Photo Diary #91 | Kringloop, pompoensoep maken en herfstwandeling - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Photo Diary #91 | Kringloop, pompoensoep maken en herfstwandelingMijn Instagram-feed straalt één en al herfst uit. Ik geniet dan ook intens van alle mooie herfsttaferelen, pompoensoepjes en boswandelingen. Afgelopen week werkte ik vijf dagen op kantoor, genoot ik van heel veel lekkere lunches bij Van der Valk, bracht ik weer eens een bezoekje aan de kringloop waar ik een typemachine scoorde voor €1 (!) en maakte ik op zondag samen met Tim een heerlijke boswandeling.

Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!


Hmmm, lekkere lunch op dinsdag: broodjes, salade en beleg van het buffet. Werken in een hotel is niet vervelend, kan ik je vertellen! :-)


Normaal moet Tim op dinsdagavond altijd naar school, maar aangezien zijn tentamens eraan komen, is hij nu een paar weken vrij om te studeren. We kijken samen The Voice of Holland terug, wat ik volgens mij al sinds seizoen één volg. Ik moet wel zeggen dat ik vooral de Blind Auditions leuk vind en daarna eigenlijk afhaak.


Nog meer krijtbordjes gemaakt voor het in het hotel! Boven bij de zalen hebben we een 'healthy snackbar' met allerlei soorten tomaatjes, komkommers en fruit. Ik heb op Pinterest wat inspiratie opgezocht en op basis daarvan deze bordjes gemaakt. Ik ben de laatste tijd trouwens weer een stuk actiever op Pinterest, dus als je het leuk vind om me te volgen, dan kan dat hier.


Die lekkere lunches bij Van der Valk houden niet op, dit is mijn lunch op woensdagmiddag: een broodje carpaccio met truffelmayonaise, hmmm!


Work, work, work... Sinds dag één dat ik full time op kantoor werk, heb ik een bril die ik alleen draag als ik op mijn laptop werk. Als ik een dag geen bril draag - en ik wel veel op mijn laptop werk - dan heb ik aan het einde van de dag standaard hoofdpijn.


Op woensdag is Tim normaal bij mij, maar aangezien hij naar de wedstrijd van Feyenoord is, heb ik een avondje voor mezelf. Dat betekent dat ik ein-de-lijk weer een keer naar de kringloopwinkel kan (die alleen op woensdagavond en zaterdag geopend is), want Tim hoef ik daar niet meer naar mee te slepen ;-)
Het is echt maanden geleden dat ik voor het laatst in de kringloop was, maar ik doe weer een hele toffe tweedehands ontdekking: deze typemachine van het merk Brother voor maar €1! En hij doet het ook nog!


Ik ben nog steeds super blij met mijn werkplekje. Sinds ik mijn zelfgemaakte wandrek op heb gehangen, is mijn bureau voor mijn idee helemaal 'af'.


Op donderdag probeer ik weer een nieuw receptje uit: een wrap met gyros met paprika, coleslaw en knoflooksaus. En het is een goed uitprobeersel, zeker voor herhaling vatbaar!


Op vrijdag hoef ik pas om 11 uur te beginnen op mijn werk, omdat ik die avond tot laat door moet werken. 's Avonds geef ik namelijk een rondleiding aan 100 man die twee jaar geleden mee heeft geholpen met het bouwen van ons hotel. Super leuk om te doen!


Ook al heb ik totaal geen zin en moet ik mezelf letterlijk uit bed slepen: op zaterdagochtend sta ik braaf om 10 uur in de sportschool voor een lesje X-CO. Ook al kost het me zoveel moeite om naar de sportschool te gaan, als ik eenmaal klaar ben, ben ik altijd blij dat ik ben gegaan.

De rest van de dag maak ik geen foto's, terwijl ik nog van alles doe. Ik ga naar het centrum van Veenendaal om daar wat kleding te shoppen en andere dingetjes te kopen. Het is heerlijk weer, dus het is heel fijn om lekker buiten te zijn. 's Avonds eet Tim bij mij en gaan we naar het huis van mijn ouders, die hun verjaardag vieren voor familie.


Op zondagochtend worden we fris en fruitig wakker: heerlijk zo'n extra uurtje slaap. Mij hoor je niet klagen :-) We gaan 's ochtends naar de kerk en rijden daarna met de auto naar Kwintelooijen, een mooi natuurgebied bij Veenendaal. Daar hebben we heerlijk door het bos gewandeld en genoten van alle mooie herfsttaferelen.

En we zijn niet de enige met dat idee, want het is erg druk in het bos. Ook heel veel mensen die aan het hardlopen of mountainbiken zijn. Met dit weertje kriebelt het soms toch om een racefiets aan te schaffen, zeker omdat Tim er ook één heeft en het lijkt me stiekem wel heel tof om samen door de natuur te crossen.


We lopen de Utrechtse Heuvelrug op naar boven, waar we een prachtig uitzicht hebben en lekker genieten van het zonnetje.


Daarna lunchen we bij Tim thuis en Tim's moeder heeft een cadeautje voor me: deze nep-palmboom. Zijn moeder is bloemist en ik stuur haar altijd berichtjes als ik weer eens een plant heb die dood is gegaan. Nu dacht ze: laat ik Nicole een plant geven die nooit dood kan gaan. Ik vind hem super cool en hij heeft een mooi plekje gekregen in mijn vensterbank.

Dat was mijn weekje weer! Deze week werk ik vier dagen bij Van der Valk en ben ik op woensdag lekker een dagje vrij. Op donderdagavond ga ik met een groep vrienden schaatsen en aangezien ik een ramp ben op schaatsen, ben ik heel benieuwd hoe dat zal aflopen :-) Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

2 opmerkingen:

  1. die nep plant is wel handig XD kan ik hier ook wel gebruiken haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat fantastisch dat je in dat hotel de hele tijd al dat prachtige eten mag eten. Dan is je baan toch wel compleet haha. Die pompoensoep ziet er goed uit, wil ik deze week eigenlijk ook maken :)

    BeantwoordenVerwijderen