Mijn nieuwe OOZOO horloges via Brandfield - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Mijn nieuwe OOZOO horloges via BrandfieldAls je een aantal jaar geleden vroeg naar mijn sieradencollectie, dan was ik wel even bezig om die te laten zien. Ik had tientallen verschillende armbandjes, een rek vol met statementkettingen en een bak vol met oorbellen.

Tegenwoordig draag ik nog steeds graag sieraden, maar heb ik niet meer zoveel sieraden als vroeger. Ik heb inmiddels een aantal mooie en wat duurdere sieraden verzameld die ik dagelijks draag. Mijn Daniel Wellington horloge bijvoorbeeld, draag ik al een jaar lang elke dag. Ik vind het nog steeds een prachtig horloge, maar wilde nu toch weer eens iets anders proberen. Ik ging op zoek naar een wat stoerder en sportiever model en die heb ik gevonden! Kijk je mee naar mijn nieuwe horloges?De sieradenwebshop Brandfield kende ik al omdat ik regelmatig iets over deze webshop voorbij zien komen op andere blogs. Brandfield vind ik nou echt een goed voorbeeld van een merk dat succesvol samenwerkt met influencers. Toen ik werd benaderd voor een samenwerking, hoefde ik ook niet lang na te denken: natuurlijk wilde ik samenwerken met deze gave webshop!

In de webshop vind je veel verschillende sieradenmerken, van Buddha to Buddha ringen tot aan Pandora armbanden. Mijn favoriete merken uit de shop zijn Cluse, Kapten en Son en... OOZOO. Dat laatste merk heeft mij echt verrast met de hippe designs van de horloges en vooral de betaalbaarheid van het merk verraste mij in positieve zin. De horloges hebben echte leren bandjes, maar zijn een stuk goedkoper dan de horloges van bijvoorbeeld Daniel Wellington.

Ik heb twee horloges van OOZOO uitgezocht die ik vandaag aan je ga laten zien.OOOZOO Vintage Horloge Zwart (C7349) - €49,95

Ik wilde heel graag een horloge die wat stoerder en sportiever zou zijn dan mijn Daniel Wellington horloge, die ik toch een stuk klassieker en chiquer vind. Dit horloge van OOZOO voldeed precies aan mijn wensen! Het horloge heeft een mooi, zwart bandje en ook de wijzerplaat is in z'n geheel zwart.

Ik heb vrij brede polsen en wilde daarom ook een wat groter horloge. Dit horloge heeft bijvoorbeeld een doorsnede van 44mm. Ter vergelijking: mijn Daniel Wellington horloge heeft een doorsnede van 36mm. Best een verschil dus! Ik ben heel blij met dit gave horloge, dat ik nu telkens afwissel met mijn klassieke Daniel Wellington horloge.OOZOO Vintage horloge zwart/wit (C7759) - €49,95.

Dit is het horloge dat ik heb uitgezocht als cadeautje voor m'n zusje. Ze komt volgende week terug uit Frankrijk nadat ze daar een aantal maanden heeft stage gelopen en ze kon wel een leuke verrassing gebruiken, vond ik! Dit horloge is bijna een exacte kopie van mijn Daniel Wellington horloge. Het enige verschil? Deze is ruim €120 goedkoper! Waarschijnlijk zul je op de lange termijn wel verschil in kwaliteit gaan merken, maar als je bedenkt dat dit OOZOO horloge ook gewoon een leren bandje heeft, vind ik €49,95 echt geen geld voor zo'n mooi horloge!

Het horloge is ook verkrijgbaar in het goud en met andere kleuren bandjes. De wijzerplaat heeft een doorsnede van 40mm.


Ik ben heel blij met mijn nieuwe OOZOO horloge en mijn zusje zal ongetwijfeld ook heel blij zijn met die van haar! Als je op zoek bent naar hippe sieraden voor mannen of vrouwen, is Brandfield wat mij betreft echt een aanrader!


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

10 opmerkingen:

 1. Ik vind die zwarte ook het mooiste! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie en chique horloges. Heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh die zwarte is mooi! En wat hebben ze een heerlijk prijsje voor zo'n tof horloge, is toch net wat anders dan een Daniel Wellington, haha. Het is dat ik nu een paar maandjes een nieuw horloge heb, anders bestelde ik er zeker eentje. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel tof! Vooral die in het zwart vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind vooral het horloge met het witte klokje heel erg mooi. <3 Ik houd persoonlijk van iets klassiekere horloges. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ik vind die voor je zusje echt supermooi! En hij is gewoon hartstikke veel goedkoper dan Daniel Wellington. Dit ga ik onthouden! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw heel erg mooi! Ik vind de zwarte prachtig, maar de witte qua formaat weer net wat meer 'classy' ofzo! Heel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen