Photo Diary #103 | Uit eten, een nieuwe bril en gezelligheid met vrienden! - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #103 | Uit eten, een nieuwe bril en gezelligheid met vrienden!Hoi! Leuk dat je mijn Photo Diary weer hebt aangeklikt. Elke maandag blik ik samen met jou terug op mijn week en laat ik zien wat ik allemaal uitgespookt heb.

Afgelopen week werkte ik vijf dagen op kantoor, stuurde ik een kaartje naar mijn allerliefste Valentijn, ging ik uit eten, haalde ik mijn nieuwe bril op en deed ik heel veel gezellige dingen met vrienden. Kijk je mee naar mijn week?


Op zondag kijk ik altijd All You Need is Love terug. Dat resulteert er meestal in dat ik huilend op de bank lig, haha.


Zelf een kaartje maken voor mijn Valentijn dit jaar :-) Je kunt met Valentijn gratis een kaartje sturen naar je geliefde als je in plaats van een postzegel een kus met lippenstift op de envelop plant.


Maandagavond is Tim bij mij. We eten samen en kijken daarna Boer Zoekt Vrouw terug. Zo leuk dat dit weer op TV is! En zeg nou zelf... het is toch helemaal geen straf om naar boer Marc te kijken? :-)


De week werk ik vijf dagen op kantoor. En mocht je denken: goh, dat lijkt wel een school... dat klopt! Het kantoor waar ik werk was vroeger namelijk een schoolpand. De hoge plafonds en houten balken op zolder (waar mijn werkplek is) vind ik heel mooi. Het heeft wel wat!


Ik probeer de laatste tijd weer wat meer te lezen voordat ik ga slapen, in plaats van nog een uur naar mijn mobiel te staren.

In de kringloop kocht ik een paar weken geleden een stapeltje met Reader's Digests. Ik kan me herinneren dat ik deze vroeger altijd bij een vriendin las en ik vind het hele leuke tijdschriftjes, omdat er veel verschillende onderwerpen in worden behandeld. Dit artikel 'Word optimist' vind ik bijvoorbeeld heel interessant en leerzaam!


Naast mijn goede voornemen om meer te lezen, heb ik dit jaar nog een goed voornemen: ik wil graag iets nieuws leren. Eerst heb ik erover nagedacht om een schildercursus te volgen, maar dat leek me toch wat stoffig. Nu heb ik besloten om me te verdiepen in de wondere wereld van HTML en CSS (waar ik de basics al van ken) zodat ik straks weet hoe ik een website moet bouwen.

Ik heb wat handige websites gevonden waar je veel informatie vandaan kunt halen en ook real time kunt oefenen. Ik vind het nu al leuk :-)


Op donderdag komt vriendinnetje Sarah eten. We koken samen spaghetti met rode saus en kijken daarna de film Lepel. Dat is een kinderfilm en ja... dat vinden we leuk :-)Na een drukke werkweek is het vrijdag tijd voor ontspanning. Tim heeft er ook een drukke week op zitten met zijn werk, school en huiswerk en dus hebben we wel zin in een avondje quality time. We gaan uit eten bij Juffrouw Tok in Ede. We hoorden er gemengde verhalen over, maar wilden het zelf ook graag eens proberen.

En helaas... alle mensen die negatief zijn over Juffrouw Tok moeten we helaas gelijk geven, want het eten bevalt jammer genoeg niet erg goed. De kip is van binnen erg droog en wordt in een dikke laag vet op mijn bord geserveerd. Zonde!


Je leest de laatste tijd niet veel meer over mijn sportschoolavonturen in mijn Photo Diary, maar dat komt simpelweg omdat ik mijn telefoon nooit meeneem naar de sportschool. Ik houd het al een paar maanden vol om elke week minimaal één keer per week naar de sportschool te gaan en deze week ga ik zelfs twee keer buiten hardlopen. Ook op zaterdagavond ga ik 's ochtends vroeg een rondje hardlopen, heerlijk!


Op zaterdag rijd ik aan het einde van de ochtend naar Lunteren om daar mijn nieuwe bril op te halen. Vorige week heb ik mijn ogen op laten meten en daar bleek dat ik inderdaad een andere sterkte heb dan ik voorheen had. Nu heb ik 'plus' en kan ik dus ook van dichtbij weer goed zien. Ik draag mijn bril voornamelijk op mijn werk, omdat ik soms wel 12 uur per dag achter de computer zit.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe montuur, die ik een stuk beter bij mij vind passen dan het vorige montuur.'s Middags ga ik met drie vriendinnen van de middelbare school lunchen in het centrum van Ede. Ook al woon ik mijn hele leven in Ede, bij Stadscafé Oscar was ik nog nooit geweest en het is ook wel eens leuk om iets nieuws uit te proberen. Dus gaan wel lunchen bij Oscar waar ik een heerlijke tomatensoep met kaasstengel neem. 


's Avonds heb ik afgesproken met wat meiden die ik nog ken van mijn oude kerk. Ook al gaan de meeste meiden inmiddels naar een andere kerk, we spreken elkaar nog één of twee keer per jaar. We eten dan gezellig samen en iedereen neemt wat mee. Ik maak een pastasalade met tomaat, paprika, mais en cream cheese. Klik hier voor het recept. 


Op zondag ga ik eerst met Tim naar de kerk. Daarna gaan we even langs bij mijn oma in Lunteren en daarna eten we bij mijn ouders thuis. Een volle, maar gezellige zondag dus! Mijn moeder heeft weer heerlijk gekookt: American Pioniers Pie. Het is een variatie op het oerhollandse recept van hutspot en is echt super lekker.

Deze week werk ik vier dagen op kantoor en woensdag is mijn vrije dag. Ik heb een 36 uurscontract, zodat ik ook nog tijd heb om aan mijn blog te werken. Woensdag ga ik me in ieder geval niet vervelen, want ik heb de afgelopen maand maar liefst zeven (!) aanvragen gekregen voor campagnes op mijn blog. Dat betekent veel inkopen doen, foto's maken en teksten schrijven. Wat zijn jullie plannen voor deze week? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

9 opmerkingen:

 1. Wat tof dat je zelf aan de slag gaat met HTML, CSS etc. Dat wil ik ook graag leren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk! Ik ben begonnen met de lessen op Codecademy.com die ik super fijn vind! Het wordt heel duidelijk uitgelegd (wel in het Engels) en wat je leert, kun je daarna direct in de praktijk toepassen, waardoor het heel tastbaar blijft. Aanrader dus! :-) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Die frietjes zien er lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oew CMS en HTML leren staat ook echt nog op mijn to-do lijst! Lijkt me zo tof om te kunnen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie bril, staat je erg goed! :) En wat een leuk valentijnskaartje heb je gemaakt, echt heel mooi! Was ie er blij mee? Fijne week! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook al is Tim niet zo van Valentijn - hij was er zeker blij mee! Jij ook een fijne week, Anneleen! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 5. Die bril staat je goed zeg! Ik zie ook weer een hoop lekkere dingen qua eten voorbij komen. Je handlettering gaat er ook goed op vooruit vind ik, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind HTML enzo ook heel erg interessant, leuk dat je dat gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen