toen ik vorig jaar maart in deze kamer kwam wonen, scoorde ik via Marktplaats een hele toffe, vintage salontafel die de vorige eigenaren helemaal hadden opgeknapt. Voor slechts €20 mocht ik 'm meenemen en het is nog steeds het pronkstuk van mijn woonkamer.

Zo'n witte, houten tafel is mooi, maar er komen ook heel snel vlekken op. Tijdens de verhuizing is er al een diepe kras in het tafeblad gekomen en ik heb ook per ongeluk een wattenschijfje met nagellakremover op de tafel laten liggen. Het gevolg? De verf is op verschillende plekken afgebladderd, er zitten kringen van koffiemokken op de tafel en dus een aantal krassen. Het is de hoogste tijd dat ik de tafel op ga knappen, maar in de tussentijd kan ik het probleem oplossen door een mooi dienblad op mijn tafel te zetten met leuke spulletjes erop.

In dit artikel vertel ik je welke spulletjes ik heb geshopt, laat ik zien hoe ik het dienblad heb gestyled met woondecoratie van de Kwantum én aan het einde van het artikel maak je kans op een Kwantum tegoedbon ter waarde van €50!


Mijn kamer bestaat voornamelijk uit witte, grijze en mintgroene items. Ik ging dan ook op zoek naar een dienblad die wit of lichtgrijs is, zodat hij goed bij mijn kamer past. Over de vorm hoefde ik ook niet lang na te denken: aangezien mijn salontafel rond is, leek het me het mooist om daar ook een rond dienblad op de plaatsen.

Dit dienblad kost €9 en is ook verkrijgbaar in het blauw. Klik hier om het dienblad in de webshop van Kwantum te bekijken.


Van mooie bloemen krijg ik nooit genoeg. Ik heb dan ook genoeg vazen, want ik vind het leuk om zo nu en dan af te wisselen. De meeste vazen die ik heb, zijn een wat groter formaat dus dit prachtige, kleine glazen vaasje is een perfecte aanvulling op mijn vazencollectie!


Wist je dat Kwantum heel veel soorten nepbloemen verkoopt? Omdat ik een ramp ben in het verzorgen van planten, zijn nepbloemen al jaren mijn 'redding'. Bij de kassa zag ik een grote vaas met deze neppe pioenrozen staan en van een afstandje lijken ze net echt! Ik heb er drie meegenomen die ik in het kleine, glazen vaasje kan doen.

Deze nepbloemen kosten €1,50 per stuk.


Nog zo'n leuk vaasje die qua kleur perfect bij mijn kamer past! De kleur ligt tussen lichtblauw en lichtgrijs in en de 'verroeste' details vind ik heel tof. Dit kleine vaasje kost €2,50.


Om wat te variëren in de vorm van de items op mijn dienblad, besloot ik ook dit decoratiehertje mee te nemen. Het is gemaakt van aardewerk, dus vrij breekbaar.

Dit decoratiehertje kost €2,50. Klik hier om hem te bekijken in de webshop van Kwantum.


Waxinelichthouders kun je nooit genoeg hebben! Ik wilde niet alleen variëren in de vorm van de items op mijn dienblad, maar ook verschillende hoogtes gebruiken. Omdat de meeste items wat hoger zijn, past deze kleine waxinelichthouder er perfect tussen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ik ging voor deze blauw/groene glazen variant, die €2 kost.


Wat zo'n dienblad echt leuk en gezellig maakt, zijn kaarsen. Ik kocht drie kaarsen in verschillende hoogtes. De kleintjes kosten €1,25 per stuk en de grote €2,50. Ik vind de kaarsen bij Kwantum heel mooi en bovendien erg betaalbaar.En dan is het tijd om alles op het dienblad te zetten! In de korte GIF hierboven zie je hoe ik de items stap voor stap op mijn dienblad heb geplaatst.


Winactie: Kwantum giftcard t.w.v. €50!


Wil jij - net als ik - ook mooie woonaccessoires shoppen bij de Kwantum? Dan heb je geluk, want ik mag één van mijn lezeressen blij maken met een Kwantum giftcard t.w.v. €50! 

Wat moet je doen om kans te maken?

- Volg The Budget Life via Facebook of Bloglovin'.
- Laat een reactie achter met je e-mailadres.

