Photo Diary #80 | Grillparty, werktripje naar Dublin & nieuwe laarsjes van Sacha - The Budget Life | Blog over financiën en besparen

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

No

Dark or Light Style

Light

Zoeken

Sticky Menubar[On/Off]

on

Preloader[On/Off]

off

Fixed Menu (yes/no)

yes

Sticky Sidebar

on

Infinite Scrolling[On/Off]

off

Post Styles[Simple/List/Grid]

Simple

Featured Slider

Featured

Headers [Header1/Header2]

header2
Uncategorized

Photo Diary #80 | Grillparty, werktripje naar Dublin & nieuwe laarsjes van SachaWoeeeh, wat was afgelopen week leuk! Ik had een super gezellig weekend met vrienden en familie en was voor mijn werk twee dagen te vinden in Dublin (Ierland). Tja, zo'n werktripje is zeker niet vervelend! Ook al hadden we maar weinig tijd om echt iets van de stad te zien, ik heb mijn doel bereikt: een Ierse pub van binnen gezien en een Guinness-biertje geproefd. Benieuwd wat ik verder heb gedaan afgelopen week? Lees dan snel verder!


Op zaterdagavond hebben we de kwartaallijke grillparty met onze vriendengroep. Drie maanden geleden hebben we deze grillparty geïntroduceerd en vanaf nu willen we dat elke drie maanden doen! Eén van onze vrienden heeft een groot tuinhuis in de tuin (inclusief bar), waar we in het weekend regelmatig te vinden zijn.


Op zondag slaap ik uit, kijk ik héél veel Gossip Girl-afleveringen achter elkaar én maak ik me klaar om naar Tim's familie in Papendrecht te gaan, waar we met de hele familie gaan eten. Gezellig! Ik draag mijn nieuwe T-shirtje van de C&A.


Op weg naar de ijssalon om daar een ijsje te halen, kom ik deze Fiat 500 tegen. Oké, deze uitvoering is niet helemaal mijn smaak, maar ik blijf de Fiat 500 een leuke auto vinden!


Op maandagavond maak ik mijn favoriete salade aller tijden: couscous met rucola, gerookte kipfilet, paprika, avocado, komkommer en cashewnoten. Zooo lekker! Het recept kun je hier terug vinden op mijn blog.


De rest van de avond ben ik bezig met het schrijven van een blogje en teken ik weer uit mijn Zengtangle werkboek. Blijft heel erg leuk (en ontspannend!) om te doen!


Op dinsdagochtend heb ik een werkafspraak in Ede. Daarna ga ik nog even snel langs de supermarkt om lunch te scoren. Ik ga voor deze Thaise noodlessalade van de Albert Heijn met een kokos-currydressing.


Jaaaa, Dublin! Voor mijn werk ga ik twee dagen naar Dublin in Ierland en in mijn notitieboekje maak ik alvast een lijstje met alle dingen die ik mee moet nemen.


De wekker gaat vroeg de volgende ochtend. Om kwart voor zeven zit ik op het station, wat voor mijn doen héél erg vroeg is. Gelukkig is de treinreis niet mega lang, binnen een uurtje sta ik op Schiphol.


Daar 'ontbijten' we (lees: ons tweede ontbijt van die dag) met een broodje met mozarella, tomaat en pesto en een super lekkere smoothie.


In het vliegtuig met collega Janet! We verblijven samen twee dagen in Dublin, heel gezellig!


Binnen anderhalf uur staan we al op Ierse bodem.


Vanaf het vliegveld nemen we een taxi naar het HubSpot-kantoor, waar we de komende twee dagen zullen zijn. Voor degenen die het niet weten: ik werk bij een marketingbureau waar we de software van HubSpot gebruiken. HubSpot is een marketingautomatiseringstool waarmee je allerlei marketingactiviteiten automatisch kunt inrichten. Denk aan het maken van e-mailtemplates, het bijhouden van je contacten, het inplannen van social media... Een hele handige tool die wereldwijd veel gebruikt wordt. Deze software verkopen we ook weer aan onze klanten. Tot zover mijn verkooppraatje :-)


De hele dag door hebben we meetings met verschillende mensen. Leuk om eindelijk de mensen te zien en te spreken die ik al zo vaak aan de telefoon heb gehad!


Na een lange dag vol afspraken komen we rond half zes bij ons hotel aan. We verblijven in The Spencer hotel, wat een super luxe en mooi hotel is. De bedden zijn heeeerlijk!Eén van onze contactpersonen bij HubSpot neemt ons 's avonds mee uit eten. We belanden bij The Market Bar, een super tof industrieel restaurantje in het centrum van Dublin. Hier serveren ze allerlei soorten tapas, hmmmm!


