XXL Photo Diary #81 | Pannenkoeken eten, spelletjes spelen en een racefiets kopen?!


Oeps, afgelopen week was het wel héél stil op mijn blog. En ook de Photo Diary hebben jullie afgelopen zondag moeten missen. De bloggers onder mijn lezeressen zullen het wel herkennen: soms heb je zo'n fase dat je even helemaal geen zin hebt om te bloggen. Een jaar geleden zou ik de druk hebben gevoeld om dan alsnog een artikel te plaatsen, gewoonweg omdat mijn lezers dat van mij verwachten. Nu voel ik die druk gelukkig niet meer en voel ik me niet verplicht om een artikel te plaatsen als ik daar geen zin in heb.

Maarrrr, ik maak het goed: want vandaag kun je mijn XXL Photo Diary bekijken waarbij ik je laat zien wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan!


Ook al is het nog lang geen herfst of winter, ik heb in ieder geval al mooie laarsjes in huis! Ik mocht van Sacha een paar schoenen uitzoeken in de webshop en die taak wilde ik natuurlijk maar al te graag op me nemen :-) Het zijn hele fijne zwarte laarsjes van leer met een klein hakje. Binnenkort verschijnt er een uitgebreide outfitpost met mijn nieuwe laarsjes op mijn blog!


Even de stad in! Bij de H&M pas ik een hele stapel met kledingstukken, waaronder dit superleuke jurkje uit de sale. Ik vind hem echt héél erg leuk, maar besluit hem toch in de winkel te laten hangen. Ik heb genoeg jurkjes!


Met de trein naar Arnhem! Nu ik geen studenten OV meer heb, reis ik bijna nooit meer met de trein. Gelukkig heb ik nog tot en met november mijn 40%-kortingsabonnement, waardoor het reizen met de trein iets voordeliger is dan normaal.


In Arnhem spreek ik af met Tim. We gaan naar Mantel, een megafietsenwinkel buiten het centrum van Arnhem. Tim heeft een tijdje terug een racefiets gekocht en hij is er zó enthousiast over, dat hij mij ook enthousiast heeft gemaakt om een racefiets te kopen. Ik heb me op laten meten en een rondje gereden op een racefiets. Ik vind het leuk, maar een racefiets is niet bepaald goedkoop. Dan moet je ook nog kleding, een helm e.d. aanschaffen, waardoor ik toch heb besloten het maar niet te doen.


Met Tim's auto door de wasstraat, ik vind dit altijd zo cool!


's Avonds eten we bij Tim's ouders thuis. Het is heerlijk weer, dus eten we in de tuin. In Zetten, het dorpje waar Tim woont, is een nieuwe ijssalon geopend en dat moeten we natuurlijk proberen. Helaas valt het ijs heel erg tegen, niet voor herhaling vatbaar dus!


Na het eten ga ik weer terug naar Arnhem, want ik ga met mijn zusje naar de bioscoop! We gaan naar de film Me Before You, een hele mooie Notebook-achtige film. Ik vond hem in ieder geval heel erg mooi!


Op zondag is het opnieuw super lekker weer! Mijn zonnebril mag die dag niet ontbreken!


Aan het einde van de middag ga ik wéér naar Arnhem, om de verjaardag en het afstuderen van een vriend van Tim te vieren. Hij woont in een super mooi herenhuis dichtbij het centrum van Arnhem. Hoe cool!


Dit toetje van de Lidl is zó lekker: kwark met granola en frambozen. Volgens mij kost zo'n bakje €0,59 - zeker het proberen waard!


En dit is een beetje hoe mijn afgelopen twee weken eruit hebben gezien: Gossip Girl, Gossip Girl en nog eens Gossip Girl. Ik ben een week of drie geleden begonnen met kijken en ben inmiddels alweer halverwege seizoen drie. Ik vind het een super leuke serie, waarvan je met gemak vier afleveringen achter elkaar kunt kijken.


Ik heb een koptelefoon gekocht! Ik ben naar de Mediamarkt gegaan en heb daar de goedkoopste koptelefoon gekocht die er nog een beetje oké uit zag. Voor €22 is deze fijne Philips koptelefoon van mij en ik ben er super blij mee!


Spelletjes spelen bij mijn ouders thuis met mijn moeder en zusje. Het doet me altijd denken aan de vakantie, vroeger speelden we in de zomervakantie bijna elke avond spelletjes, zo leuk!


Over vakantie gesproken, terwijl bijna al mijn vrienden zomervakantie hebben, ben ik gewoon aan het werk. Maar zo erg is dat niet, als je collega jarig is en trakteert op deze super lekkere aarbeiden-chocolade-cheesecake-taart!


In de zomer eet ik non-stop fruit. Bij de Turkse supermarkt haal ik héél veel lekker fruit: mango, appels, sinaasappels en bananen... jam!


Uit eten met mijn ouders bij TapAsia, het restaurant waar zowel mijn zusje als ik ruim vier jaar gewerkt hebben. Op deze foto is Tim mijn moeder Pokémon Go aan het uitleggen, haha!


Mijn zusje werkt deze zomer in de horeca op een camping in Doorn. Op zaterdag ga ik samen met mijn ouders en twee oma's langs bij mijn zusje op de camping om op het terras even een taartje te eten!


Ze slaapt daar in een super klein en knus bungaloowtje, waar ik samen met mijn oma even ga kijken!


Op maandagavond komt Tim bij mij eten en we eten ein-de-lijk burrito's! De hele week heb ik al zin in burrito's, maar het is veel te veel om voor één persoon te maken. Nu Tim blijft eten is dat natuurlijk het perfecte excuus om eindelijk lekkere burrito's te maken.


