Photo Diary #95 | Een MacBook kopen, shoppen in Arnhem & dromen over een koophuis


Het is zondagmiddag als ik deze Photo Diary in elkaar zet. Ik heb net een heerlijke herfstwandeling gemaakt door het schattige dorpje Rhenen en ik zit nu achter mijn bureau met hele dikke sokken aan mijn voeten, een laptop voor mijn neus en een heerlijke geurkaars die brandt op mijn bureau. De ideale manier om een zondagmiddag door te brengen en nog even terug te blikken op de week net voordat er weer een nieuwe werkweek begint.

Afgelopen week werkte ik vijf dagen, ging ik op donderdag shoppen in Arnhem, kocht ik mijn allereerste eigen MacBook en heb ik veel gezellige avondjes gehad met vrienden en vriendinnen. Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Op mijn werk heb ik deze week weinig foto's gemaakt. Waar ik natuurlijk wel een foto van heb gemaakt: de mooie kerstbomen die deze week in het hotel zijn gezet. Ik denk dat er verspreid door het hotel meer dan twintig kerstbomen staan. Als je dan nóg niet in de kerststemming komt, dan weet ik het ook niet meer.


Werken in een hotel is erg slecht voor de lijn kan ik je vertellen. Zeker als je bedenkt dat deze frikandel speciaal niet eens mijn lunch was, maar 'gewoon' een tussendoortje. Maar lekker is het wel!


Wat veel mooie luchten waren er te zien afgelopen week! Instagram stond vol met de mooiste rode luchtfoto's. Dit is het uitzicht vanaf mijn kantoor in het hotel. Zo mooi!


Op donderdag ben ik 's middags bezig met foto's maken van de hotelkamers voor een item in een magazine. Leuk om te doen!


Ik neem een paar uurtjes eerder vrij - ik heb toch nog genoeg overuren staan - en ga met de trein naar Arnhem! Ik heb al weken ontzettend veel zin om te shoppen en nu moet dat er toch maar eens van komen. Bovendien is het de laatste dag dat ik gebruik kan maken van mijn Dalurenabonnement, waarbij je 40% korting krijgt als je reist in de daluren.


Jaaa, Primark! Ik kan me echt niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik bij de Primark ben geweest, dat kan zomaar meer dan een jaar geleden zijn. De laatste paar weken zag ik zoveel leuke Primark shoplogs op YouTube voorbij komen... ik kreeg spontaan zin om ook los te gaan bij de Primark!

Uiteindelijk valt het toch tegen en koop ik niet zoveel: panty's (de panty's van de Primark zijn echt de beste!), handschoenen en een trui voor €3!


Bij de Perry Sport pas ik wel meer dan twintig verschillende sportbroeken en -shirts. Niets past. De grap is dat ik uiteindelijk bij de New Yorker (!) een hele fijne sportlegging vind voor maar €14,95. Als ik 's avonds thuis kom van het shoppen, besluit ik mijn nieuwe sportoutfit meteen uit te testen in de sportschool. Voor mij is het toch wel een motivatie om naar de sportschool te gaan als ik in ieder geval leuke en fijne kleding heb! :-)

 Op deze foto zie je trouwens ook de trui die ik voor €3 kocht bij de Primark. Het is dat hij maar €3 kostte en zo lekker zit, want ik vind hem eigenlijk veel te lelijk, haha!


Na een werkdag op vrijdag is het eindelijk weekend! En dat luid ik direct goed in met Céline, een vriendin die ik al sinds de tweede klas van de middelbare school ken. We koken en eten samen (kip piri piri) en kletsen daarna nog gezellig bij. Een heel leuk avondje!


Als Céline weer naar huis gaat, kijk ik nog even de aflevering van Witteman Ontdekt terug. In dit programma gaat Paul Witteman op zoek naar mogelijkheden om gelukkig te zijn of te worden. In deze aflevering wordt het onderwerp 'Religie' behandeld en is er een item gemaakt over mijn kerk! Ik vond het een hele gave uitzending waar heel respectvol om wordt gegaan met het geloof. Mooi om te zien wat geloof voor mensen - ook voor mij! - kan betekenen en je gelukkig(er) kan maken.

De aflevering kun je hier terugkijken.


