Last Week's Budget #41 | Kleding shoppen!


Boodschappen: €43,08
Ik ben de laatste tijd steeds minder geld kwijt aan boodschappen. Ik ontdek steeds beter waar ik goedkoop mijn boodschappen kan doen en het lukt ook steeds beter om niet teveel boodschappen in te slaan. Ik heb al heel veel moeten weggooien, omdat ik veel te veel had gekocht en het over de datum raakte. Afgelopen week was ik €43,08 kwijt voor boodschappen.

Benzine & parkeerkosten: €48,40
Het was weer tijd om mijn tank vol te gooien! De benzineprijzen zijn gelukkig weer een beetje aan het dalen, ik zag gisteren dat je nu alweer voor €1,39 per liter kunt tanken. Een volle tank kostte dit keer €44,40 en ik betaalde ook nog €4 aan parkeerkosten, toen ik vrijdag in het centrum van Veenendaal ging winkelen.Kleding: €150,84
Ik ben afgelopen week flink los gegaan wat betreft kleding! Ik heb een bestelling gedaan bij de Pull & Bear, die hopelijk deze week binnenkomt. Ik heb daar een lichtgrijze spijkerbroek, een T-shirtje, loafers, een rokje en een blouse besteld en was in totaal €69,90 kwijt.
Verder heb ik afgelopen vrijdagavond gewinkeld in Ede, waar ik vooral bij The Sting goed slaagde. Ik kocht daar vijf hele toffe kledingstukken uit de sale (klik hier om die te bekijken). In totaal was ik €69,95 kwijt.

Verder kocht ik bij de Kruidvat corrigerend ondergoed (€7,99) Tja, ik kan er niet meer onderuit: mijn buikje is niet zo straks als een jaar of drie geleden. Het corrigerend ondergoed is een soort onderbroek die tot in je taille komt. Het zorgt ervoor dat je vetrolletjes wat minder zichtbaar zijn. Ik vind het in ieder geval verrassend comfortabel zitten en ik zie ook echt verschil!
Verder kocht ik bij de Kruidvat een paar oorbellen: zilver met mintgroen (mijn lievelingskleur!) voor €3.

Overig: €8,94
Ik heb het goede voornemen om dagelijks minder lang naar mijn computer- of mobielscherm te staren. Ik merk dat ik slechter slaap en bovendien zijn er nog zoveel andere dingen te doen. Ik ben in ieder geval van plan om meer te gaan lezen en ik heb afgelopen week al één boek uitgelezen, bravo!
Ook heb ik nog een boek op bol.com besteld. Ineens moest ik weer aan dat boek denken, in mijn tienerjaren was dat mijn lievelingsboek. Ik heb het over het boek Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend van Arjen Lubach. Zijn schrijfstijl vind ik heerlijk en het is een heel mooi boek. Voor €8,94 inclusief verwerkingskosten bestelde ik hem tweedehands via bol.com

Goede doelen: €20,50
Ook het geld dat ik maandelijks doneer aan goede doelen, werd afgeschreven van mijn rekening. Sinds een tijdje steun ik naast Amnesty International, Alzheimer Stichting en KiKa ook Free A Girl. Een paar maanden geleden zag ik een programma met Tim Hofman, waarbij hij een dagje meeliep met de mensen van Free A Girl in India. Ontzettend indrukwekkend om te zien en ik wist meteen dat ik hier een steentje aan wilde bijdragen! Ik kan het geld maandelijks makkelijk missen, dus ik vind het fijn dat ik hiermee andere mensen kan helpen.

Totaal: €271,76

Dat was weer een aardig duur weekje, voornamelijk omdat ik zoveel kleding heb geshopt. Ik kan in ieder geval wel weer een paar maandjes vooruit met mijn nieuwe kleding, dus ik verwacht niet dat ik de komende tijd nog veel ga kopen. En als je ziet hoeveel kledingstukken ik heb gekocht voor €150 (lang leve de sale!) valt het eigenlijk nog best mee.

5 opmerkingen:

 1. haha heerlijk die sale he
  tof free a girl, sinds dat programma steun ik hun ook want het raakte me zo..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed dat je ook geld geeft aan de goede doelen1 liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig zo'n overzicht! En heerlijk van die goede doelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo een overzicht.
  Zou ik beter ook eens inlassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof om te zien weer! Ik ga gelijk mijn eigen uitgaven boekje bijwerken haha

  BeantwoordenVerwijderen