Sale shoplog: The Sting - The Budget Life | Blog over geld besparen, verdienen & investeren

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Sale shoplog: The Sting



De sale is in volle gang en als rasechte koopjesjager (lees: Nicole), mag je die natuurlijk niet overslaan! Nu het de afgelopen dagen steeds zo warm is geweest, besefte ik me dat ik 1) te weinig zomerse kleding had en 2) te weinig nette zomerse kleding. Naar mijn werk kan ik moeilijk in een kort, afgeraffeld spijkerbroekje komen, maar met deze temperaturen weet ik soms echt niet meer wat ik aan moet trekken.
Kortom: er moest hoognodig geshopt worden! Gisterenmiddag ging ik al naar Veenendaal in de hoop daar met tassen vol thuis te komen, maar helaas slaagde ik daar helemaal niet. Eén bezoekje aan The Sting in Ede maakte een hoop goed, want ik heb maar liefst vijf hele toffe kledingstukken uit de sale gescoord! Benieuwd welke? Lees dan snel verder!



Als eerste dit ge-wel-di-ge bomberjack. Ik ben dol op jasjes en mijn kledingkast puilt uit van de jasjes, blazers en vesten. Oké, dit bomberjack had ik dan ook helemaal niet nodig, maar ik vond hem zó tof! Bovendien was hij enorm afgeprijsd: van €70 naar €15. Ja, dit jasje is helemaal mijn ding en ik kon hem echt niet laten liggen!



Ook aan basic T-shirtjes ontbrak het in mijn kast. Een tijdje terug kocht ik een super leuk blauw/wit broekje van de H&M die ik aan heb op deze Instagram-foto. Ik had maar één topje die daar mooi bij stond, dus wilde ik graag nog een top of T-shirt die ik met dit broekje kan combineren.
Ik vond dit donkerblauwe T-shirt heel erg leuk: lekker simpel en een heerlijk stofje! Wat ik ook altijd mooi vind bij T-shirtjes, zijn omgeslagen mouwtjes.

Dit T-shirtje was afgeprijsd naar €15.



En nóg een fijn basic T-shirtje die je eigenlijk met alles kunt combineren. Ik vond het lettertype van de opdruk heel erg tof. Dit T-shirtje was ook afgeprijsd naar €15.



Ik ben dol op jumpsuits! Het is lekker makkelijk, omdat je 's ochtends maar één kledingstuk uit de kast hoeft te trekken. Als je naar het toilet moet, is het een stuk minder makkelijk, maar dat terzijde :-)
Bovendien vind ik jumpsuits altijd mooi bij mijn figuur passen, omdat ze je taille benadrukken. Ook lijken mijn benen op de één of andere manier slanker in een jumpsuit, altijd mooi meegenomen!

Deze jumpsuit vind ik nog eens éxtra leuk, door de gekleurde opdruk aan de onderkant. Deze was ook afgeprijsd naar €15.


Op mijn weg naar de paskamer van The Sting, kwam ik deze maxi dress tegen. Ik heb één maxi skirt die ik heel comfortabel vind en bovendien is het ook een net kledingstuk. Helaas was deze jurk niet meer in mijn maat, maar ik nam de S toch maar mee naar de paskamer. En je raadt het al: die zat perfect! De jurk is bovenaan wat strakker en loopt dan iets losser uit, waardoor hij rondom je buik niet heel strak zit.

En het beste van alles? Deze jurk kostte maar €9,95! Over een paar weken ga ik op vakantie naar Rhodos, dus ik kan niet wachten om deze 's avonds te dragen met een paar leuke sandaaltjes eronder en een riempje om mijn middel.

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn sale aankoopjes te zien! Heb jij al wat gescoord in de sale? 

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

7 opmerkingen:

  1. Ik heb ook altijd wel bij The Sting kunnen slagen. Dat bomberjackje vind ik ook heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe dingen heb je gescoord! Ik vind die playsuit echt super leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items allemaal zeg! Dat jasje heb je echt geluk mee<3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat bomber jacket is echt helemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke spulletjes! Ik ben ook dol op de sale. Ik durf te zeggen dat het grootste gedeelte van mijn kleding uit de uitverkoop komt, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaah wat een toffe spulletjes! Ik ben altijd zo slecht in Sale shoppen mijn maat is er vaak al uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw je bent erg leuk geslaagd zeg! En tof dat die maxi dress toch pastte!

    BeantwoordenVerwijderen