Je kunt nog meedoen met deze winactie t/m dinsdag 14 maart. De winnares krijgt bericht per mail!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kwantum. 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

61 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel erg tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh dat dienblad is leuk die zou hier ook goed passen. Nu het voorjaar weer in zicht is heb ik ook behoefte om mijn interieur te veranderen. Het Kwantum shoptegoed zou dan zeker van pas komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit zeg! Aangezien ik binnenkort ga verhuizen zou dat shoptegoed goed gebruikt kunnen worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel tof uit! Ik kom eigenlijk nooit bij de Kwantum. Toch maar eens doen. Dat hertje is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He, megaleuk zeg! Leuke dingen hebben ze daar toch! Ik wil graag meedoen, maar kan m'n email niet invoeren bij naam, dus dan maar zo; willemieke@kleinemooiedingen.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh dit zou perfect zijn. Ga binnenkort op kamers en ben al een tijdje bezig om woon inspiratie op te doen(op een budget). Je blog heeft me al een hoop inspiratie gegeven en dit zou natuurlijk de kers op de taart zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, hier mag er ook wel eens wat nieuws op de salontafel. Ik vind het altijd wel lastig om wat leuks te bedenken. Gelukkig hebben we het internet voor inspiratie ;)
  (jwhsds@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke winactie, ik doe heel graag mee! :) Ik volg je via bloglovin!
  (info@kleinegeluk.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey, wat een leuke spulletjes! Ik ga volgend jaar ook op kamers wonen, dus het is leuk om wat inspiratie op te kunnen doen. Ik volg je via bloglovin' (suzan-ne@hotmail.com)!

  X Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat heb je leuk gestyled. Ik zou ook graag wat nieuws aanschaffen. Even een frisse voorjaarslook ervan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke dingen. Je brengt me op ideeën. Ik loot graag mee voor de cadeaubon.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb me laatst enorm moeten inhouden bij de Kwantum. Dus ik waag graag een kansje. Ze hebben momenteel zoveel leuks! Ik zou nog graag zo'n cactus vaas willen en een houten ladder als decoratie. Ik volg je via Facebook en Bloglovin' (simplynspecial). info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. joske28.2.17

  hele leuke accessoires die ik heel goed kan gebruiken in mijn nieuwe appartementje. Ik doe mee hoor. ik volg je op Facebook.
  (jovanpaal@home.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. YAY! Super leuk (:
  I ♥ Kwantum.
  Ik kom er véél te vaak (aan mijn rekening te zien..!). Maar ach, wat is te vaak? Ik raak gewoon niet uitgekeken (én geshopt). Kijken, kijken; niet kopen, is daar een behoorlijke uitdaging. Ze hebben er namelijk de leukste woonaccessoires en dit alles is mega betaalbaar. Ze lopen mee met de nieuwste trends, vernieuwen & verfrissen. Ik word in de Kwantum nog net niet met mijn naam aangesproken maar mijn huis, dat is inmiddels een klein Kwantum filiaal..
  Ik zou dan ook héél goed weten hoe ik de lente in huis moet halen met behulp van deze 50,-.
  Kwantum: een lust voor het oog én portemonnee!
  (essienandpersad@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk zo je dienblad gestyled.
  Ik doe graag mee en volg je via Bloglovin & Facebook.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem28.2.17

  Leuk artikel Nicole! Jij maakt ook overal wat sfeervols van! Ik loot ook graag mee voor de waardebon, wie weet kan ik dan alvast wat gezelligs uitzoeken voor in ons toekomstige huisje! Celineautsema@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel erg leuk! Ik doe graag mee aan de winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Suuuuuper leuk! Ik ben ook gek van kwantum leuke dingen voor een leuke prijs 💕
  Je hebt weer veel leuks uitgezocht, heerlijk het voorjaar in huis!

  fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat tof Nicole! Je hebt het zo leuk gecombineerd. Ben nog volop bezig m'n huisje in te richten/aan te kleden, dus dat kan heel goed van pas komen. Ik volg je op Bloglovin (en insta ;)). Je mag me mailen op info@glambeauty.nl!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ja, Kwantum verkoopt leuke spullen. Ik heb nog een trolley op mijn verlanglijst staan. En ik doe uiteraard mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Is dat even boffen! Ik kom net via Facebook je blog tegen en vind het erg leuk hier. Dus die volg op Bloglovin' had ik je zonder winactie ook meteen gegeven :) Ik doe graag mee aan de winactie, morgen krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis, dus extra Kwantum-tegoed komt dan heel erg van pas! Je vind mij op ayla@aylovelife.nl. Ik ga nog even doorkijken op de rest van de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een mooi resultaat, heel leuk! Ik doe trouwens graag mee! (brittvanommeren@gmail.com) Ik volg je ook op Facebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh dat ziet er echt super uit! Dat wil ik graag na doen ;)
  Volg je al via FB <3

