Photo Diary #96 | Mislukte hutspot, kerstcadeautjes kopen in Arnhem en Mean Girls kijken


Afgelopen week werkte ik vier dagen op kantoor, maakte ik zelf hutspot (maar dat mislukte), had ik een dagje vrij, ging ik gezellig koffie drinken met vrienden, ging ik met Tim een dagje naar Arnhem om kerstcadeautjes te shoppen én had ik een gezellig vriendinnenavondje en gingen we Mean Girls kijken :-)


Voordat er weer een nieuwe werkweek staat te wachten, houd ik zondag een 'relaxavondje'. Ik sta extra lang onder de douche, smeer een maskertje op mijn gezicht van Kruidvat en kruip op de bank met een boek. Heerlijk! 


Het mega grote krijtbord dat ik heb gemaakt, wordt opgehangen in het restaurant van het hotel waar ik werk. Heel leuk om het eindresultaat te zien!


Op dinsdag besluit ik zelf hutspot te maken. Bij de Albert Heijn koop ik een kant-en-klaar pakket met gesneden wortels en uien. Helaas lukt het niet helemaal zoals ik in gedachten had en is het niet zo lekker. Ach ja, je kunt niet altijd een keukenprinses zijn hè?


Op woensdag lunch ik op mijn werk met een broodje gezond en pompoensoep. Pompoensoep is officieel mijn nieuwe lievelingssoep!


Wat ben ik toch blij dat ik een blog heb waar ik zo nu en dan receptjes op plaats. Als ik geen inspiratie heb voor het avondeten, hoef ik alleen maar door mijn geplaatste recepten heen te scrollen en binnen een paar minuten heb ik een lekker recept gevonden. Op donderdag maak ik een variatie op deze spinaziesalade met avocado, walnoten en spekjes. In plaats van spinazie ga ik voor normale sla en voeg ik nog wat mozzarella toe. Een hele geslaagde combinatie!


Van het PR-bureau van Miss Sporty en NYC ontvang ik deze twee doorzichtige kerstballen met daarin een hele mooie nagellak van NYC en een lipstick van Miss Sporty.


Op vrijdag ben ik vrij en ben ik thuis wat aan het rommelen. Ik zoek mijn make-up uit en maak weer wat pakketjes voor vriendinnen, omdat ik zelf niet alle make-up gebruik die ik ontvang van merken en PR-bureaus.


Voor de rest heb ik een ultiem relaxdagje: ik lig op de bank en kijk een paar afleveringen van mijn nieuwe guilty pleasure serie, My Crazy Ex-Girlfriend. Het is echt een hilarische, feel good serie, die je gewoon op Netflix kunt kijken. Binnen twee weken ben ik al bij het tweede seizoen!


Vrijdag spreek ik 's middags af met twee vriendinnen en een vriend. We gaan koffie drinken bij Koffie & Koffie in Ede. Ik maak deze foto een beetje te laat, als ik mijn koffie al voor de helft op op heb. De Café Latte Con Carmello zag er namelijk zo ontzettend lekker uit toen hij voor mijn neus op tafel werd gezet!


's Avonds heb ik een etentje van het werk van Tim. We gaan met al zijn collega's en aanhang eten bij Eethuis Touché in Leersum. Nu ik wat meer aan het sporten ben en een beetje op mijn eten probeer te letten, pas ik eindelijk mijn jurkje weer en daar ben ik heel blij mee! Het jasje is trouwens ook nieuw, die scoorde ik twee weken geleden in de sale bij C&A voor maar €19!


Gezellig met z'n allen aan tafel, het was heerlijk en erg gezellig!


Op zaterdagochtend slapen we eerst lekker uit en daarna rijden we met de auto richting Arnhem.


We parkeren de auto bij Kasteel Zypendael, wat een plaatje hè? We lopen een flink stuk door het Sonsbeekpark en gaan daarna het centrum van Arnhem in, op kerstcadeautjesjacht. We zijn in ieder geval niet de enige met dat idee, want het is megadruk in het centrum!Nadat we al onze cadeautjes binnen hebben, drinken we koffie en thee bij een leuk koffietentje aan de Korenmarkt. Even opwarmen voordat we nog een flinke wandeling moeten maken, terug naar de auto.
 

's Avonds komen Elsa en Alieke, twee vriendinnen van de middelbare school gezellig langs. We ploffen op de bank met onze sloffen aan en onder een dekentje kijken we de film Mean Girls. Heerlijk fout... en wat een jeugdsentiment!


Op zondag ga ik naar de kerk en daarna met mijn ouders naar mijn oma. Ook blijf ik bij mijn ouders eten en op zondag is het patatdag! Met een frikandel natuurlijk :-)

Deze week is mijn laatste werkweek bij het Van der Valk Hotel in Veenendaal. Het komt denk ik wel een beetje onverwachts, maar een aantal weken geleden heb ik ontslag genomen. Helaas paste de functie niet bij mij en was er te weinig werk voor het aantal uur dat ik wilde werken. Erg jammer natuurlijk, want je begint niet aan een nieuwe baan om vervolgens drie maanden later weer te stoppen! Gelukkig heb ik al wel een nieuwe baan gevonden, op 2 januari begin ik aan mijn nieuwe baan bij een marketingbureau in Veenendaal waar ik erg veel zin in heb. Maar eerst: vakantie vieren! Na deze week heb ik namelijk nog een week vrij en daar ga ik optimaal van genieten. Ik wens jullie een fijne week!

7 opmerkingen:

 1. Ah wat jammer Nicole dat je nieuwe baan niet zo uitgepakt heeft als gewenst. Mooi om te horen dat je al een nieuwe job in the pocket hebt. Hele fijne vakantie alvast en veel succes in het nieuwe jaar :D. En yay voor jurkjes weer passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke week! Wat fijn dat je je jurkje weer past en die avocado salade klinkt heerlijk. En wat een mooi plaatje, het kasteel bij Arnhem! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh een heerlijke frikandel haha! leuke foto's weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha de eerste keer hutspot maken was mij ook niet gelukt, maar boerenkool was daarentegen echt delicious voor de eerste keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je wat bent afgevallen! Hopelijk hebben de feestdagen dat niet weer ongedaan gemaakt ahaha en anders zijn een goede voornemens voor een reden!

  BeantwoordenVerwijderen