Outfit | Een beetje herfst in de zomer - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2

Outfit | Een beetje herfst in de zomerHet is nog lang geen herfst of winter en eigenlijk zou je nu in een kort broekje en sandalen moeten lopen. Tja, het mag dan wel juli zijn, maar met dit regenachtige en treurige weer, kun je je zomerkleding beter in de kast laten hangen.

Een tijdje geleden mocht ik in de webshop van Sacha nieuwe schoenen uitzoeken. Zomerschoenen heb ik al genoeg, dus besloot ik voor een paar laarsjes te gaan. Ik had niet verwacht dat ik die vóór oktober uit de kast zou halen, maar inmiddels heb ik ze al een paar keer gedragen. En ook nu de regen vandaag met bakken uit de hemel komt, draag ik deze laarsjes gecombineerd met deze outfit. Benieuwd waar alle items van zijn? Lees dan snel verder!


Naast zwart en wit, is rood één van mijn lievelingskleuren als het gaat om kledingstukken. Ik heb een hele toffe rode blazer en nu ook een mooie, rode top. Ik kocht deze een paar weken geleden bij de C&A voor maar €14,90. Op beide schouders zit een subtiel zilveren detail, wat de top extra mooi maakt.En dit zijn ze: mijn nieuwe enkellaarsjes! Ik heb al een paar zware laarsjes in de kast staan, alleen zijn die wat hoger en hebben ze een veel hogere hak. Met een paar zwartje laarsjes sla je eigenlijk nooit de plank mis en ze matchen in principe bij iedere outfit!

De laarsjes zijn van echt leer (zowel binnen als buiten) en lopen daarom heerlijk. Door de goede kwaliteit, gaan deze laarsjes ongetwijfeld een paar jaar mee. Je vindt ze hier in de webshop en ze kosten €109,99.Verder draag ik bij deze outfit mijn tas, die ik begin dit jaar van Duifhuizen heb gekregen. Ik werk vandaag op kantoor en dit is mijn standaard tas die ik meeneem naar mijn werk. Verder draag ik mijn Daniel Wellington horloge, een armband van My Jewellery en mijn ringen van TiSento & MelanO.

Heb jij al nieuwe laarsjes voor de herfst/winter gescoord?

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

3 opmerkingen:

  1. Deze outfit is super leuk en kan zeker nu het niet altijd mooi weer is in Nederland! Je top vind ik erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke laarsjes! Ik doe al 3 jaar met mijn laarsjes en kan ze echt niet missen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah superleuke outfit! Dat rode staat je goed! Laarsjes zijn ook echt ideaal!

    BeantwoordenVerwijderen