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Super leuk gedaan! Ik volg je nu overal! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het ziet er érg gezellig uit. Ik houd echt van die opgemaakte dienbladen dus ik zou graag mee willen doen om zelf zo'n leuke eyecatcher voor in huis te creëren.
  Liefs,
  DenisevN (denise_bloementjes@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een tof artikel weer! En natuurlijk zou ik ook graag willen winnen, ik woon zelf in Londen maar kan dan mooi het huisje van vriendlief opleuken! Ik volg je op Facebook :) X Sandra
  (sandravhooijdonk@Gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Super leuk, ik hou er van! En ik doe heel graag mee met deze winactie!
  Email: mirandatax@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik hou van de kwantum. Het is ooit begonnen met het kopen van een fleecedeken en nu mag ik er niet meer te vaak komen, omdat mijn portemonnee dat niet zo leuk vindt

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem28.2.17

  Woooowww te gekke actie!! Ik doe graag mee.. ik volg je via facebook: An Na
  Anna_wienen2@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Superleuke prijs! Kwantum is écht wel een leuke woonwinkel, er zijn onderhand genoeg spulletjes van die winkel die mijn huis sieren :) Ik doe mee dus (en volg je op Facebook)!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik doe heel graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin en nu ook op Facebook. Toen ik gisteren terugkwam uit Rome had mijn moeder m'n kamer helemaal veranderd als verrassing, en inderdaad met leuke spullen van de Kwantum! En inmiddels zijn er alweer wat dingen die ik daar nog zou willen kopen :) Mijn mail is trouwens hashtagevablog@gmail.com.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Anouk28.2.17

  Ik kwam je actie tegen op instagram! Dat rek, super gaaf!! Ik doe graag mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Irem1.3.17

  Oh wat leuk! Ik woon sinds kort op kamers en ik ben ook echt zo iemand die alles gestijld wil hebben, maar ja dat is wel lastig met mijn graatmagere portemonnee als student zijnde. Laatst vond ik ook al bij de kwantum een hele fijne passpiegel voor maar 25 euro, dus ik weet wel dat daar goed te scoren is! Ik hou enorm van gezellige kaarsjes, wil nog heel graag een klok en heb echt alleen maar lege muren in mijn kamer dus wat leuke styling kan het hier wel gebruiken. Ik doe dan ook graag mee, ik volgde je al op bloglovin maar nu ook op Facebook, leuk! email: irem.esra.cakir@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuk hoor, ik doe gezellig mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Aaah tof! Dat hertje is erg leuk! Ik doe zeker mee met je winactie en volg je al via bloglovin en Facebook. Ik heb voor mijn verjaardag in maart heel veel dingen van Kwantum gevraagd. Het zou leuk zijn om de dingen die ik niet krijg zelf nog te kunnen halen met deze giftcard!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Waaauw, superleuk! Heerlijk om zo even te ontspannen door het huis lenteklaar te maken <3 Juist in drukke afstudeertijden is het zo welkom om even bezig te zijn met zoiets kneuterigs en genieten we er des te meer van als het huis er gezellig uitziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Tof! ik hou der van.. Kleine dingetjes veranderen, zodat je gewoon een "nieuw" huisje krijgt...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ze hebben echt super leuke dingen! Ik zou dit shoptegoed goed kunnen gebruiken.
  Ik doe graag mee met deze winactie!

  Ik volg je op facebook (lieke van veen) en www.bloglovin.com/liekevanveen8
  mijn e-mailadres is xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. JA JA JA, dit wil ik zo graag winnen! Zoals je misschien wel weet ga ik dus bíjna samenwonen (jippie!) en met ons studentenbudget is deze winactie meer dan welkom. Zo leuk! Je kunt me altijd bereiken op info@beautybydenies.nl en ik volg je natuurlijk al jaren, ik ga in ieder geval duimen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wauw dat heb je echt heel mooi gedaan! Ik doe graag mee met je winactie, ik zou graag zelf ook zoiets willen maken voor mn moeder omdat ik denk dat ze dit heel leuk gaar vinden. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Karen1.3.17

  Je kunt echt heel leuk stylen Nicole! Je roomtour heeft mij ook al op leuke ideeën gebracht. Ik heb sinds 2 jaar mijn eigen huis en nog steeds één wand in de woonkamer die voor mijn gevoel niet af is. Als ik deze leuke items van de kwantum zie in je blog moet daar wel iets leuks te vinden zijn. Ik doe graag mee met deze winactie :) mijn email = carentje@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anoniem2.3.17

  Wat een mooie woonaccessoires, ook ik loot graag mee!
  Heb nu al zin om lekker te gaan shoppen bij de Kwantum.
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  Nu maar duimen.....
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

  e-mail: gretekarina@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik vind dienbladen ook altijd tof om m'n interieur te stylen. Dit witte dienblad is mooi zeg, zeker voor dat geld! Dat vaasje vind ik ook erg leuk trouwens, lijkt een beetje vintage.

