Photo Diary #92 | Cocktailparty, lekkere lunches en de eerste oliebol van het jaar! - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #92 | Cocktailparty, lekkere lunches en de eerste oliebol van het jaar!De laatste paar weken komt de Photo Diary elke keer een dagje 'te laat' online. Maandenlang plaatste ik mijn Photo Diaries op zondag, maar ik merk dat ik het eigenlijk veel fijner vind om ze op maandag online te zetten. Zo heb ik zondagavond nog de tijd om mijn Photo Diary in elkaar te zetten en stiekem is dat een veel fijnere avond om te bloggen dan de zaterdagavond. Dus bij deze: maandag wordt mijn vaste 'Photo Diary dag'.

Afgelopen week was een beetje dubbel. Ik heb een heel gezellig weekend gehad waar ik al de hele week naar uitkeek. Ik ging uit eten met mijn ouders, had een leuk dagje met Tim gepland, een cocktailparty met vriendinnen en ook één van mijn studievrienden kwam langs. Op woensdagmorgen kreeg ik echter heftig nieuws. Ik wil er liever niet te diep op in gaan, want ook al ben ik blogger, dat wil niet zeggen dat ik verplicht ben mijn hele privéleven online te gooien. Ik kies er dan nu ook bewust voor om dit niet verder uit te diepen. Het heftige nieuws heeft in ieder geval een grote impact op mij gehad en zorgde er ook voor dat ik de me de hele week verdrietig voelde.

Ondanks dat, heb ik er het beste van proberen te maken en alsnog genoten van de fijne momenten met familie en vrienden om me heen. Kijk je mee naar mijn week?


Een nieuwe bos bloemen op tafel! Ik ben nog steeds zo blij met mijn mintgroene vaas die ik ooit in de kringloop scoorde voor €0,80. De bloemen staan inmiddels al ruim een week op tafel en ze zijn nog steeds mooi, dat was een goede aankoop!


Op zondagochtend gaan we naar de kerk en daarna komt Tim bij mij lunchen. Op zondag maken we vaak een uitgebreide lunch en ook dit keer staat de tafel vol met lekkers: gebakken eitjes, broodjes en verschillende soorten beleg.


Het is de hele dag een beetje regenachtig en Tim en ik doen de hele dag niets. We chillen op de bank en kijken 's middags de film 'Oorlogsgeheimen', een Nederlandse film over twee jongetjes in de oorlog.


's Avonds ben ik zo gaar en heb ik echt behoefte aan frisse lucht. Ik trek mijn dikke winterjas aan en loop buiten nog even een rondje. Maar het is zó koud en dan begint het ook nog te regenen... kortom: ik ben snel weer binnen.


Op maandagavond ga ik weer naar de sportschool voor een lesje X-CO. In mijn vorige blog vertelde ik dat één van mijn doelen voor november is, dat ik in ieder geval twee keer per week naar de sportschool wilde gaan. Tot zover gaat het helaas nog niet zo goed met mijn goede voornemen...


Lunch op werk: kaas-ui tosti en een kom pompoensoep!


Op dinsdagavond komt Tim eten. We eten aardappeltjes met broccoli en super lekkere kip uit de oven!


's Avonds kijken we de eerste aflevering van de Nederlandse serie Hunted. Het is een spel waarbij de deelnemers 21 dagen lang uit handen moeten blijven van de zogenaamde hunters. De hunters zijn in het dagelijks leven rechercheurs en zijn uitgerust met allerlei apparatuur waarmee ze de 'voortvluchtigen' kunnen vinden. Het is echt een hele toffe serie, je ontdekt zo wel hoe moeilijk het is om uit handen van de politie te blijven.


Ik heb eindelijk de muur boven mijn bank een beetje opgevrolijkt! Al deze kaarten en foto's hingen voorheen boven mijn bureau, maar die heb ik dus nu verplaatst naar de muur boven mijn bank. Oh, voor de oplettenden onder ons: er zit een foutje in de quote die ik met mijn kalligrafiepennen op papier heb gezet. Wie kan de fout vinden? :-)


Dit is mijn favoriete gerechtje van de lunchmenukaart bij Van der Valk: Oosterse kip met naanbrood en salade. Echt mega lekker!


