Sieraden en accessoires van Yehwang - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Sieraden en accessoires van YehwangSieraden en accessoires: ik kan er niet genoeg van krijgen. Vroeger had ik bakken vol met statementkettingen, ringen en armbandjes. Ook al is mijn sieradencollectie de afgelopen jaar flink geslonken en draag ik nu dagelijks bijna dezelfde sieraden, nog steeds gaat mijn hart sneller kloppen van mooie sieraden. Toen ik werd benaderd door de sieraden groothandel Yehwang voor een samenwerking, ging ik dan ook vol enthousiasme rond kijken in de webshop. Ik ontdekte al snel dat de sieraden die Yehwang in haar online shop verkoopt, helemaal mijn smaak waren.

Ik mocht een aantal leuke sieraden en accessoires uitzoeken die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Kijk je mee?


Ik noemde het al even in de intro van mijn artikel: Yehwang is een sieraden groothandel (die toevallig gevestigd is in Ede, mijn hometown). Je kunt alleen direct bij Yehwang bestellen met zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld als je zelf een sieradenwebshop hebt. Ik denk dat er onder mijn lezeressen ongetwijfeld wat ambitieuze meiden zijn die zelf een webshop hebben of er over denken om een webshop te starten. Dan zou ik dus zeker eens rondkijken bij Yehwang!

En ook als je zelf geen webshop hebt, kun je toch de sieraden van Yehwang kopen. De groothandel heeft namelijk diverse dealers die de sieraden van Yehwang verkopen. Bekijk hier of er misschien zo'n dealer bij jou in de buurt zit. Yehwang levert ook sieraden aan grote ketens zoals Costes en The Sting, dus wie weet zie je daar ook wel één van de items voorbij komen die ik je vandaag laat zien in dit artikel!


Als ik samenwerk met een merk of webshop, kies ik vaak items uit die ik normaal niet zo snel zou kiezen. Het is de ultieme kans om eens iets anders dan anders te proberen en deze clutch is daarvan het perfecte voorbeeld. Het is zeker geen standaard clutch die je meeneemt als je een dagje gaat shoppen, maar voor een feestje of een avondje uit is hij perfect.

Het tasje doet me denken aan mijn studietijd in Istanbul, waar je ook veel van zulk soort tassen en portemonnees kon kopen met opvallende printjes en kleuren. De achterkant van de clutch is van zwart (nep)suede, net als het hengsel wat je nog aan de clutch kunt doen, zodat je hem ook over je schouder kunt dragen. Ideaal, want ik zal vast niet de enige zijn die het heel onhandig vindt om de hele avond met een clutch in je hand te staan! :-)


Ondanks dat het tasje op het eerste oog klein leek, past er verbazingwekkend veel in de clutch. Alles wat je nodig hebt voor een avondje uit past erin; mijn telefoon, sleutels, parfum, een lipstick en zelfs mijn mega portemonnee paste er nog bij!Als je mij een beetje kent, weet je dat turquoise mijn lievelingskleur is. Niet alleen bevat mijn interieur heel veel turquoise en mintgroene items, ook heb ik een aantal sieraden in mijn lievelingskleur. Zo heb ik een paar prachtige zilveren oorbellen met een klein turquoise steentje en had ik ook ooit een ring met een turquoise steen (totdat ik die kwijt raakte...) De laatste tijd draag ik graag verschillende ringen om mijn vingers, ik vind het tof om daar mee te experimenteren en verschillende ringen met elkaar te combineren.

Deze zilveren ring met grote turquoise steen is in ieder geval lekker opvallend! De ring heeft is nikkelvrij, dus ik ben benieuwd hoe lang deze ring mooi blijft.Je kunt nooit genoeg ringen hebben, toch? :-) Zo kan ik elke dag een beetje afwisselen met de ringen die ik draag. Deze ring trok meteen mijn aandacht omdat hij zo mooi dun is en een mooi steentje heeft. En zwart kun je natuurlijk overal mee combineren, ideaal!En tot slot: nog zo'n sieraad wat ik normaal niet zo snel zou kopen (maar daarom des te leuker is om nu een keer uit te proberen!): deze wikkelarmband. Je vindt deze armband in de webshop in heel veel verschillende kleuren, materialen en met verschillende steentjes, maar ik ben voor 'veilig' gegaan: een wikkelarmband in de kleuren zwart en grijs.


Ik zit altijd enorm te prutsen voordat ik zelf een armband om mijn pols heb. Die irritante sluitingen die maar net (of net niet) passen... het duurt altijd eeuwen voordat ik een armbandje om heb. De sluiting van deze wikkelarmband vind ik super fijn: die is namelijk magnetisch! Het is daarom super makkelijk om zelf de sluiting van je armband dicht te maken. Geen frustraties meer dus, als je 's ochtends je sieraden om wilt doen! :-)


Ik ben heel blij met mijn nieuwe sieraden en accessoires van Yehwang. De twee ringen heb ik de afgelopen dagen elke dag om gehad. Nu moet ik nog een goede gelegenheid vinden om het tasje te gebruiken. Gelukkig komen de kerstdagen er aan, dus wie weet matcht de clutch dan goed bij mijn outfit!

Ik vind het altijd leuk om mijn artikel af te sluiten met een vraag, dus bij deze:

Als je de rest van je leven nog maar één soort sieraad mocht dragen, welk sieraad zou dat dan zijn?

Ik zou kiezen voor mijn MelanO-ring die ik van mijn ouders heb gekregen toen ik afstudeerde. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

8 opmerkingen:

 1. Die clutch is super mooi! Als ik nog maar één sieraad zou mogen dragen zou ik gaan voor kleine pareloorbelletjes of mijn ring met een steen erop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat een mooi tasje! en die ringetjes zijn ook mooi! 1 sieraad, pff wat moeilijk... mijn trouwring dan maar haha, gezien de waarde! Anders had ik oorbellen gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Oh en als ik nog maar een sieraad zou mogen dragen zou ik gaan voor een ketting. :)

   Verwijderen
 4. Ik vind die ringen wel heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ringen zijn heel mooi, vooral die met de donkere steen! Als ik nog maar één soort sieraad zou dragen, zouden dan oorbellen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi tasje! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke ring ! Zijn deze nog ergens te koop (ook in andere kleuren)

  BeantwoordenVerwijderen