En als je in Ierland bent, móet je natuurlijk een Guiness-biertje proberen. Ik ben niet per se een fanatieke bierdrinker, maar Guiness smaakt verrassend lekker! Na ons diner duiken we nog even een Irish Pub in, waar we de wedstrijd Wales - Portugal kijken.


Hotelontbijtjes blijven mijn favoriete onderdeel van een hotelovernachting. Het ontbijt is ontzettend uitgebreid met allerlei soorten fruit, yoghurt, broodjes... en je kunt zelfs je eigen pannenkoeken maken in een pancake machine, hoe cool is dat?!


Nadat we zijn uitgecheckt, lopen we door naar het HubSpot-kantoor, dat op vijf minuten loopafstand van ons hotel zit. 


Weer een dag vol meetings! Ik heb ook nog een telefonisch interview met iemand van de Amerikaanse vestiging van HubSpot (in Boston). We hebben een hele leuke dag en Janet en ik nemen nog even als echte HubSpot-fangirls een foto bij het logo, haha!


Rond half vijf pakken we weer een taxi richting het vliegveld. Ons bezoekje aan Dublin was kort, maar krachtig! Op het vliegveld hebben we nog genoeg tijd om wat te eten en belanden we bij de Burger King.


Doei Dublin, je was leuk! Ik kom zeker nog een keer terug voor een citytripje zodat ik meer tijd heb om de stad te bekijken.


Mijn planning is om op vrijdag uit te slapen tot in den eeuwigheid (het is mijn vrije dag), maar om half negen ben ik al klaar wakker. Tja... Uit bed dan maar, aankleden en boodschappen doen!


Ik ben weer goed geslaagd bij de Turkse supermarkt. Ik heb slechts €7 betaald voor alles wat je op bovenstaande foto ziet!


Bij de Lidl scoor ik dit Kalanchoë-plantje voor maar €1,99. (Yes, eindelijk weet ik de naam van deze plant, ik vergeet het altijd!)


Lunch! Bij de Turkse supermarkt heb ik verse munt gekocht dus drink ik de hele dag door verse muntthee met honing, love it.


De rest van de dag doe ik niet zoveel bijzonders. Ik kijk een stuk of vier afleveringen van Gossip Girl, wat een beetje mijn guilty pleasure is de laatste tijd.


's Avonds eet ik bij mijn ouders: oerhollandse pot, zoals je ziet!


En mijn nieuwe laarsjes van Sacha zijn binnen! Ook al is de herfst of winter nog lang niet in zicht, ik ben nu al héél blij met deze laarsjes. Je ziet ze binnenkort in een outfitpost!

Deze week heb ik een drukke week op mijn werk met allerlei afspraken en vergaderingen. Gelukkig bijna alleen maar leuke afspraken :-) Verder hoopte ik dat ik deze week ein-de-lijk kon gaan genieten van lekker weer, maar de weersvoorspellingen zien er nog steeds niet heel geweldig uit. Nou ja, laten we duimen voor een wonder en ik hoop dat het zonnetje zich nog laat zien deze week. Ik wens jullie een fijne week toe!

Deze blogs vind je misschien ook leuk:

11 opmerkingen:

 1. Erg leuke foto's! Jaa Fiat autootjes zijn leukerds! Leuk zo'n werk tripje naar Dublin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat cool zeg naar Dublin voor je werk. Zelf ben ik vorig jaar op city trip geweest en vond ik het een beetje tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet eruit als een leuke week! Gaaf dat je voor je werk naar Dublin ging. Ik wil ook graag een keer naar Ierland? En heb je geen zin om een keer een blog te schrijven over dat Zengtangle? Ik ben er ondertussen erg nieuwsgierig naar gewordn, namelijk;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat eerste vraagteken moet natuurlijk een uitroepteken zijn;)

   Verwijderen
 4. Hele toffe laarsjes, je nieuwe shirtje van C&A is ook erg mooi! Klopt, hotelontbijtjes zijn zoo lekker!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! De Fiat 500 vind ik ook echt zo tof! :) Heerlijk weekoverzicht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn en bijzonder dat je voor je werk naar Dublin mocht! :) Hopenlijk heb je een fijn weekend achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel leuke foto's! Gaaf zeg zo'n werk tripje, jammer dat jullie niet nog langer konden blijven om meer te zien van Dublin. Ben benieuwd naar je outfit post!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Food <3 op dit tijdstip haha leuke foto's weer! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat gaaf zo'n tripje voor je werk! dublin lijkt me echt een toffe stad, zou er graag eens heen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah wat tof zo'n trip voor je werk! Zo zie je nog eens wat en maak je nog eens wat mee :)

  BeantwoordenVerwijderen