  Ik ken kwantum eigenlijk alleen vanwege de ruime keuze aan behang en kom er anders eigenlijk nooit. Krijg nu spontaan zin om er te shoppen.

  Email: Info(@)prisje.nl (zonder haakjes om de @ natuurlijk, dat is tegen spambots)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Mooie prijs! Altijd leuk om iets nieuws te kopen en je interieur te stylen, zeker met de lente op komst! Doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Corinne de Graaf2.3.17

  Ik heb nog nieuwe gordijnen nodig en bij de kwantum heb ik goeie ervaring dus ik doe graag mee voor het shoptegoed!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat heerlijk! Ik houd zo van die decor dingetjes. Goede inspiratie voor volgend jaar, als ik op kamers ga. Dus, natuurlijk doe ik graag mee met de winactie :) Mijn emailadres is jessicateeuw@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. OH, ik vind je gifje zo leuk haha! Mooi zeg, zo'n groot dienblad wat je zo op kunt vullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Super leuk samengesteld! Hier haal ik weer inspiratie uit voor mijn eigen huis. Vooral het decoratie hertje vind ik een orginele leuke toevoeging!
  Ik doe graag mee met de winactie! (Denisehandgraaf@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Anoniem3.3.17

  Leuk gestyled!!! Mooie inspiratie om zelf ook weer aan de slag te gaan.
  Laat de lente maar komen :)

  Groetjes Bodil (bbrinksma at live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Super leuk! Ik maak graag kans (:
  Ik heb alle stappen gedaan.
  Mijn email is: Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Oh, hoe spannend, ik doe graag mee! Nu ik onlangs ben gaan samenwonen komt een extra interieuritem inderdaad altijd van pas, en laat Kwantum nu net één van m'n favoriete winkels zijn! Wij hebben zelfs nog geen salontafel, dus misschien moeten we daar eens mee beginnen ;-) Al is het inrichten altijd wel een uitdaging omdat ons appartement niet erg groot is...

  Mijn e-mail: paulienwuyts@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Dat ziet mooi uit bij elkaar! De giftcard zou heel goed van pas komen! Over een maandje ga ik eindelijk verhuizen :D en ik wil het natuurlijk met allerlei mooie spullen eigen gaan maken en ons thuis er van maken. Een bezoekje aan de Kwantum stond dus ook al op mijn to do lijstje :) Groetjes Evelien (eef89@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Gaaf! En inderdaad, interieur is nooit af! De laatste tijd probeer ik steeds meer kleur en bloemen in ons interieur te brengen (hoezo ben ik toe aan de lente? ;-)). Ik vind het leuk om spulletjes zelf te maken, maar haal ook regelmatig (budget) decoratie in huis. Die nepbloemen zien er echt mooi uit, je brengt me op een idee! Ik weet zeker dat de katten die namelijk veel minder interessant vinden dan echte bloemen!
  En natuurlijk doe ik heel graag mee aan de give-away, ze verkopen daar zulke leuke dingen. Mijn e-mailadres is: anna_belletjuhh@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Sabrina5.3.17

  Oeps je wattenschijfje (^o^) gelukkig is het niet duur bij Kwantum! Ik doe graag mee en volg je op bl en Facebook.
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik doe heeel graag mee! Heel leuk deze winactie. Vind jouw creatie ook echt heel mooi. Ik woon net een half jaartje samen met mijn vriend en we willen ons huisje een beetje gaan opknappen. Ik vind wit met groen/grijs héél leuk! (simone. vissers@ hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Super leuke dingen uitgezocht voor op je dienblad! Combineert allemaal mooi met elkaar!
  Ik kom eigenlijk nooit bij de Kwantum, maar na het zien van al het leuks dat jij er gevonden hebt, ben ik wel erg nieuwsgierig geworden! Ook ik doe dus heel graag mee!

  yvonnedrenth2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wat een enorme leuke spulletjes heb je gekocht,ik weet dat de Kwantum enorme leuke spulletjes verkoopt via de reclame folder die we krijgen. Hier moeten we net als vele gezinnen flink op de eurie's letten dus dit zijn helaas de laatste dingen die we aankopen, ik maak dus dolgraag ook kans op deze geweldig mooie prijs, een andere look doet ook al heel veel in huis ♥. Ik had al eerder gekeken om mee te doen maar toen heb ik niet ver genoeg naar onder gescrold hihi, maar gelukkig nog op tijd om een kansje mee te wagen,ik ben lid van u FB site, mijn email adres is : nir-vana@live.nl vriendelijke groet Jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 58. ahh krijg er de voorjaarskriebels van hier wil ik wel het haasje voor zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Superleuk! Zelf ben ik ook een huge fan van nepbloemen, wel de mooie nepbloemen!

  BeantwoordenVerwijderen