Op vrijdag werk ik aan de salesbrochure voor 2017 voor Van der Valk Hotel Veenendaal. Ik maak de lay-out, schrijf alle teksten en regel alle interviews en fotografie. Een leuke klus om mee bezig te zijn!


Oeps, ik ben weer lekker bezig geweest. Terwijl ik de trap op loop met een bord eten in mijn hand om boven met collega's te lunchen, struikel ik over één van de traptreden en val ik keihard op mijn knie. Het gevolg? Een geschaafde knie die inmiddels al lekker blauw is geworden.


Op vrijdagavond ga ik uit eten met mijn ouders, oma's en Tim ter ere van de 26e trouwdag van mijn ouders. We gaan uit eten bij De Kromme Hoek in Scherpenzeel, een schattig klein eetcafeetje in het centrum.


Mijn hoofdgerecht: schnitzel met groenten en spekjes. De meest standaard keuze in een restaurant, maar zooo lekker!


Na het hoofdgerecht zit ik bomvol, maar gelukkig heb ik een tweede maag voor toetjes. En omdat zowel mijn moeder als ik niet kunnen kiezen tussen alle lekkere desserts op de menukaart, besluiten we voor de proeverij te gaan: een bord vol met kleine desserts. Zo hebben we van alles wat en het is super lekker!


Normaal moet Tim op zaterdag altijd studeren voor zijn deeltijdstudie, maar nu zitten zijn tentamens erop en heeft hij een dagje vrij. Daar maken we optimaal gebruik van! We gaan naar de woonboulevard in Veenendaal. Ik ben op zoek naar twee stoelen voor bij mijn eettafel en Tim wil een nieuwe topper voor op zijn bed kopen.


Als we boodschappen gaan doen, lopen we langs de oliebollenkraam. Ik wil er zoooo graag één en ook al doe ik 'soort van aan de lijn', Tim is zo lief om een oliebol voor mij te kopen. De eerste oliebol van het jaar, altijd lekker!


We zijn goed geslaagd bij de woonboulevard! Bij de Leen Bakker vind ik twee van deze mooie stoeltjes voor in mijn kamer. En nog een leuke verrassing bij de kassa, want ze kosten niet €40, maar €30 per stuk. Ook Tim vindt een fijne topper voor op zijn bed (die ook goedkoper blijkt te zijn als we gaan afrekenen!).


's Avonds is het weer tijd voor een... cocktailparty! Een maandje of twee geleden had ik ook een cocktailparty met vriendinnen en omdat we nog zoveel overhadden, hebben we destijds direct een nieuwe avond ingepland. Iedereen neemt hapjes mee en we maken vier verschillende soorten cocktails.


Het is zoals altijd weer heel gezellig! Ook de cocktails smaken goed, we proberen een nieuwe cocktail, namelijk de 'Flirtini'; een cocktail met wodka, ananassap, limoen en ijsblokjes. Heel lekker!


Op zondagmiddag komt Justin, een vriend van mijn studie nog langs. Het is een regenachtige dag, dus ik heb de hele middag gezellig kaarsjes aan staan en we kletsen gezellig bij met wijn én gevulde speculaas.

Zoals ik al zei in de intro; deze week was een beetje dubbel. Ook komende week zal nog wel even heftig worden, maar ik hoop dat ik me snel weer beter zal voelen. Dit weekend zat gelukkig vol met leuke dingen, waardoor ik veel afleiding heb gehad en niet de hele tijd hoefde te denken aan de heftige gebeurtenis. Volgend weekend staat er nog vrij weinig op de planning, maar mij kennende heb ik mijn weekend voor woensdag alweer helemaal volgepland. Ik wens jullie een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

6 opmerkingen:

 1. Dikke knuffel voor jou, ik hoop dat je je snel beter voelt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg, dat hele bord met toetjes: zoooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je vaas bloemen staat echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je diary weer te zien! Vervelend dat je je niet helemaal goed voelde.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk om weer te zien en wat een leuke selfie van jullie! oh FOOD! zo verkeerd om te bekijken op dit tijdstip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het woord 'thing' ontbreekt volgens mij op je kalligrafie quote haha! Verder is die heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen