Interieur: Posters van Desenio


Als je meerdere bloggers volgt, dan heb je ze vast al voorbij zien komen: de posters van Desenio! Deze webshop verkoopt hele gave posters met prachtige prints. Toen Desenio mij benaderde of ik het leuk vond om wat posters uit te zoeken, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Mijn saaie, witte muur boven de bank kon wel een touch up gebruiken! In deze blog vertel ik je meer over de posters van Desenio en laat ik zien welke posters ik heb uitgekozen. 


Ik woon sinds maart dit jaar in deze kamer. Mijn kamer begint steeds meer 'af' te worden, zeker toen ik een paar weken geleden één van mijn muren verfde. Ik weet inmiddels dat een kamer nooit écht 'af' is, zeker niet als je Nicole heet en een zwak hebt voor interieuritems... 

Het enige dat eigenlijk nog écht miste, was een mooi schilderij of posters boven de bank. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie posters, maar kon eigenlijk niet echt iets vinden wat mijn smaak is. Totdat ik dus op verschillende blogs de posters van Desenio tegen kwam. Op de website van Desenio vind je ook een aparte inspiratiepagina waar de posters op verschillende manieren en in verschillende interieuren met elkaar worden gecombineerd. Via deze pagina kwam ik op het idee om niet één groot schilderij, maar meerdere kleinere platen boven mijn bank te hangen. Op de foto hierboven zie je een voor- en nafoto van mijn muur boven de bank. 

Wat een verschil hè? Het ziet er meteen een stuk gezelliger uit!Je hebt keuze uit tientallen posters in allerlei verschillende formaten. Ik heb ruim twee uur lang in de webshop rondgekeken en eigenlijk vond ik alle posters mooi. Het was dus nog een hele opgave om een keuze te maken! :-)

Uiteindelijk ben ik voor drie grote posters gegaan, die ieder 30 x 40cm groot zijn. Ik heb bewust voor zwart-wit platen gekozen zodat het meer een eenheid zou worden, maar ook als je meer van kleurrijke posters houdt, kun je flink shoppen bij Desenio.

De posters van Desenio vind ik heel betaalbaar: je hebt al een kleine poster voor €3 en de grote posters van 30 x 40cm variëren tussen de €11 en €15.

De lijsten vind ik echter wel aan de dure kant. Ik wilde mijn posters graag in een lijst aan de muur hangen, maar de witte lijsten van 30 x 40 cm kosten bijna €14. Dat vond ik toch wel erg duur, zeker omdat ik er drie wilde. Uiteindelijk heb ik bij de Action bijna identieke witte lijsten gevonden, maar dan voor €2,69 per stuk. Een stuk goedkoper dus en eigenlijk net zo mooi!Ik bestelde ook nog twee kleine posters (13 x 18cm) die ik met klemmetjes aan mijn wandrek boven mijn bureau heb gehangen. Deze kleine postertjes kosten maar €3! Ben je benieuwd hoe je zelf zo'n wandrek maakt? In deze blog laat ik je zien hoe je zelf zo'n wandrek maakt en hoe je hem kunt decoreren.

Zelf posters kopen bij Desenio? Krijg korting!


Wil je zelf posters online kopen bij Desenio? Dan heb ik een leuke verrassing voor je, want met de kortingscode thebudgetlife25 krijg je maar liefst 25% korting op je bestelling (lijsten uitgezonderd). Als je nog op zoek bent naar een last minute kerstcadeau voor een familielid of vriend of vriendin, hoef je dus niet verder te zoeken! :-)

De kortingscode is geldig t/m 22 december. 


5 opmerkingen:

 1. Ze hebben bij Desenio zo veel mooie items. Je muur ziet er super leuk uit nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige posters wauw! heel strak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! De prijzen vallen me inderdaad heel erg mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I LOVE Desenio, and love your gallery wall that you put together! I've recently put together a gallery wall too, also with similar affordable prints from Desenio :) xx Lotte (http://yespleaseblog.co/)

  BeantwoordenVerwijderen