Outfit | Bloemenjasje & All Stars


Wie mij een beetje kent, weet dat mijn kledingkast vooral uit zwarte, witte en grijze kledingstukken bestaat. Maar af en toe vind ik een pop of colour in mijn outfit alleen maar leuk. En helemaal nu het zomer is, vind ik het leuk om kleurrijke outfits te dragen. Ironisch genoeg komt de regen met bakken uit de hemel op het moment dat ik dit artikel typ, maar laten we dat maar even vergeten. Ergens op de wereld is het vast 30 graden :-)

Wil je weten waar alle items vandaan komen? Lees dan snel verder!
Het jasje vind ik ongetwijfeld het leukste item van deze outfit. En laat dit nu niet eens mijn eigen kledingstuk zijn... :-) Ik heb dit jasje uit de kledingkast van m'n zusje geleend (altijd handig, een zusje met bijna dezelfde maten!) Mijn zusje kocht dit jasje vorig jaar bij Pimkie in Frankrijk en ik vind 'm zo tof!
Ik vind hem heel leuk staan bij het rode T-shirtje die ik vorige week voor €14,90 bij de C&A scoorde. Mijn spijkerbroek komt van ZARA en kost €19,99.


De laatste tijd draag ik dagelijks dezelfde sieraden: mijn Daniel Wellington horloge, een zilveren armband van MyJewellery en mijn TiSento en MelanO-ringen. Ook wel handig: zo hoef ik 's ochtends nooit na te denken welke sieraden ik wil dragen!


Na jarenlang neppe All Stars te hebben gedragen (Lang leve de €10 All Stars uit Turkije!), heb ik nu ein-de-lijk echte Converse All Stars. En ik kan je vertellen: het verschil tussen neppe en echte All Stars merk je niet alleen in de prijs, maar ook zeker in de kwaliteit. Vooraf kreeg ik heel veel waarschuwingen dat het een drama is om echte All Stars in te lopen, maar dat is mij heel erg meegevallen. Ik heb ze meegenomen naar Dublin en daar meteen de hele dag op gelopen, zonder blaren te krijgen.

Via Nelson Schoenen mocht ik een paar schoenen uitkiezen en ben ik dus voor deze grijze Converse All Stars gegaan. Ik vind ze zooo leuk! Ik ben benieuwd of ik ook op lange termijn de goede kwaliteit van echte Converse All Stars blijf zien. Je betaalt namelijk €70 voor deze All Stars, dus ik ben erg nieuwsgierig of ze ook lang meegaan en mooi blijven!

Heb jij Converse All Stars? Zo ja, welke kleur/welk model?

4 opmerkingen:

  1. Leuk dat je nu ook echte All Stars hebt! Ik ben wel benieuwd naar of ze inderdaad langer mooi blijven en dus de prijs waard zijn. Ik vind je outfit ook erg leuk, ben vooral fan van het bloemenvestje inderdaad! Maakt denk ik gelijk veel basic looks af! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfit! Dat jasje staat je goed en zomers! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele toffe outfit! Stiekem een beetje jaloers op het jasje, zo leuk! En het rode t-shirt is een heel mooie kleur en staat er perfect bij.

    BeantwoordenVerwijderen