5 dingen die ik wil doen in november - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

5 dingen die ik wil doen in november


Ik weet het, het is een cliché, dus ik zal het snel zeggen: wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer november en voordat we het weten staan de kerstdagen alweer voor de deur (zin in!) Maar voordat we in de kerstsferen komen, is daar eerst nog de maand november. Een beetje zo'n tussenmaand waarin niet veel spannende dingen gebeuren. Toch wil ik van november het beste maken en deel ik in dit artikel vijf dingen die ik wil doen in november!

1. Twee keer per week naar de sportschool

Misschien kun je het schokkende bericht van twee maanden geleden nog herinneren: ik ging sporten. Ja, je leest het goed: de meest niet-sportieve persoon op aarde had zich ingeschreven bij de sportschool. Ik begon heel fanatiek met twee of zelfs drie keer per week (volgens mij heb ik dat alleen in de eerste week gedaan) maar daarna zwakte het al snel af na één keer per week of zelfs nul keer per week. En dat is niet de bedoeling! Ik ben het afgelopen jaar echt een paar kilo's aangekomen en ook mijn conditie is niet meer wat het ooit was. Kortom: ik moet meer gaan bewegen en mijn goede voornemen is dus om in november elke week twee keer per week naar de sportschool te gaan. 

2. Een taart bakken

Oké, een beetje in strijd met punt één, maar af en toe moet je jezelf ook belonen toch? :-) De herfst is voor mij de perfecte periode om los te gaan in de keuken en taarten te bakken. Ik ben geen held in bakken (meestal is de keuken na mijn bakkunsten een heus slagveld), maar toch vind ik het leuk om zo nu en dan iets te bakken. Zeker na het lezen van dit artikel op de blog van Shifra ben ik helemaal geïnspireerd om één van deze recepten uit te proberen. Ik denk dat ik voor de gekruide appelcake met walnoten ga, die lijkt me zo lekker! Als hij goed gelukt is, zal ik het eindresultaat uiteraard delen op mijn blog.

3. Handlettering / kaligrafie oefenen

De foto bij dit artikel verklapt het ook al een beetje: ik wil meer met handlettering doen. Ik ben al een aantal maanden bezig om mezelf moderne kaligrafie aan te leren en ik vind het zo leuk om te doen! Wat ik ook zo leuk vind, is dat steeds meer meiden in mijn omgeving ook beginnen met moderne kaligrafie en Instagram vol staat met de mooiste creaties. Op mijn werk heb ik een aantal krijtborden voorzien van een mooie tekst en kaligraferen met een krijtstift is weer van een heel ander niveau dan met een gewone pen. Ook leuk om eens zoiets anders te proberen! 

4. Plannen maken voor de vakantie volgend jaar

Het afgelopen jaar had ik continu een reisje op de planning staan. En ik kan je vertellen: het is best wel lekker om zoiets te hebben om naar uit te kijken! Al met al ben ik vijf keer in het buitenland geweest, wat wel erg overdreven was, maar wel heel erg leuk. Nu ik de komende twaalf maanden nog helemaal niets gepland heb wat betreft vakantie, mis ik iets leuks om naar uit te kijken! Kortom: ik wil alvast plannen gaan maken. Niets concreets, maar vast een beetje dromen. Ik wil samen met Tim naar Slovenië rijden om daar te kamperen en onderweg willen we een aantal citytripjes doen in Duitsland, Oostenrijk en eventueel Italië. Nu al zin in!

5. Dingen eindelijk eens af maken

Dit klinkt misschien een beetje cryptisch, maar het gaat erom dat ik de afgelopen paar weken zoveel dingen laat liggen. De was in de wasmand die me dagen staat aan te staren, kleding die ik terug moet brengen (maar vervolgens doe ik het niet en ben ik te laat met terugbrengen) of het schoonmaken van de keuken... in november ga ik dingen eindelijk eens af maken en ook snel, zodat ik niet continu alles laat liggen. Zo, m'n moeder zal trots op me zijn :-)

Wat ga jij doen in november? 


Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je kaligrafie gaat oefenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Plannen voor vakantie volgend jaar is echt super inderdaad! en een taart maken heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een taart maken moet ik ook echt weer eens gaan doen, dat is al zo lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen! Ik wil ook eindelijk een keer iets bakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je trotste moeder4.11.16

  Goed bezig Nicole! (Punt 5).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb vandaag ook kalligrafie pennetjes in de Xenos gekocht en ik wil er ook graag mee aan de slag gaan! Ik ben benieuwd... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook graag een vakantie plannen. Echt aan toe!;)

  BeantwoordenVerwijderen