Op zaterdag heb ik een Chill dagje. Eigenlijk hoef ik niks: ik slaap lekker uit, kijk mijn nieuwe favoriete (en hele foute) serie My Crazy Ex Girlgriend en spreek 's middags af met twee vriendinnen. We gaan koffie drinken bij Effe Anders in Ede: een heel leuk koffiezaakje waar je - zoals je ook op de foto kunt zien - hele leuke cadeautjes kunt kopen.


Daarna blijven Marianne en Jeanne (ook twee vriendinnen van de middelbare school) bij mij eten! Dit keer maken we lasagne en - geloof het of niet - ik heb nog nooit eerder lasagne gemaakt! Gelukkig is het super makkelijk en heel erg lekker.


Na het eten zet ik Jeanne af op het station en rijd ik door naar Zetten. Samen met Tim gaan we naar vrienden in Dodewaard waar we een potje Kolonisten spelen. Tim wint natuurlijk weer.


Op zondagochtend rijd ik samen met Tim uit de kerk naar Rhenen. We zijn de laatste tijd stiekem een beetje aan het rondkijken waar we samen zouden willen gaan wonen. Het blijft vooral bij dromen, maar het is wel leuk om alvast een beetje te kijken wat leuke woonplaatsen en wijken zijn. Ik denk dat we er al aardig uit zijn dat het in ieder geval Rhenen gaat worden, wat een super leuk authentiek dorpje is dat! En dichtbij ons werk en onze familie. Nu nog even sparen :-)
  

Tim poseert nog even bij deze toffe stadsmuur met zijn nieuwe jas en schoenen die ik beide super leuk vindt! Wat een knappe vriend heb ik toch :-)


's Middags ben ik blogjes voor de komende week aan het typen. Dat doe ik aan mijn superopgeruimde bureau op mijn nieuwe MacBook! Ik wil al twee jaar lang een MacBook maar heb het geluk dat ik zowel bij mijn vorige als huidige werkgever een laptop van de zaak heb gekregen die ik ook thuis mag gebruiken. Maar ik merk toch wel dat ik het fijn vind om een laptop voor mezelf te hebben, zeker omdat ik die natuurlijk veel gebruik voor mijn blog. Er was afgelopen week een goede aanbieding bij de MediaMarkt waardoor ik eigenlijk niet langer meer kon wachten: de MacBook Air ging met mij mee naar huis! Ik ben er super blij mee en het is toch wel bijzonder om na zo lang wachten ein-de-lijk een eigen MacBook in huis te hebben!

Deze week staat weer in het teken van werk. Gelukkig is er nog genoeg tijd voor leuke dingen: Tim heeft met zijn werk een kerstdiner en ik mag ook mee en we gaan aankomend weekend alvast kerstinkopen doen. Ik wens jullie allemaal een fijne week!

9 opmerkingen:

 1. Leuk weekje! Heel veel succes met het vinden van een huisje, is toch een grote stap weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een heerlijk weekje! Zo fijn om een middagje te shoppen! Ik vind de trui eigenlijk wel heel leuk :) Succes met sparen! In ieder geval een heerlijk vooruitzicht om in zo'n leuk dorpje (en dichtbij het dierenpark!) te wonen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. primark is voor mij ook alweer ruim een half jaar geleden :O moet er hoog nodig weer eens naar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je had zeker een toffe outfit aan! en wauw wat een knusse foto's allemaal! jij bent ook echt van de bordspellen he? super leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik houd wel van spelletjes ja! En niet alleen bordspellen hoor, ook kaartspellen vind ik leuk. Je moet toch wat als je niet zo van TV kijken houdt ;-)

   Verwijderen
 5. Leuk weekje! Ik ben ook al een poos niet meer naar de Primark gegaan, misschien als ik in UK ben dat ik weer ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's. Je hebt een fijne week gehad. Ik ben pas nog naar de Primark geweest, maar gek genoeg heb ik niks gekocht terwijl ik er altijd met een tas vol naar buiten kom

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jim en ik gaan, als de planning zo blijft, morgen kerst inkopen. Ik vind dat super gezellig en kijk er nu al naar uit! :) Voor jullie ook alvast veel shop plezier! En wauw, die MacBook Air! Blijft toch een super mooi ding hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo fijn dat je eindelijk een Macbook gekocht hebt, ik kan ook echt niet meer zonder de mijne!

  BeantwoordenVerwijderen