Na het eten gaan we naar een vriend die sinds kort in Veenendaal in een appartementje woont. En bij een housewarming kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus nemen we deze cactus mee, haha!


We kletsen gezellig bij en spelen Kolonisten met z'n allen.


Op dinsdag werk ik op kantoor. Het is altijd erg rustig in de vakantie, zowel collega's als onze klanten zijn op vakantie, dus ben ik vooral bezig met inhaalwerk. Tussen de middag is er gelukkig tijd genoeg om buiten van het zonnetje te genieten én een lekker broodje!


Op woensdag is mijn vrije dag en aangezien het die dag 34 graden is, zoek ik samen met mijn zusje en moeder verkoeling bij het Zeumerse Gat in Voorthuizen.


We zijn er al 's ochtends vroeg, waardoor we een goed plekje in de schaduw kunnen scoren. Uiteindelijk is het die dag prima uit te houden! Het waait lekker, waardoor je bijna niet merkt dat het zo warm is.


Zo'n ultiem relaxdagje is voor mij altijd de perfecte dag om een boek te lezen! Ik lees het boek Close-Up van Esther Verhoef en lees hem in één dag uit. Het is een hele spannende literaire thriller die heel onverwachts afloopt.


Soms heb je dat: de drang om je hele kamer te veranderen. Ik schuif wat met meubels én plaats wat nieuwe spulletjes op mijn twee planken boven de eettafel. Het ziet er weer heel leuk uit al zeg ik het zelf!


Op donderdag ga ik samen met een collega naar een klant om een social media workshop te geven, wat altijd heel erg leuk is om te doen! Hier zie je mij in opperste concentratie met de marketeer van het bedrijf.


's Avonds ga ik samen met Tim pannenkoeken eten bij mijn ouders. Ik eet bijna nooit pannenkoeken, maar áls je dan eindelijk weer eens pannenkoeken eet, is dat echt genieten!


Het is 's avonds nog steeds heerlijk weer. Samen met Tim ga ik naar het park dat op tien minuten loopafstand van mijn huis zit. We nemen een kleedje mee en een beachbalset van mijn ouders (die echt al twintig jaar oud is).


Daarna komt er nog een vriend langs en spelen we Skip-Bo, gezellig!


Op vrijdag neem ik een paar uurtjes eerder vrij van werk om te gaan winkelen. Ik heb toch nog wat overuren staan die ik op kan nemen, dus dat is een perfect excuus om te gaan shoppen. Ik werk in Veenendaal en het centrum vind ik daar een stuk leuker dan in Ede. In Veenendaal heb je een aantal winkels die er in Ede niet zijn (bijvoorbeeld Zara, Esprit en een veel grotere C&A).
Ik ben blij verrast door de Esprit winkel (zie foto hierboven). De prijzen vind ik normaal aan de hoge kant, maar nu er sale is, wordt de winkel ineens een stuk aantrekkelijker! Bijna scoorde ik er een super leuk rokje voor maar €20, maar hij was helaas niet meer in mijn maat :-(

Ik hoop met tassen vol kleding thuis te komen, maar uiteindelijk koop ik helemaal niets!


's Avonds ga ik nog even naar het centrum van Ede waar ik hoop wat beter te slagen. En dat lukt zeker! Bij The Sting slaag ik de laatste tijd altijd goed en ook nu scoor ik weer vijf hele leuke kledingstukken, allemaal uit de sale. Gisteren heb je al mijn aankoopjes al kunnen zien in dit blogartikel!


Na mijn shopsessie, rijd ik door naar het huis van mijn ouders. Het is heerlijk weer, dus spelen we nog even spelletjes in de tuin en kletsen we gezellig bij.

Deze week ben ik een week lang alleen op kantoor, omdat al mijn collega's op vakantie zijn. Maar ach, ik zal het vast wel overleven! Ook mijn vriend en ouders gaan deze week op vakantie, dus de komende twee weken wordt het wel erg stil, haha ;-) Ik moet nog drie weken werken en dan ga ik ook nog een weekje op vakantie: naar Rhodos met vriendinnen. Een fijne week alvast en als je op vakantie bent: geniet ervan!

8 opmerkingen:

 1. Leuke foto's weer! Die taartjes maken me echt jaloers hahaha! EN ik hoop je nog steeds een keer tegen te komen in Veenendaal bijvoorbeeld, aangezien ik zo dichtbij woon :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het altijd leuk om bloglezeressen in het echt te ontmoeten! Als je me ooit ziet lopen, spreek me dan vooral aan. Vind ik alleen maar leuk! Liefs, Nicole

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke weken! Ik ken dit trouwens echt, want morgen maak ik ook een artikel over twee weken haha. En die laarsjes zijn zo leuk! Ben benieuwd naar de outfitpost :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dan ben ik niet de enige! En leuke laarsjes hè? Ik ben er zelf ook heel erg blij mee, nu nog even wachten totdat ik ze kan dragen!

   Verwijderen
 3. ALWEER? Oh wat heb jij een vervelend leventje.Ik heb echt het idee dat je al voor de zesde keer dit jaar op vakantie gaat haha! Maar het is je van harte gegund mop <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja echt een héél vervelend leven. Enneh, zes keer was toch wel heel overdreven ingeschat, ik ga dit jaar drie keer op vakantie. Maar ook best veel :) Liefs, Nicole

   Verwijderen
 4. Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Leuke en mooie foto's heb je genomen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo ontzettend knap van je dat je echt iets leuks qua kleding ziet en het dan toch laat hangen omdat je al 'genoeg' hebt. Kende ik dit ook maar. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen